kotejka 07.02.25, 15:58 Znacie to dziewczyny, coś godnego polecenia? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
primula.alpicola Re: Kosmetyki apis 07.02.25, 16:07 Znam, nic szczególnego. Nawet nie bardzo psmiętam co miałam. A, żel pod prysznic egzotyczny, boże ten zapach był intensywny nie do zniesienia. Mam maskę przewodzącą do Foreo, nawet to nieszczególne, bo za gęste, rozcieńczam wodą; no ale wydajne, tuba zawiera chyba 200 ml. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Kosmetyki apis 07.02.25, 16:28 Aha dzięki. A jak to foreo? Fajne efekty? Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: Kosmetyki apis 07.02.25, 16:22 Wydaje mi się, że coś miałam i bez szału dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
drilka Re: Kosmetyki apis 07.02.25, 17:44 Kupiłam w zeszłym tygodniu liftingująco-napinającą maskę z SNAP-8™ peptide bo ta profesjonalna nazwa mnie urzekła. No niestety, u mnie nic nie napina ani nie liftinguje. Zużyję na dekolt i szyję bo jest jej aż 200 ml Odpowiedz Link Zgłoś
leepka Re: Kosmetyki apis 07.02.25, 18:20 Mialam serum z tym peptydem SNAP-8, nie zrobilo nic i chyba sie lepilo o ile dobrze pamietam, nie skonczylam. Kupilam tez krem do cery naczynkowej rosacea i uzylam tylko raz, paskudny, bardzo intensywny zapach. Poszedl do smieci bo nawet na stopy sie nie nadawal. Na tym zakonczylam przygode z Apis Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Kosmetyki apis 07.02.25, 18:33 Dotleniający Peeling efekt mikrodermabrazji, używam, pasuje mi. Odpowiedz Link Zgłoś
milla7605 Re: Kosmetyki apis 07.02.25, 18:48 Kupiłam kilka dni temu pierwszy krem z tej firmy Exosomes pro . Jak dla mnie ok. Stosuje na noc. Ale ja nie spodziewam się cudów po kremie. Zapach mi się podoba, dobrze się wchłania, nie klei. Jak na razie nie uczula. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Kosmetyki apis 07.02.25, 19:15 Tak, ale kupuje z serii gabinetowej. Głównie preparaty pod dermapen / używam ich również pod foreo bear (to zresztą najdurniejszy z moich zakupów - więcej mi daje regularny masaż gua sha albo po prostu dłońmi ) Kupuję tutaj: estetik.pl/pl/searchquery/Apis/1/phot/5?url=Apis Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: Kosmetyki apis 07.02.25, 19:51 pffpffpff napisał: > używam ic > h również pod foreo bear (to zresztą najdurniejszy z moich zakupów - więcej mi > daje regularny masaż gua sha albo po prostu dłońmi ) > A ja bardzo lubię Bear. Mam też ten mini do okolic oczu i ust. Używasz z aplikacją czy bez? Ja bez, ale przeczytałam, ze są nowe programy w aplikacji , podobno mocniejsze, więc jak się zbiorę, to spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Kosmetyki apis 07.02.25, 19:57 Używałam i z aplikacją i bez. I to nie ma sensu. To jest tak samo durne jak trening EMS. Czyli pozorna szybkość efektów przy najmniejszej linii oporu. Jaaasne… A używałam regularnie prawie rok. Teraz używam jak mi się nie chce trzepnąć automasażu, a chcę mieć tego namiastke. Ps. Chyba nie chodzi w tym o lubienie tylko o efekt. Odpowiedz Link Zgłoś
taje Re: Kosmetyki apis 08.02.25, 01:02 Nie mam doświadczenia z Foreo Bear, ale mam urządzenie, które było prekursorem tej technologii - NuFace i uważam to niestety za wielką ściemę. Zwykły masaż twarzy daje więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
gris_gris Re: Kosmetyki apis 08.02.25, 01:19 Zanim kupiłam Foteo czytalam, że NuFace jest gorszy, więc się na niego nie zdecydowałam. Ja nie umiem sobie robić masażu/nie mam cierpliwości, więc u mnie to się dobrze sprawdza. Używam od trzech lat, widzę różnicę po przerwie (na wakacjach np. mi sie nie chce/zapominam). Mam też Iris do masażu okolic oczu i widzę efekt po użyciu rano. Odpowiedz Link Zgłoś
pffpffpff Re: Kosmetyki apis 08.02.25, 10:44 Dokładnie tak, a opinie o tych dwóch urządzeniach (markach) są właściwie identyczne. W zależności od tego kto co reklamuje. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Kosmetyki apis 08.02.25, 10:56 pffpffpff napisał: > Czyli pozorna szybkość efektów przy najmniejszej linii oporu. . Linia najmniejszego oporu. Chodzi o opór, a nie o linię. Odpowiedz Link Zgłoś
primula.alpicola Re: Kosmetyki apis 08.02.25, 12:13 No wiem, chociaż na fizyce zawsze się czułam jak upośledzona🤪 Odpowiedz Link Zgłoś
alina460 Re: Kosmetyki apis 07.02.25, 23:16 Miałam krem do twarzy i pod oczy. Nic szczególnego. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
kariwitch00 Re: Kosmetyki apis 08.02.25, 10:30 To są naturalne kosmetyki, założenie niby dobre im mniej chemii która wpływa na hormony tym lepiej, sama kupię coraz mniej chemicznych kosmetyków ale wybieram inne firmy np dr Alkaitis produkty na bazie adaptogenow Odpowiedz Link Zgłoś
eagle.eagle Re: Kosmetyki apis 08.02.25, 12:07 Niesamowite. Wczoraj weszłam w ten wątek, a dzisiaj mam na FB reklamy z tymi kosmetykami. Odpowiedz Link Zgłoś