wiosennedni5 22.02.25, 09:44 Zobaczyłam zwiastun i płakać mi się chce. Chyba nie dam rady obejrzeć. A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nangaparbat3 Re: Film "Ludzie" 22.02.25, 09:51 Jest recenzja, też bym nie szła. "Ludzie". Odpychający. Ten film budzi mój zdecydowany sprzeciw [KOMENTARZ] - Film - Kultura Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Film "Ludzie" 22.02.25, 09:56 Fragment recenzji: odpychający karnawał przemocy i kiczowatą zabawę w kino eksploatacji (czyli filmy podejmujące tematy uznawane za niecenzuralne czy wulgarne) godne Patryka Vegi. A wykorzystanie tragedii naszych sąsiadów do cynicznej gry marketingowej budzi mój zdecydowany sprzeciw. Odpowiedz Link Zgłoś
kotejka Re: Film "Ludzie" 22.02.25, 10:08 Słusznie Żeby było krwawo i lzawo, to ludzie przyjdą Jest i covidowa dziwka Pazura. Skończyła się kampania szczepionkowa, a żyć trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Film "Ludzie" 22.02.25, 21:15 My udałyśmy się poszukać tekstu, bo wolimy tekst niż film, a poza tym nie działają nam głośniki. Też się nie udam, z wielu powodów. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Film "Ludzie" 22.02.25, 21:17 Poza tym zrobił go m.in. Ślesicki, ten co zrobił film "Tato". Dla mnie to dzwonek alarmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Film "Ludzie" 22.02.25, 21:23 A my zauważamy, że pierwszy raz robi się film o wojnie w czasie trwania tej wojny. Odpowiedz Link Zgłoś