Dodaj do ulubionych

Popularne wdowy

02.03.25, 12:31
Parę osób w innym wątku opisało częstą sytuację że kobieta zostaje wdową i nagle z krzaków wyskakuje wianuszek adoratorów, przeważnie starych znajomych. Ja bym takiego faceta spuściła na drzewo a wy? Przez całe życie nic nie mówił a teraz nagle się oświadcza? Ale tak często jest - faceci mają taką niepisaną umowę że kobieta zamężna jest nietykalna bo jest własnością innego mężczyzny. Nie znoszę takiego czegoś.
Obserwuj wątek
    • aqua48 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 12:40
      00zxc00 napisał(a):

>faceci mają taką niepisaną umowę że kobieta zamężna jest nietykalna bo jest własnością innego mężczyzny.

Buhaha!!!!
      • 00zxc00 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 12:45
        No a nie jest tak? Mnie podrywał jeden facet a jak się dowiedział że jestem mężatką to się stlenił.
        • aqua48 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 12:47
          00zxc00 napisał(a):

> Mnie podrywał jeden facet

Pozostawiam bez komentarza.
          • 00zxc00 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 12:51
            Jednak skomentowałaś. Serio nie spotkałaś się nigdy z takim podejściem? To skąd się biorą ci adoratorzy świeżych wdów i rozwódek i gdzie byli wcześniej? No gdzie?
            • po_godzinach_1 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 12:54
              00zxc00 napisał(a):

> Jednak skomentowałaś. Serio nie spotkałaś się nigdy z takim podejściem? To skąd
              > się biorą ci adoratorzy świeżych wdów i rozwódek i gdzie byli wcześniej? No gd
              > zie?

No jak to? Czekali aż aktualni właściciele kobiet zemrą. Jeśli wystarczająco długo będziesz siedzieć nad brzegiem rzeki zobaczysz ciało swojego wroga spływające jej nurtem.
            • chatgris01 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 12:55
              Wcześniej byli w związkach, bo to przecież też wdowcy albo rozwodnicy (przeważnie wdowcy).
              • 00zxc00 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:01
                Ale chyba nie zostali wdowcami w tym samym momencie. Jeśli wcześniej byli wolni to czemu startują do kobiety kiedy została wdową/ rozwódką a nie kiedy była jeszcze mężatką?
                • szmytka1 Re: Popularne wdowy 04.03.25, 10:52
                  Po podrywanie mężatek jest godne pogardy, pogardzam osobami chcącymi rozbić związek.
            • aqua48 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:00
              00zxc00 napisał(a):

> skąd się biorą ci adoratorzy świeżych wdów i rozwódek i gdzie byli wcześniej? No gdzie?

Wcześniej stali przed lustrem porównując się z aktualnymi partnerami i uznając że nie mają żadnych szans. Po ich śmierci stwierdzają że samotne panie są tak zdesperowane, że wezmą się za każde portki...
      • chatgris01 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 12:46
        Przyłączam się do buhaha!!! big_grin
        • primula.alpicola Re: Popularne wdowy 02.03.25, 12:49
          chatgris01 napisała:

> Przyłączam się do buhaha!!! big_grin
          >

No!
          • la_felicja Re: Popularne wdowy 02.03.25, 15:42
            Ktoś chętny na RZYG?
            Bo ja bym się przyłączyła do RZYG!
      • j_malec Re: Popularne wdowy 02.03.25, 12:50
        aqua48 napisała:
        > Buhaha!!!!

Dołączam się do tego jako facet smile

Dawno nie czytałem bardziej oderwanego od rzeczywistości stwierdzenia smile
        • 00zxc00 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 12:53
          No więc skąd się bierze ta nagła popularność świeżych wdów i rozwódek? Czemu ich adoratorzy nie startowali do nich wcześniej?
          • chatgris01 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 12:55
            Masz wyjaśnione wyżej.
          • eagle.eagle Re: Popularne wdowy 02.03.25, 12:56
            Ale w jakim celu mieli do nich wcześniej startować?
            • 00zxc00 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:02
              W tym samym co teraz.
              • hrasier_2 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:06
                00zxc00 napisał(a):

> W tym samym co teraz.
                Dwa lata temu kobieta z wybrzeża poznała takiego na ciepłe wdówki. Okradł ją i tyle go widziała po upojnej nocy.
              • eagle.eagle Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:24
                Tylko że co innego jest jak kobieta ma męża a co innego jak jest sama. To nie jest logiczne.

Nie każdy lubi adrenalinę i spotkania pod strachem - tym bardziej że piszesz o dorosłych już mężczyznach takich przynajmniej 50+. A migdalic się do kobiety dla samego migdalenia bez pewności że będzie ciąg dalszy to nie każdy facet lubi.

Ale jak kobieta jest sama to już co innego, to już bez niepotrzebnego ryzyka, łatwiej i są większe szanse na powodzenie.
            • hrasier_2 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:04
              eagle.eagle napisała:

> Ale w jakim celu mieli do nich wcześniej startować?
              Liczą na seks jedynie. Bo myślą, że kobieta jest bardzo spragniona. W tym momencie.
          • j_malec Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:00
            Wydaje się że w wątku obok, dokładnie to opisano - z powodu opieki. Ale ma to się nijak, do 'szanowania' kobiety, która jest w związku z innym mężczyzną. Po prostu ci mężczyźni mają świadomość, że nie mają szansy u kobiety w związku, bo ich jednym powodem dla którego chcą się z nią związać jest właśnie opieka.
            • 00zxc00 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:06
              No właśnie tu nie chodzi o szanowanie kobiety w związku tylko o szanowanie MĘŻCZYZNY z którym ona jest w związku. Nie uderzają do niej tylko dlatego że to żona Mietka Nie zrobią tego Mietkowi. A jak Mietek umrze to okazuje się że są zainteresowani.
              • po_godzinach_1 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:07
                00zxc00 napisał(a):

> No właśnie tu nie chodzi o szanowanie kobiety w związku tylko o szanowanie MĘŻC
                > ZYZNY z którym ona jest w związku. Nie uderzają do niej tylko dlatego że to żon
                > a Mietka Nie zrobią tego Mietkowi. A jak Mietek umrze to okazuje się że są zain
                > teresowani.

jak Mietek umrze to jest mu przecież wszystko jedno
                • 00zxc00 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:11
                  Dokładnie. Ale nie startowali do niej przedtem Z POWODU Mietka.
                  • po_godzinach_1 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:14
                    00zxc00 napisał(a):

> Dokładnie. Ale nie startowali do niej przedtem Z POWODU Mietka.

ciekawsze jest dlaczego ona do nich nie startowala za życia Mietka, też ze względu na Mietka?
                    • 00zxc00 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:20
                      Bo może oni się jej nie podobali albo kochała Mietka? Ja mówię o wolnych facetach nagle startujących do świeżej wdowy/rozwódki.
                  • j_malec Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:15
                    Nie z powodu 'Mietka', tylko z tego powodu, że gdy kobieta ma 'Mietka', to nie mają szansy na opiekę. Ale gdyby 'Mietek' wyjechał na stałe np. za granicę, to już nie mieliby żadnych oporów, żeby 'chodzić' koło takiej kobiety z nadzieją na nieformalny związek.
                    Jaśniej już nie potrafię wink
                    • 00zxc00 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:17
                      To potwierdza to o czym mówię - czują respekt przed Mietkiem. Gdy Mietka nie ma w pobliżu wtedy się ujawniają.
                      • j_malec Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:21
                        smile Niech ci będzie. Z koniem nie zamierzam się kopać. Nie mam szans smile

PS. Z tym swoim charakterystycznym uporem, nie przyjmowaniem żadnych argumentów, brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem i trzymanie się sowich tez, jak pijany płotu, zdecydowanie mi kogoś przypominasz smile
                        • mondaymorning1987 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 14:51
                          j_malec napisał:

> smile Niech ci będzie. Z koniem nie zamierzam się kopać. Nie mam szans smile
                          >
                          > PS. Z tym swoim charakterystycznym uporem, nie przyjmowaniem żadnych argumentów
                          > , brakiem umiejętności czytania ze zrozumieniem i trzymanie się sowich tez, jak
                          > pijany płotu, zdecydowanie mi kogoś przypominasz smile

Gazeta mi płaci 😀😀😀
                          • j_malec Re: Popularne wdowy 02.03.25, 15:38
                            Cóż.. To ty powiedziałaś/powiedziałeś. To były tylko moje przypuszczenia co do których mogłem się mylić.
                      • po_godzinach_1 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:24
                        00zxc00 napisał(a):

> To potwierdza to o czym mówię - czują respekt przed Mietkiem. Gdy Mietka nie ma
                        > w pobliżu wtedy się ujawniają.

ale właściwie to o co cpytasz?
              • j_malec Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:12
                Serio uważasz, że pisząc swoje posty, nie nawiązuję, do jakże światłej twojej myśli?
        • hrasier_2 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:01
          j_malec napisał:

> aqua48 napisała:
          > > Buhaha!!!!
          >
          > Dołączam się do tego jako facet smile
          >
          > Dawno nie czytałem bardziej oderwanego od rzeczywistości stwierdzenia smile
          Serio? To pod jakim krzakiem się uchowałeś. Wystarczy wejść na Fejsa typu randkowego i zobaczyć ilu facetów, w większości młodych czyha na wdówki. Pocieszycieli obywatelu jest mnóstwo. Ale jedynie do łóżka.
          • j_malec Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:02
            Jak zwykle masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Ale to chyba u takiej mendy jak ty to chyba norma?
    • angazetka Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:05
      Trudno by podrywali mężatki... nie, nie dlatego, że są czyjaś własnością, tylko dlatego, że są w związku.
      • 00zxc00 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:08
        Według nich to to samo. Gdyby było inaczej to dlaczego mieliby NIE podrywać mężatek? Przecież jeśli mężatka byłaby niechętna to zawsze może odmówić?
        • angazetka Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:12
          Według kogo?
          • 00zxc00 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 14:57
            Według tychże facetów.
        • kachaa17 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 17:07
          A może są jeszcze faceci, którzy mają zasady moralne?
      • aqua48 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:13
        angazetka napisała:

> Trudno by podrywali mężatki... nie, nie dlatego, że są czyjaś własnością, tylko
        > dlatego, że są w związku.

Zdradzę Ci tajemnicę, większość podrywających facetów podrywa właśnie mężatki - dlatego że są w związku.
        Ale na ogół nie są to (choć czasami są) faceci którzy chcą się z nimi ożenić smilesmile
        • angazetka Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:51
          Miałam na myśli podryw, ktiry ma prowadzić do jakiegoś związku, fakt.
    • black_halo Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:11
      Faceci nigdy sobie krzywdy nie zrobia i doskonale wiedza i widza "dobre materialy na zony". Dlatego jak wpadaja do kumpli to skrzetnie notuja, ktora umie dobrze gotowac (dobry skill na starosc, z ladnego garnka sie nie najesz), ktora umie dobrze prowadzic dom (nie trzeba sie meczyc samemu), ktora ma sensowny spadek po mezu albo dobra pensje (we dwojke razniej i wygodniej). I jak tylko sie zwolni wakat meza to natychmiast zabieraja sie do roboty bo kazdy facet wie, ze dobry towar szybka znika z rynku matrymonialnego. Natomiast nie jest to zadna gwarancja tego, ze ci faceci sa w tych kobietach zakochani albo zeby kiedykolwiek byli. To zwykla transakcja biznesowa.
      • 00zxc00 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:15
        No chyba że tak. A tu niektóre ematki tak się chwalą ile to miały zakochanych w nich adoratorów po rozwodzie. 😂
        • aqua48 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:17
          Adorator oraz zakochany to nie są równoznaczne stwierdzenia.
      • iwoniaw Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:20
        Idąc tym tokiem myslenia, dochodzimy do wniosku, ze prawdziwa milosc to tylko jesli kobieta (zresztą - facet też) jest brzydka, biedna, z dwiema lewymi rękami i glupia jak but jednoczesnie, bo inaczej to na bank sie z nia wiążą z powodu domniemanych korzyści 😀
        • aqua48 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:25
          Akurat na odwrót- zakochujemy się w tych ludziach którzy mają dla nas (nawet podświadomie) jakieś pożądane cechy - wzrost, urodę, mądrość, spokój, umiejętność zjednywania innych, miłe obejście, uczciwość, pracowitość itp..
          • iwoniaw Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:31
            aqua48 napisała:

> Akurat na odwrót- zakochujemy się w tych ludziach którzy mają dla nas (nawet po
            > dświadomie) jakieś pożądane cechy - wzrost, urodę, mądrość, spokój, umiejętność
            > zjednywania innych, miłe obejście, uczciwość, pracowitość itp..

No wiec wlasnie. A wyzej black halo pisze, ze jesli ktos startuje do osoby, ktora ma jakieś pozytywne cechy (opiekunczosć, umiejetnosc ogarniania rzeczywistosci, majatek pozwalajacy na utrzymanie się itd), to nie z sympatii/podziwu/uczucia/wspolnoty ideałow, tylko dlatego, ze sie chce podpiac pod te jej dobra i korzystac z nich 🤷‍♀️
            Dla mnie to raczej oczywiste, ze podobają nam się ludzie, ktorzy maja w naszej ocenie wiecej zalet niz wad 🙂
          • bmtm Re: Popularne wdowy 02.03.25, 15:24
            obejście mam zarośnięte chwastami.
        • black_halo Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:40
          Napisalam, ze to, ze faceci chetnie ustawiaja sie w kolejce do pan, ktore zostaly wdowami nie swiadczy o tym, ze ci faceci byli/sa zakochani w tych paniach. Niektorzy zapewne tak ale to sie wie. Natomiast wielu panow zwyczajnie po prostu chce sie urzadzic.

Jest tu taki riczardo, ktory twierdzi, panie urabiaja panow, neca seksem na spiocha, wrabiaja w dzieci. Tymczasem panowie nie sa lepsi.
          • bywalec.hoteli Re: Popularne wdowy 03.03.25, 12:25
            hehe, true
          • figa_z_makiem99 Re: Popularne wdowy 04.03.25, 09:53
            Zgadzam się, panowie są wygodniccy i nie ma to nic wspólnego z podziwiem czy zakochaniem na starość. Narzekają, że basia nie gotuje i brudas bo nie sprząta, nikt jej nie zechce. Za to, kiedy kobieta chce pana z dobrymi zarobkami to k....wa smile Powinna lecieć wyłącznie na bolca i mądrość pana.
    • malia Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:15
      może jeszcze być tak, że nie są chętni nie z powodu szanowania twojego Mietka.
      I to by znaczyło też, że nie masz co wyglądać jego zejścia z tego świata, bo i wtedy nic się nie zmieni
    • alpepe Re: Popularne wdowy 02.03.25, 13:26
      Jak byłam piękna i młoda i świeżo po ślubie, to spotkałam kuzyna koleżanki. Pięknego i młodego i chyba też po ślubie. On mi się zawsze podobał, ale wiedziałam, że jest w związku i nigdy między nami nic nie doszło. A wtedy jakoś tak chyba mnie podwoził autem, czy razem jechaliśmy autobusem, nie pamiętam, ale spotkanie było przypadkowe. I nagle on dał mi niedwuznacznie do zrozumienia, że byłby zainteresowany, jakbym miała ochotę na chwileczkę zapomnienia. I to mnie zdziwiło, ale negatywnie, bo stwierdziłam, że nie uważał mnie za interesującą do związku, ale seksualnie bardzo. Nie skorzystałam.
      Natomiast to, co piszesz, to akurat prawidłowo, kobieta w związku, nie będą się pchać na trzeciego.
    • bmtm Re: Popularne wdowy 02.03.25, 15:18
      W dużych miastach też? Mam wątpliwości. Na wsiach od pokoleń tak to funkcjonowało.
    • kachaa17 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 17:05
      A co, mieliby uderzać do mężatki?
      • 00zxc00 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 20:23
        Skoro im się już wcześniej podobała to czemu nie? Przecież ona mogła odmówić jeśli nie była zainteresowana.
        • taki-sobie-nick Re: Popularne wdowy 02.03.25, 21:05
          00zxc00 napisał(a):

> Skoro im się już wcześniej podobała to czemu nie? Przecież ona mogła odmówić je
          > śli nie była zainteresowana.

Niektórzy mają - uwaga, mało używane słowo - ZASADY.
        • 152kk Re: Popularne wdowy 03.03.25, 12:50
          Ale po co mają podrywac kobietę, skoro sądzą, że im odmówi? Owszem, są tacy, którzy podbijają do każdej, ale większości ludzi po prostu nie chce się marnować czasu na ryzykowne inwestycje, szczególnie te z niską stopą zwrotu 🤣
    • iwles Re: Popularne wdowy 02.03.25, 17:11

Wolisz jak facet pcha się na trzeciego w jakiś związek?
      • apallosa Re: Popularne wdowy 02.03.25, 19:19
        Oszacować nie mogę,że moja świętej pamięci sąsiadka zmarła niedawno, bo bym jej się spytała, jak ona to robiła?
        Była (!!!) pieciokrotna wdowa, od dziecinstwa ja znalam i zawsze po owdowieniu nie czekała długo. Rok, półtora i już nowy mąż... Numer szósty pochowal ją był niedawno.
        Nie była może ani przepiękna, ani młoda, choć muszę przyznać że przyjemna z twarzy i z obycia, przesympatyczny , ciepły człowiek po prostu.
        • apallosa Re: Popularne wdowy 02.03.25, 19:20
          Odzalowac- miało być
        • 00zxc00 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 20:22
          Widocznie wystarczały jej powierzchowne relacje - jak nie z tym, to z tamtym, jeden umarł, będzie następny. Niektórzy tak mają że wystarczają im JAKIEKOLWIEK portki w domu, byleby były. uncertain
          • 152kk Re: Popularne wdowy 03.03.25, 12:52
            O kurka, ale ty jesteś zazdrośnica! Nawet jakiejś obcej zmarlej zazdrościsz sad
        • danaide2.0 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 20:26
          Że też kolejni tak bez strachu w małżeństwo wchodzili...
          • 00zxc00 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 20:33
            No nie? big_grin
        • simply_z Re: Popularne wdowy 03.03.25, 14:19
          Jakas daleka ciotka wychodzila 4 razywink, .
    • mocca25 Re: Popularne wdowy 02.03.25, 20:42
      0/10
      • apallosa Re: Popularne wdowy 02.03.25, 20:52
        A czego by sie mieli bać? Bo nie ukatrupienia przecież.
        Pamiętam z opowiadań sąsiadów, że najpierwszy z pierwszych (!!!) zginal w wypadku.
        Drugiego pochowal szybko, bo już w narzeczenstwie był ciężko chory na śmiertelne chorobsko .Trzeci lub czwarty zaś zszedł był na serce.
    • tygryskowata Re: Popularne wdowy 02.03.25, 22:40
      Po śmierci pewnego męża, 3 jego najbliższych przyjaciół stawiło się na sporym pogrzebie: jeden oświadczył się świeżej wdowie jeszcze przed pogrzebem (przyjechał z ogromną walizką „by się wprowadzić i zająć kobieciną”, drugi podczas stypy, trzeci miał najwięcej taktu i poprosił o rękę wdowę następnego dnia po pogrzebie (przybył do jej domu odziany elegancko z kwiatami).
      Osoby z roczników starszych okołowojennych, więc nie wiem, czy to osobnicze przypadki, czy wdowa wyjątkowa, czy taka tradycja…
      • apallosa Re: Popularne wdowy 02.03.25, 22:58
        No to już jazda bez trzymanki...
        Przyjechać z wielką walizą na wprowadzke po jeszcze nie pochowanym nieboszczyku - szczyt chamstwa.
        Już następnego dnia po pogrzebie z kwiatami....też ociupineczke za szybko, ale pojmuje że chciał konkurentów uprzedzić.
        Stawiam dolary przeciwko orzechów,że wdowa albo majętna, albo obrotna ,albo....rewelacyjnie gotująca.
        Albo wszystko na raz.
        • apallosa Re: Popularne wdowy 02.03.25, 22:59
          Przeciwko orzechom.
          • tygryskowata Re: Popularne wdowy 03.03.25, 08:51
            Nie pytałam o stan kont, ale nic nie wykluczam.
            Ten z walizą to był najlepszy - niby w żalu na pogrzeb przyjechał, ale 2 garnitury w walizce miał, z czego jeden najlepszy na swój pochówek.
            Jeden z tych dwóch pozostałych mętnie się tłumaczył, że samej kobiecie jest ciężko na świecie, a że pochował żonę, to razem byłoby łatwiej… Wdowa po ostatnim adoratorze mało sama nie padła trupem, z nerwów.

• apallosa Re: Popularne wdowy 03.03.25, 13:01
              No wdowie to ja się nie dziwię , nic a nic...
              Też by mnie szlag najjaśniejszej trafił.
              Z walizką cham na pogrzeb przyjechał... szkoda że jeszcze sobie kapci i piżamy już zawczasu pod łóżko nie wsunął .
              Już ten trzeci chociaż się najbardziej taktownie zachował, ale na dzień po pogrzebie? Niczym Rett do Scarlett.
              • chatgris01 Re: Popularne wdowy 03.03.25, 13:37
                Rhett nauczony doświadczeniem chciał złapać Scarlett pomiędzy drugim a trzecim mężem cool
            • taki-sobie-nick Re: Popularne wdowy 03.03.25, 21:21
              Wdowa po ostatnim
              > adoratorze mało sama nie padła trupem, z nerwów.
              >
              Odrzuciła wszystkich jak leci?
              • tygryskowata Re: Popularne wdowy 04.03.25, 08:29
                Nie wiem, w jaki sposób „odrzuciła propozycję”, ale nadal jest sama.
        • demono2004 Re: Popularne wdowy 03.03.25, 14:27
          apallosa napisał:

> No to już jazda bez trzymanki...
          > Przyjechać z wielką walizą na wprowadzke po jeszcze nie pochowanym nieboszczyk
          > u - szczyt chamstwa.
          > Już następnego dnia po pogrzebie z kwiatami....też ociupineczke za szybko, ale
          > pojmuje że chciał konkurentów uprzedzić.
          > Stawiam dolary przeciwko orzechów,że wdowa albo majętna, albo obrotna ,albo...
          > .rewelacyjnie gotująca.
          > Albo wszystko na raz.

To sa panowie bez wlasnego kąta i często z długami/alimenciarze. Mojej kolezanki siostra, swieza wdowa, zamknela przed nosem drzwi panu , który stwierdzil SKORO ZMARŁ PANI MAŻ, TO POYTRZEBUJE TERAZ PANI CHŁOPA.
          Ani ona go znala czy widziala na oczy. Lecz on wiedzial doskonale, ze kobieta dopiero co wlasnie owdowiala wink

Moja kumpela swiezo po rozwodzioe. Wprowadzil sie do niej z dnia na dzien pan, kolega z pracy jej sasiada. Rodzina w szoku, przyjaciele i nalblizsi znajomi.
          Skonczylo sie na tym, ze chcial pozbyc sie jej i jej dzieci z własnego domu, ale na szczescie przy pomocy rodziny, udalo sie gada pozbyć.
          Nikt nie przychodzi ot tak z walizkami, by nagle zamieszkac u swiezo upieczonej wdowy. Zawsze cos sie za tym kryje.
          • tygryskowata Re: Popularne wdowy 03.03.25, 15:07
            O, to w sumie możliwe. Pani wdowa z własnym kątem, a pan zalotnik gołodupiec… No ale jak mam dopytać o szczegóły, jak? 😁
            • demono2004 Re: Popularne wdowy 03.03.25, 15:15
              tygryskowata napisała:

> O, to w sumie możliwe. Pani wdowa z własnym kątem, a pan zalotnik gołodupiec… N
              > o ale jak mam dopytać o szczegóły, jak? 😁

Nie ma co sie pytać, tylko spławić jak najszybciej.
              • tygryskowata Re: Popularne wdowy 03.03.25, 15:24
                Tu nie trzeba było nic doradzać, pani wdowa była w szoku i w szoku pogoniła wszystkich zalotników… Mi niezręcznie dopytywać, bo pogrzeb to nie czas na heheszki…
          • bmtm Re: Popularne wdowy 03.03.25, 15:08
            Z patologią społeczną nie warto się zadawać. Partnerów dobiera się na poziomie równorzędnym lub wyższym niż się jest samemu. Jak takich się nie znajduje to lepiej żyć samemu.
      • taki-sobie-nick Re: Popularne wdowy 03.03.25, 21:20
        Nie powiem, żeby "zająć się kobieciną" brzmiało zachęcająco.
        • tygryskowata Re: Popularne wdowy 04.03.25, 08:32
          To taki mój skrót, ale ogólnie o to chodziło: przecież samotna kobieta bez pary męskich gaci to może nie ogarnąć rzeczywistości, w oczach mężczyzn oczywiście. Nie wszystkich, ofc.
    • m_incubo Re: Popularne wdowy 03.03.25, 13:40
      >faceci mają taką niepisaną umowę że kobieta zamężna jest nietykalna bo jest własnością innego mężczyzny.

Powiedziałabym, że przeciwnie big_grin
    • demono2004 Re: Popularne wdowy 03.03.25, 14:21
      Na ogół to panowie, którzy nie maja gdzie sie podziac i szukaja samotnej kobiety z mieszkaniem, maja kupe długów. Lepiej spuscic na drzewo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka