Dodaj do ulubionych

Do bywalczyń TWON

21.03.25, 13:29
Jak się ubrać? Oraz jaka temperatura tam panuje (jestem zmarzluchem)
Obserwuj wątek
    • dwasmoki Re: Do bywalczyń TWON 21.03.25, 19:17
      Ja nie nazwałabym się bywalczynią, ale w styczniu byłam trzy razy, więc jestem w miarę na bieżąco smile Jest ciepło, na balkonie nawet bardzo (a jestem zmarźluchem). Co do ubioru, to widziałam zarówno panie w wieczorowych sukniach do ziemi i etolach z piór, jak i takie w zwykłych spodniach i sweterkach. Widziałam młodych ludzi w workowatych dżinsach i bluzach ze śmiesznymi napisami, kobiety w zwykłych ubraniach biurowych, w spódniczkach mini i kozaczkach... Buty zwykłe zimowe, innych nie mogę nosić ze względu na ból stóp. Generalnie każdy przychodzi w tym, w czym mu wygodnie lub w czym uważa że dobrze wygląda, jedna chce się pokazać, inna ma na to wywalone. Ja byłam w nibyskórzanych legginsach, zwykłej bluzce i jakimś tanim wdzianku a la żakiecik. Ludzie są ubrani przeróżnie, na szczęście żyjemy w czasach, gdy panuje pod tym względem swoboda.
      • dwasmoki Re: Do bywalczyń TWON 21.03.25, 19:19
        Źle mi się ustawił kursor, to o butach zwykłych zimowych miało być po tym, jak ja byłam ubrana...
    • mocca25 Re: Do bywalczyń TWON 21.03.25, 20:00
      Też nie jestem bywalczynią, ale okazjonalnie bywam. Nigdy nie było mi za zimno.
      • kropkaa Re: Do bywalczyń TWON 21.03.25, 20:36
        W grudniu na Damie Kameliowej miałam jedwabny top bez rękawów i trochę żałowałam, że szal został w domu. Ale to był jedyny raz, faktycznie raczej za gorąco bywa niż za zimno.
    • kurt.wallander Re: Do bywalczyń TWON 21.03.25, 20:02
      Prędzej za ciepło niż za zimno, przynajmniej w sali, bo w korytarzach czasem faktycznie ciągnie.
    • kropkaa Re: Do bywalczyń TWON 21.03.25, 20:33
      O ubiorze w TW-ON było kilka wątków.
      W skrócie: od sukien wieczorowych, nawet jak na czerwony dywan, do słynnego błękitnego dresu z białymi paskami by Adidas.
      Zimno na widowni nie jest, aczkolwiek upału aktualnie też nie ma.
      W poniedziałek miałam sukienkę z długim rękawem, a pod nią podkoszulkę, było mi akurat. Ale to był raczej zimny dzień.
      Butów nie zmieniałam, ale często mi się zdarza - zostawia się w szatni, bez problemu.
      Możesz się ubrać dowolnie, jak chcesz mega elegancko, to w zasadzie to chyba ostatnie miejsce, gdzie można poszaleć.
    • swiecaca Re: Do bywalczyń TWON 25.03.25, 11:22
      dzięki, melduję że było dość ciepło. ubrania wszelakie od byle jakich po mocno eleganckie.
      • kropkaa Re: Do bywalczyń TWON 25.03.25, 12:23
        Pewnie na "Pinokiu" byłaś smile
        • swiecaca Re: Do bywalczyń TWON 25.03.25, 12:27
          tak. cudowny!
          • kropkaa Re: Do bywalczyń TWON 25.03.25, 12:30
            Byłam pod wrażeniem, że Anna Hop to wszystko rozpisała, krok po kroku.
    • bmtm Re: Do bywalczyń TWON 25.03.25, 12:44
      Zalezy na co się idzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka