04.03.05, 10:12
Drogie mamy!
Piszę do Was bo mam kłopot. Możecie mi więcej napisać o ośrodku w Otwocku?
Mój Kuba kończy w maju 4 lata. W marcu mamy trzecią operację i dr.Piwowar
mówił nam, że chyba nas to czeka. A ja nie mogę sobie tego wyobrazić. Jestem
przerażona!!! Na jak długo oddaje się tam dzieci? Czy naprawdę muszą być tam
bez rodziców? Nie ma innej możliwości? W jednej z wypowiedzi przeczytałam że
dzieci muszą tam jeździć co rok. Proszę o rady. Będę wdzięczna.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ilona3211 Re: OTWOCK 04.03.05, 12:29
      witaj ja juz wiele pisałam o Otwocku chyba to był temat Otwock pomocy czy
      podobnie tam wiele przeczytasz a jak masz jeszcze jakies pytania to słuze
      pomoca wiekszosc tutaj mam ma małe dzieci wiec chyba nie wiele moga powiedziec
      na ten temat tak mi sie wydaje oczywiscie nie urażając nikogo
      • iwonkawa Re: OTWOCK 04.03.05, 21:06
        Ilonko,
        Czy mogłabyś mi napisać jak małe dzieci tam jeżdzą? Czy można być z dzieckiem?
        Kubuś w maju skończy 4 latka, ja mieszkam w Gorzowie i nie wyobrażam sobie że
        mogę go zostawić tak daleko samego!!! On słabo mówi i zaczyna mieć problem z
        komunikowaniem się z dziećmi w przedszkolu. Z góry dziękuję za każdą radę,
        Pozadrawiam
        • ilona3211 Re: OTWOCK 05.03.05, 10:38
          witaj do Otwocka jezdza dzieci juz trzy letnie niestety nie mozna tam byc z
          dzieckiem turnusy sa tam 4,6 tyg. ja tez bałam sie zostawic swoje dziecko
          pierwszy raz ale wiedziałam ze to dla jego dobra oczywiscie nie obyło sie bez
          płaczu ale mówi sie trudno ale siostry odrazu zajmuja sie nowym dzieckiem i
          robia wszystko aby nie płakało moja córke tez było trudno zrozumiec ale po tych
          6 tyg. naprawde wiele sie zmieniło w jej wymowie przewaznie dzieci jezdza tam
          dwa razy do roku starsze chodza tam do szkoły a wiec głowa do góry bedzie
          dobrze robisz to przeciez do Twojego dziecka pomysl o nim za pare lat jak
          wszystko bedzie dobrze i podziekuje TOBIE ZA WSZYSTKO CO BYŁAS WSTANIE DO NIEGO
          ZROBIC
          • iwonkawa Re: OTWOCK 05.03.05, 17:26
            Dziękuję Ci Ilonko za te wiadomości. Nie mogę powiedzieć że mnie uspokoiłaś ale
            przynajmniej już "coś" wiem. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka