asiairma 19.04.25, 08:19 lub twarzy i ciała? Możecie coś polecić? Najlepiej do takiej cery o kolorze mniej popularnym w Polsce. Bardziej oliwkowej, śniadej. Kiedyś stosowałam krem Ziaja Sopot brązujący, nie był zły, ale spróbowałabym czegoś innego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mayaalex Re: Kropelki samoopalające do twarzy 19.04.25, 09:28 mialam clarinsa i tan de luxe (czy cos podobnego, brzmi jak jakas podroba ale to dobra marka, specjalizują sie w takich kosmetykach) - bardzo dobre. Niestety jestem leniwa i prawie nigdy ich nie uzywalam, ale jak sie zmobilizowalam to efekt byl. Z kolorem nie pomoge, sama jestem szarobiala (czego nie bylo tak widac w PL ale jak wyjechalam do Belgii to nagle zobaczylam Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Kropelki samoopalające do twarzy 19.04.25, 10:06 Z takich tańszych jest też DAX, ale po pierwszym zadowoleniu zaraz po kupieniu odwołuję, jednak żółta po nich byłam mimo stosowania nawet mniej niż zalecane. Mam ochotę na Clarins, ale obawiam się, że efekt może być podobny. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Kropelki samoopalające do twarzy 19.04.25, 13:02 A nie możesz spróbować gotowego samoopalacza? Z kropelkami jest tak, że musisz je mieszać ze swoim kremem/balsamem - łatwo coś sknocić - dać za dużo, rozprowadzić nierównomiernie. A kremy samoopalające są na ogół w dwóch lub trzech wersjach - do cery jasnej, ciemnej, średniej Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Kropelki samoopalające do twarzy 19.04.25, 13:11 Używałaś jakiegoś? Ja testowałam tylko ziaji. Odpowiedz Link Zgłoś
la_felicja Re: Kropelki samoopalające do twarzy 19.04.25, 13:41 Ale ja mam jasną cerę. Uzywałam Loreala - dawno temu. Saint Tropez też OK. Tyle, że trzeba dokładnie przeczytać sposób użycia, zanim kupisz. Jeden kupiłam taki, który trzeba było zmyć pod prysznicem po godzinie - koszmar, wszystko zachlapane na pomarańczowo, zniszczony ręcznik. Najlepiej wybrac taki, którym się smarujesz na noc (tzn na dzień też można, ale trzeba uważać, żeby się nie zamoczyć, bo będą smugi) Lubię samoopalacze w postaci gęstych kremów, bo te łatwiej równo rozprowadzić niż te w sprayu, w piance Teraz używam marki, która jest chyba tylko w UK, Superdrugs. Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Kropelki samoopalające do twarzy 19.04.25, 13:22 Clarins używam Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Kropelki samoopalające do twarzy 19.04.25, 13:39 Tan expert -najlepsze krople do twarzy jakie testowałam, a korzystam od lat-nie robią plam i nie dają pomarańczowej poświaty jak z clarinsa. 3-4 krople i piękny delikatny kolor, można budować opaleniznę. Do ciała desert rose balsam z tej samej firmy-genialny. Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Kropelki samoopalające do twarzy 20.04.25, 11:07 Które miałaś krople od tan expert? One są tylko w dwóch odcieniach? Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Kropelki samoopalające do twarzy 20.04.25, 11:31 dni_minione napisała: > Które miałaś krople od tan expert? One są tylko w dwóch odcieniach? Nie wiem- dawno nie wchodziłam na stronkę, bo kupiłam na promocji zapas Mam te: Odpowiedz Link Zgłoś
peli81 Re: Kropelki samoopalające do twarzy 19.04.25, 17:06 ja mialam. takie eveline.pl/products/skoncentrowane-krople-samoopalajace-do-twarzy-i-ciala. - mieszalam ze zwyklym kremem i fajny efekt Odpowiedz Link Zgłoś
dni_minione Re: Kropelki samoopalające do twarzy 20.04.25, 11:13 Mają dobre opinie nawet na wizażu, wezmę na próbę. Co jeszcze warto z Eveline kupić (poza podkładami, bo tu jestem wierna innej marce)? Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Kropelki samoopalające do twarzy 20.04.25, 11:28 Sera do twarzy- - np serum shot 6x ceramides, serum shot multi peptides. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Kropelki samoopalające do twarzy 20.04.25, 11:32 To z kolagenem jest dla mnie genialne. Odpowiedz Link Zgłoś
b-b1 Re: Kropelki samoopalające do twarzy 20.04.25, 11:41 I jeszcze to czarne- golf peptides(?) Odpowiedz Link Zgłoś
black_magic_women Re: Kropelki samoopalające do twarzy 21.04.25, 04:12 To ja polecam te Odpowiedz Link Zgłoś