wrota.do.lasu 28.05.25, 18:04 Czy te plaze są bardzo zatłoczone...? Szukam jak najbardziej odludnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heca007 Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 18:32 Bardziej odludne to po drugiej stronie Zalewu Tam masz Kadyny, Suchacz, Tolkmicko i Frombork choć ten do odludnych nie należy. Ale Kadyny raczej będą pustawe. Tylko płytko cholernie. Odpowiedz Link Zgłoś
wrota.do.lasu Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 18:40 Po drugiej stronie czyli masz na myśli Krynicę M.? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 18:43 Nie. Po przeciwnej stronie Krynicy Morskiej, czyli zalewu. Tyle że tam otwartego morza nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 20:00 Od lat plaże nadzalewowe nie spełniają norm przydatności do kąpieli. Szybki zakwit sinic i bakterie e coli. Odpowiedz Link Zgłoś
kloacznymysliwy Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 18:40 Od tego roku mogą być zaludnione, przez bezdomnych Odpowiedz Link Zgłoś
butkasuflera Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 19:51 są zatłoczone, zwłaszcza w weekendy, może okolice sławnego przekopu mniej, zalewu jako miejsca do plażowania nie polecam pytanie kiedy chcesz plażować Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 19:55 Proponuję miejscówki tak z 5 km od Nowej Karczmy na wschód, będziesz się tam czuć jak u siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 20:01 youtu.be/aKmy2E_jhRo?si=BIwQARUE72UWMrz6 Там очень прекрасно! Просто рай! Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 20:01 Nowa karczma nazywa się Piaski, nie wymyślaj nazw, którymi nikt się nie posługuje od 50 lat Odpowiedz Link Zgłoś
czarne-jagody Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 20:04 Nie jest tłoczno nawet w sezonie, ani w Katach w Sztutowie też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 20:06 Jest tłoczno, nawet remont drogi zeszłoroczny tego nie przystopował. Nawet tegoroczny objazd przez mokoszewo tego nie hamuje. Odpowiedz Link Zgłoś
czarne-jagody Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 20:08 Byliśmy w zeszłym roku w lipcu i nie było tłoczno, jedynie remont drogi był dokuczliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
szmytka1 Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 20:15 Pewnie argument, że ja tutaj mieszkam w okolicy to wiem lepiej, ciebie nie przekona, bo byłaś w ubiegłym lipcu? Odpowiedz Link Zgłoś
czarne-jagody Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 20:32 Nie będę się klócić, dla mnie było w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
ga-ti Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 20:09 W Sztutowie na głównej plaży jest tłoczno, bary, karaoke, jakieś atrakcje dla dzieci, więc ludzi tyle, co wszędzie. Ale jak się odejdzie dalej, czy wybierze inne zejście jest pięknie, pustawo. Byliśmy przez tydzień i wspólplazowiczom mówiliśmy "dzień dobry", bo te same osoby były 😉 Jednak wejście z miasteczka to kawałek przez las, z małymi dziećmi i całym majdanem nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 21:43 Jak szukasz jakichś dyskretnych nadmorskich burdeli to podpytaj Alfonsa Nowogrodzkiego. On się dobrze zna. Odpowiedz Link Zgłoś
wrota.do.lasu Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 22:33 A coś polecasz ? Jesteś z " branży"?😅 Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 22:43 wrota.do.lasu A ty chcesz aplikować? 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 22:50 Nie. Nie jestem tak konserwatywno-katolicka jak Nawrocki. Odpowiedz Link Zgłoś
hermenegilda_zenia_is_back Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 22:36 Że Sztutowa i Kątów jest całkiem spory kawałek na plażę, ludzie wolą miejscowości typu Jantar, Stegna czy Krynica, bo nie trzeba przez las dymac. W tych miejscowościach nie ma tłoku na plaży Odpowiedz Link Zgłoś
deszczu_kropelka Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 29.05.25, 09:36 W Kątach jest parę ośrodków nad samym morzem, pensjonat Wielorybek, domki Bursztynowo - bardzo fajne, byłam rok temu, polecam. A plaża w ostatnim tygodniu sierpnia niezatłoczona. Odpowiedz Link Zgłoś
eva_evka Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 28.05.25, 23:07 Z tego co pamiętam w Sztutowie dojeżdża się do głównej plaży, po lewej stronie jest rozległy parking. Jedziesz jak najdalej od wjazdu do tego parkingu, parkujesz na samym końcu. Potem jeszcze trochę w lewo i jest lista plaża. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
wrota.do.lasu Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 29.05.25, 10:54 Lub inne nadmorskie miejscowości...priorytet to brak tłumów i czyste plaze/ woda Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Sztutowo, Kąty Rybackie 29.05.25, 11:15 ja nie lubię tych okolic. Jeździlismy tam przez kilka lat, kiedy dzieci były małe a z Warszawy najbliżej. Po pierwsze, plaze są "brudne", piasek czarny, gruby i pełno śmieci, w sensie wodorosty i jakieś tp. Po drugie, bardzo często zakaz kapieli, z powodu sinic. Miejscowi zapewniali, że nie nalezy się przejmować ale dzieci jednak strach do wody wpuszczać, nawet przy brzegu. Po trzecie, plaże wąskie. Na pewno można znaleźc odludne miejsca, jak wszędzie. Wystarczy przejśc sie 300 m dalej od wejścia na plażę/kurortów. Ja jednak zdecydowanie wolę wybrzeże zachodnie, z pieknym żółtym piaskiem i szerokimi plażami. Odpowiedz Link Zgłoś