mava12 29.05.25, 14:33 chciałybyście? bo cos takiego właśnie powiedział kaczor, przed chwilą... Pomijam wszelkie inne jego "sugestie" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ga-ti Re: dzień pracy zaczynamy od modlitwy 29.05.25, 14:39 Ale od wspólnej, w sensie cała hala produkcyjna wstaje i odmawia modlitwę? Bo co kto sobie przed rozpoczęciem pracy robi to jego sprawa, również modlitwę odmawiać może, przecież nikt nikomu nie broni. Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: dzień pracy zaczynamy od modlitwy 29.05.25, 14:41 no, ja rozumiem, że wspólna. Z tego co kaczy opowiada właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
marta.graca Re: dzień pracy zaczynamy od modlitwy 29.05.25, 14:43 Ale to ma być jakiś nakaz? Jak to mają zamiar sprawdzać? Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: dzień pracy zaczynamy od modlitwy 29.05.25, 14:54 jak wygra psiowy nawrocki to pewnie TAK. Odpowiedz Link Zgłoś
nangaparbat3 Re: dzień pracy zaczynamy od modlitwy 29.05.25, 15:10 Streczyciele tez? Odpowiedz Link Zgłoś
alicia033 Re: dzień pracy zaczynamy od modlitwy 29.05.25, 15:13 nangaparbat3 napisała: > Streczyciele tez? > Bóg kocha wszystkich, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
droch Re: dzień pracy zaczynamy od modlitwy 29.05.25, 15:46 A nawróconych grzeszników nawet bardziej niż cnotliwych przez całe życie… Odpowiedz Link Zgłoś
jowita771 Re: dzień pracy zaczynamy od modlitwy 29.05.25, 14:47 Niech mi pokaże miejsce, z którego mam się rozpędzić. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: dzień pracy zaczynamy od modlitwy 29.05.25, 15:03 Pierdzieli coraz bardziej i unika pytań o przeszłość Nawrockiego, bo ten jest "bardzo pożytecznym działaczem społecznym". I oczywiście tępy rechocik, ilekroć uda mu się któregoś z zadających pytania obrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: dzień pracy zaczynamy od modlitwy 29.05.25, 15:07 Nowa wersja będzie taka, że sutenerem nie był sutenerem, tylko brał udział w rozpracowywaniu przestępczości, będą jeszcze prowokacje tak ćwierkają. Już widać łapska kurskiego. I oczywiście opiekował się Jerzym. Odpowiedz Link Zgłoś
mdro Re: dzień pracy zaczynamy od modlitwy 29.05.25, 15:55 Nie, po prostu sutenerstwo jest OK. Lech Kaczyński był sutenerem, i Karol Wojtyła też* * Patrz dzisiejsze brednie Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: dzień pracy zaczynamy od modlitwy 29.05.25, 15:03 Zwyczajnie ruski katotaliban. Tak będzie wyglądała Polska pod rządami pisokonfy. Dlatego jeśli gangus wygra, to ten kraj nie ma przyszłości i wyjeżdżamy po roku ,dwóch. Szkoda życia.Tu wszystko stanie. Na początek, a później utrwalnie propagandy, zarządzanie strachem...trzeba przekonywać ludzi,,że ruski kibel to nie jest dobra alternatywa. Odpowiedz Link Zgłoś
pursuedbyabear Re: dzień pracy zaczynamy od modlitwy 29.05.25, 15:15 No ale widzisz, yenna w wątku obok kwiczy z ekstazy, że 5 osób udało jej się przekonać do niegłosowania na Trzaskowskiego. No i tak to. Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: dzień pracy zaczynamy od modlitwy 29.05.25, 15:26 Już nie widzę, ale widziałam spijała sobie z dziubków z asma, wygasiłam, szkoda energii. Tobie też polecam. Widziałaś na pewno jak koloportowała ruską propagandę. Dla mnie to było już zbyt czytelne. Ogólnie do chóru putinowców brauna, simiona, nomem, dołączy z klepaniem po pleckach rusek orban, brak już tylko szmydta, ficy, łukaszenki i samego putina. Odpowiedz Link Zgłoś
ariathedevil Re: dzień pracy zaczynamy od modlitwy 29.05.25, 15:38 Na poprawę nastroju udało mi się przekonać 8 na trzaska i jedną odwieść odgłosowania na alfonsa, moją pisowską ciotkę, pracuję jeszcze nad 2 Odpowiedz Link Zgłoś