01.06.25, 23:15
Wyniki late poll niekorzystne bardzo sad A już się cieszyliśmy, że się udało. (Woleli kibola, jakie to smutne)
Obserwuj wątek
    • superematka Re: Late poll 01.06.25, 23:16
      mama-ola napisała:

> Wyniki late poll niekorzystne bardzo sad A już się cieszyliśmy, że się udało. (W
      > oleli kibola, jakie to smutne)
      Na szczęście wygrywa lepszy 💪
      • mamalgosia Re: Late poll 01.06.25, 23:19
        Rozpacz, jak można tak myśleć sad
      • arthwen Re: Late poll 01.06.25, 23:49
        Uzależniony od używek patol, biorący udział w kibolskich ustawkach, pożyczający kasę na lichwiarski procent alkoholikowi, którego ostatecznie orżnął na mieszkanie, a do tego zarabiający na pośrednictwie w prostytucji. Brawo, nie wiem jak trzeba mieć zryty mózg (albo czym się trudnić samemu) jeśli uważa się kogoś takiego za lepszego.
        • eglantine Re: Late poll 01.06.25, 23:53
          Połowa Polaków najwyraźniej tak uważa...
          • arthwen Re: Late poll 02.06.25, 05:20
            I to jest właśnie tragedia
    • bywalec.hoteli Re: Late poll 01.06.25, 23:17
      Zobaczymy. Na razie ostrożny entuzjazm wink
      • angazetka Re: Late poll 01.06.25, 23:23
        Entuzjazm? Z powodu czego? Prezydenta bandyty?
      • yenna_m Re: Late poll 01.06.25, 23:33
        Wygląda na to, że media przegrzaly temat
        • bywalec.hoteli Re: Late poll 02.06.25, 10:08
          yenna_m napisała:

> Wygląda na to, że media przegrzaly temat

I na kogo się zdecydowałaś oddać głos?
          • yenna_m Re: Late poll 02.06.25, 10:26
            Ten złoty glos yenny, warty 369 tys. 451 +1 głosów statystycznej ematki? big_grin
            • pursuedbyabear Re: Late poll 02.06.25, 11:47
              Yennę oczywiście to bawi. Pozwoliła narodowi urządzić się w dupie, kwiczała z zachwytu, że udało jej się 5 osób zniechęcić do głosowania na Trzaskowskiego.
              Yenna mnie rzekomo nie czyta, więc mogę śmiało napisać, iż tępa z niej franca i kmiot znający się na polityce jak świnia na gwiazdach. Życzę jej wszystkiego najlepszego pod rządami sutenera. Nabija się z nas dziś cała Europa. Mam nadzieję, że wnuki yennie podziękują za zepchnięcie Polski na wschód.
    • niemcyy Re: Late poll 01.06.25, 23:19
      Nadal to tylko wyniki sondażowe, liczenie trwa, a różnica niewielka.
      • mia_mia Re: Late poll 01.06.25, 23:21
        Niestety spora🤬
    • hrasier_2 Re: Late poll 01.06.25, 23:20
      Ciekawe, co dalej. To nawet lepsze niż wczorajszy etap Giro d'Italia smile
      Pzdr😂
    • mia_mia Re: Late poll 01.06.25, 23:21
      To było do przewidzenia niestety, musiałby się teraz chyba cud wydarzyć, żeby alfons przegrał.
    • brenda_bee Re: Late poll 01.06.25, 23:22
      Sprzed chwili
      • angazetka Re: Late poll 01.06.25, 23:24
        To są wyniki z ułamka komisji, losowo rozrzuconych po kraju, nic nie mówią akurat.
      • niemcyy Re: Late poll 01.06.25, 23:25
        4,5% komisji nie oznacza (nawet) 4,5% oddanych głosów, bo frekwencja różna.
      • sarah_black38 Re: Late poll 01.06.25, 23:27
        brenda_bee napisała:

> Sprzed chwili
        >

Też śledzę tę stronkę. Na razie, przynajmniej na oko, spłynęły wyniki ze wschodnich małych komisji wyborczych, a tam zazwyczaj wygrywa PIS. Trzeba czekać.
        • ta Re: Late poll 01.06.25, 23:31
          Najpierw zawsze zliczane są malutkie obwody, bo najszybciej liczą, czyli najpierw jest ściana wschodnia.

Na końcu idą duże miasta i zagranica na naszej półkuli. Całą noc będzie się wahać.
          • sarah_black38 Re: Late poll 01.06.25, 23:45
            ta napisała:

> Najpierw zawsze zliczane są malutkie obwody, bo najszybciej liczą, czyli najpie
            > rw jest ściana wschodnia.
            >
            > Na końcu idą duże miasta i zagranica na naszej półkuli. Całą noc będzie się wah
            > ać.

We Wrocławiu zliczono dopiero głosy z 20 komisji na 331. Idę spać, to za duże nerwy!
        • hanusinamama Re: Late poll 02.06.25, 00:45
          Te na to patrzę...pamietam jak ostatnio były wybory i siedziałam do późno sprawdzając tez tutaj.
          • ta Re: Late poll 02.06.25, 01:04
            Na Onecie, link poniżej na bieżąco podawane są wyniki. Zliczone na teraz nieco ponad 40% głosów.
            Zdecydowanie wygrywa Nawrocki.

Za kilka dni A.Duda będzie odznaczał na odchodne samych „wybitnych”.
            Wróble ćwierkają, że J.Kaczyński dostanie najwyższe polskie odznaczenie Order Orła Białego.

Takie samo odznaczenie otrzyma Nawrocki na początku kadencji niejako „ z urzędu”
            jak wszyscy prezydenci RP.

Bez komentarza…

wiadomosci.onet.pl/wybory/wybory-prezydenckie/wybory-2025-nawrocki-czy-trzaskowski-kto-wygrywa-ii-ture-prognoza-live/9eqshem
            • galaxyhitchhiker Re: Late poll 02.06.25, 01:10
              To jest nic. Najgorsze, to że kumpel gangsterów z nie wiadomo jakimi powiązaniami dostanie dostęp do wszystkich tajemnic państwowych. Wyobraźcie sobie, że wszystkie nasze plany obronne trafiają w ręce tych, którzy mają na nas chrapkę. Konsekwencje tych wyborów mogą być dużo gorsze niż żenada z nocnych rozmów z leśnym ruchadełkiem.
              • hanusinamama Re: Late poll 02.06.25, 01:12
                Ale ludziom przeszkadza, ze Trzaskowski jest z inteligenckiej rodziny, że zna języki....wolą swojskiego głupka - gangusa.
                • galaxyhitchhiker Re: Late poll 02.06.25, 01:29
                  >wolą swojskiego głupka - gangusa.

Cóż, zobaczymy jak długo. Brytyjczycy żałują brexitu, Trump traci poparcie, myślę, że tu też ludzie szybko poczują skutki wyboru. I to nie będzie miłe uczucie.
              • ta Re: Late poll 02.06.25, 01:27
                galaxyhitchhiker napisała:

> To jest nic. Najgorsze, to że kumpel gangsterów z nie wiadomo jakimi powiązania
                > mi dostanie dostęp do wszystkich tajemnic państwowych. Wyobraźcie sobie, że wsz
                > ystkie nasze plany obronne trafiają w ręce tych, którzy mają na nas chrapkę.

No cóż, jego wyborcy powiedzą ci, że to kryształ nieskazitelny i silny chłop, co nas przed „ruskim” obroni.
                Na wschód marsz, Rosja nie musi tu przychodzić, my ochoczo podążamy ku niej…
                • galaxyhitchhiker Re: Late poll 02.06.25, 01:32
                  Ja mam jego wyborców w dość bliskim otoczeniu - to są ludzie nieprzekonywalni. I jeśli to grupa reprezentacyjna, to można ją śmiało nazwać sektą, nie ma najmniejszej szansy na rozmowę, bo jak próbujesz pokazać, że to niekoniecznie jest tak jak myślą, to nie ma argumentów, tylko zaczynają się kpiny i wyzwiska. Idą trudne czasy...
                  • skumbrie Re: Late poll 02.06.25, 01:33
                    >Ja mam jego wyborców w dość bliskim otoczeniu - to są ludzie nieprzekonywalni. I jeśli to grupa reprezentacyjna, to można ją śmiało nazwać sektą, nie ma najmniejszej szansy na rozmowę, bo jak próbujesz pokazać, że to niekoniecznie jest tak jak myślą, to nie ma argumentów, tylko zaczynają się kpiny i wyzwiska.

Wypisz wymaluj ematki, które zesr... się po I turze 😉
                  • fibi00 Re: Late poll 02.06.25, 06:53

> Ja mam jego wyborców w dość bliskim otoczeniu - to są ludzie nieprzekonywalni.
                    > I jeśli to grupa reprezentacyjna, to można ją śmiało nazwać sektą, nie ma najmn
                    > iejszej szansy na rozmowę, bo jak próbujesz pokazać, że to niekoniecznie jest t
                    > ak jak myślą, to nie ma argumentów, tylko zaczynają się kpiny i wyzwiska.

Mam identyczne obserwacje z wyborcami Trzaskowskiego 🙈. Idento! Ostatnio na urodzinach zaczęła się dyskusja o wyborach, ktoś coś powiedział na Trzaska a jak jedno małżeństwo się zacietrzewiło, jak na przemian jeden z drugim zaczęli tyradę to musiałam odejść od stołu bo myślałam że zaraz wybuchną i doskoczą to tego co śmiał coś na Trzaska powiedzieć. I to nie jest tylko jedna sytuacja. Wśród znajomych bliższych i dalszych podobnie. Znam przypadki kiedy wyborca KO ciągnął taksówkarza za język, kogo popiera. Taksówkarz starał się odpowiadać wymijająco ale kiedy w końcu przyznał że woli PIS to facet od razu kazał mu się zatrzymać i wysiadł. Mój znajomy powiedział że ostatnio dowiedział się od swojej fryzjerki, że nie popiera KO ale nie chciała mu powiedzieć kogo popiera i poważnie zastanawia się nad zmianą fryzjerki. To nie jest normalne.
                    • yenna_m Re: Late poll 02.06.25, 07:34
                      fibi00 napisała:

> galaxyhitchhiker napisała:
                      >
                      > > Ja mam jego wyborców w dość bliskim otoczeniu - to są ludzie nieprzekonyw
                      > alni.
                      > > I jeśli to grupa reprezentacyjna, to można ją śmiało nazwać sektą, nie ma
                      > najmn
                      > > iejszej szansy na rozmowę, bo jak próbujesz pokazać, że to niekoniecznie
                      > jest t
                      > > ak jak myślą, to nie ma argumentów, tylko zaczynają się kpiny i wyzwiska.
                      >
                      >
                      Dlatego tak zaglosowali. Bo mieli dosc jak ludzie w 2023 roku. Szybko poszlo. Z drugą stroną tez sie rozmawia jak z sektą. Jest tez impregnowala na argumenty. Jestescie TACY SAMI.🤷‍♀️ Zacietrzewieni w nienawisci. Nawet w tym poscie obrazasz tych ludzi. Po co?
                      • elinborg Re: Late poll 02.06.25, 10:02
                        Ale jak ona obraża? Że są sektą? No są.
                        Jakoś w drugą stronę nie reagujesz.
                    • pade Re: Late poll 02.06.25, 10:07
                      To jest jak najbardziej normalne i do tego doprowadził PIS. Ja ze swojej strony bojkotuję tę drugą połowę polaków i nigdy nie skorzystam z usług ludzi, którzy głosowali na sutenera. Najchętniej bym się stąd w ogóle wyprowadziła.
                      • niemcyy Re: Late poll 02.06.25, 11:57
                        pade napisała:

> To jest jak najbardziej normalne i do tego doprowadził PIS. Ja ze swojej strony
                        > bojkotuję tę drugą połowę polaków i nigdy nie skorzystam z usług ludzi, którzy
                        > głosowali na sutenera.

Jak ich rozpoznać? Kupując truskawki na rynku pytasz o Nawrockiego?

Co można zrobić, to bojkotować turystycznie pewnie rejony.
                        • pade Re: Late poll 02.06.25, 12:30
                          Mam swoje truskawki na szczęściesmile Tak, zbojkotuję turystycznie, to na pewno. Reszta wyjdzie w praniu. Świat jest mały.
                • dramatika Re: Late poll 02.06.25, 01:40
                  ta napisała:

> Na wschód marsz, Rosja nie musi tu przychodzić, my ochoczo podążamy ku niej…

Tu już jest Rosja z większością mediów zblatowanych z rządem i ich kandydatem, robiącym czarna kampanię opartą na łgarstwach i manipulacjach, z rządowym NASKiem ukrywającym raport o zagranicznym finansowaniu kampanii rządowego kandydata.
                  My tylko ratujemy się jak możemy przed tym, żebyście już od reszty nie zrobili z kraju totalnego bardaku.
                  • ta Re: Late poll 02.06.25, 01:44
                    Po polsku jest : „burdelu”

I jak rozmawiasz z Polakiem nie mów do niego po rusku „wy”
                  • moxyproxy Re: Late poll 02.06.25, 02:56
                    Bolesna ale PRAWDA.
                    A lewacka jak komsomolskaja pravda.
              • niemcyy Re: Late poll 02.06.25, 01:36

> To jest nic. Najgorsze, to że kumpel gangsterów z nie wiadomo jakimi powiązania
                > mi dostanie dostęp do wszystkich tajemnic państwowych. Wyobraźcie sobie, że wsz
                > ystkie nasze plany obronne trafiają w ręce tych, którzy mają na nas chrapkę. Ko
                > nsekwencje tych wyborów mogą być dużo gorsze niż żenada z nocnych rozmów z leśn
                > ym ruchadełkiem.

Jak ruscy ruszą na przesmyk suwalski to chociaż miejscowi będą mieli, co wybrali.
                Tylko samej Warszawy z niektórymi przyległościami szkoda, że mają pecha leżeć w środku ciemnej masy.
      • mamalgosia Re: Late poll 01.06.25, 23:30
        No to co to jest ten late poll, ktory podali? Przeciez nie moga podac wynikow z 50%, jak dopiero 5% splynelo. Nie rozumiem.
        Ale serce juz mi stanelo. Jak mozna glosowac na twgo bandyre
        • little_fish Re: Late poll 01.06.25, 23:34
          Tu masz wyjaśnienie late poll
          • fibi00 Re: Late poll 01.06.25, 23:42
            little_fish napisała:

> Tu masz wyjaśnienie late poll

Z tego co ja czytałam late poll to zaktualizowane wyniki SONDAŻOWE.
            • little_fish Re: Late poll 01.06.25, 23:45
              Tak . Zaktualizowane o rzeczywiste wyniki 50% gmin w których przeprowadzono exit poll
        • mia_mia Re: Late poll 01.06.25, 23:35
          Wyniki late poll są podawane, kiedy spłyną wyniki z 50% komisji gdzie przeprowadzane były ankiety, przynajmniej taką metodologię przedstawił Piasecki.
          • mamalgosia Re: Late poll 01.06.25, 23:36
            To bedzie okolo 2 w nocy przeciez, nie teraz
            • mia_mia Re: Late poll 01.06.25, 23:41
              Chodzi tylko o komisje gdzie przeprowadzane były ankiety i w małych komisjach wyniki już są.
          • asia-loi Re: Late poll 01.06.25, 23:45
            mia_mia napisał(a):

> Wyniki late poll są podawane, kiedy spłyną wyniki z 50% komisji gdzie przeprowa dzane były ankiety, przynajmniej taką metodologię przedstawił Piasecki.

Tak też mówili inni dziennikarze.
            Late poll to 0,5% błędu statystycznego,
            Exit poll to 2% błędu.
            Nawrocki wg Late poll ma 1,4% więcej.
            😪😬
            • asia_i_p1 Re: Late poll 01.06.25, 23:50
              Nie, dziennikarze namieszali trochę. Exit poll to 2% błędu dla wyników każdego z kandydatów, late poll 1% dla wyniku każdego. Wciąż różnica jest więc w przedziale błędu.
              • asia-loi Re: Late poll 01.06.25, 23:56
                asia_i_p1 napisał(a):

> Nie, dziennikarze namieszali trochę. Exit poll to 2% błędu dla wyników każdego z kandydatów, late poll 1% dla wyniku każdego. Wciąż różnica jest więc w przedz iale błędu.
                >
                Obyś miała rację
        • renia266 Re: Late poll 01.06.25, 23:36
          Po prostu sa fotografowane protokoly z komisji wywieszane na budynkach po zliczeniu glosów.. One są szybciej dopiero potem sa przesylane dalej wprowadzane do bazy. Dlatego masz late poll z 50% a oficjalne z 5%. Ale macie racjie late poll moze byc z mniejszych miejscowosci bo w miastach liczą dluzej. Wiec wyniki mogą sie zmienić.
          • renia266 Re: Late poll 01.06.25, 23:37
            I one sa fotografowane tylko w komisjach gdzie byly ankiety.
        • arthwen Re: Late poll 01.06.25, 23:51
          Bo to są wyniki z 50% głosów z komisji z tych wylosowanych 500 do exit polla. Czyli nadal to jest tylko sondaż.
          • renia266 Re: Late poll 01.06.25, 23:57
            Dokladnie tak. Natomiast sondażownie twierdzą ze przy late poll bład to max 1% i to juz nie jest optymistyczne.
      • czere-mcha Re: Late poll 01.06.25, 23:43
        Co to za strona?
        • sarah_black38 Re: Late poll 01.06.25, 23:47
          czere-mcha napisała:

> Co to za strona?

polandelects.com/
      • ematkaincognito Re: Late poll 02.06.25, 00:36
        Co to za stronka? Optymistyczna <3
    • homohominilupus Re: Late poll 01.06.25, 23:25
      Cholera, słabo to wygląda
    • yenna_m Re: Late poll 01.06.25, 23:31
      No cóż.
    • alexis1121 Re: Late poll 01.06.25, 23:34
      Właśnie wam tego nie pisałam, ale przedwczoraj nad ranem obudziłam się i wiedziałam, że Nawrocki wygra. Serio mam czasem o 4-5 rano takie przenikliwe myśli, a generalnie nad wyborami jakoś w ostatnich dniach nie dumałam, jednak zostałam tego dnia nagle wybudzona ze snu właśnie z myślą o jego wygranej. Dziwne.
      • niemcyy Re: Late poll 01.06.25, 23:37
        A pies jak spał?
        • homohominilupus Re: Late poll 01.06.25, 23:39
          To nie pies przecież
        • alexis1121 Re: Late poll 01.06.25, 23:46
          Tess śpi bardzo dobrze 😅❤️
      • pade Re: Late poll 01.06.25, 23:37
        To w razie czego będzie na Ciebie.
        • alexis1121 Re: Late poll 01.06.25, 23:44
          Tak 😅
    • eva_evka Re: Late poll 01.06.25, 23:41
      Dajmy spokoj, idźmy spać. Będzie co będzie. Ale może będzie dobrze! Wierzę w mądrość Polaków.
      • alexis1121 Re: Late poll 01.06.25, 23:47
        Nie, wyniki z late poll już się nie zmienią.
        • angazetka Re: Late poll 01.06.25, 23:50
          Gdyby tak było, byłyby wynikami oficjalnymi, a nie są.
          • eva_evka Re: Late poll 01.06.25, 23:59
            Oczywacie, że tak. To wyniki z 50% komisji, w dodatku sondażowe.
            • alexis1121 Re: Late poll 02.06.25, 00:04
              Late poll zakłada 1 procent marginesu błędu , więc w tym konkretnym przypadku nie ma mowy o wygranej Trzaskowskiego.
              • daniela34 Re: Late poll 02.06.25, 00:04
                1% dla każdego kandydata
                • alexis1121 Re: Late poll 02.06.25, 00:12
                  Zgadza się, czyli wygrana T jest prawie niemożliwa, a nie zupełnie niemożliwa 😵‍💫
                  • eva_evka Re: Late poll 02.06.25, 00:14
                    Idźcie spać! Co będzie to będzie smile byliśmy, głosowaliśmy, ale mamy demokrację smile
                    • danaide2.0 Re: Late poll 02.06.25, 00:49
                      Demokrację? Do demokracji potrzebny jest demos. A u nas jest catos.
      • lomek22 Re: Late poll 02.06.25, 00:16
        W to akurat nie ma co wierzyć. Ale wynik ciągle zupełnie niepewny.
    • mmoni Re: Late poll 01.06.25, 23:51
      a PiS już na wszelki wypadek rozkręcał narrację o tysiącach turystów wyborczych oddających wielokrotnie głosy na RT na podstawie tego samego zaświadczenia o głosowaniu poza miejscem zamieszkania. Jutro rano wygodnie o tym zapomną.
    • pursuedbyabear Re: Late poll 01.06.25, 23:54
      Czy yenna już ma orgazm z satysfakcji?
      • wrota.do.lasu Re: Late poll 01.06.25, 23:55
        A ty płaczesz rzewnymi łzami?
        • pursuedbyabear Re: Late poll 02.06.25, 09:37
          Nad głupotą połowy narodu? Owszem. Cały świat będzie się z was śmiał, bo wybraliście na prezydenta gangusa i ćpuna. Ciekawe, czy do pałacu też będzie qrwy sprowadzał.
    • galaxyhitchhiker Re: Late poll 01.06.25, 23:55
      Cóż, 2000 lat temu woleli Barabasza.
      • lomek22 Re: Late poll 02.06.25, 00:29
        Cóż, 1000 lat temu dali sobie wcisnąć chrześcijaństwo...

Dla nieznajacych elementarnej historii, chrześcijaństwo na ziemiach polskich było religią wrogów, przyjętą z powodów taktycznych. Zastąpiło rdzenne wierzenia. A sam proces trwał kilkaset lat.
        Samo chrześcijaństwo zrobiło karierę jedynie dzięki decyzji politycznej cesarza Konstantyna, który w ten sposób chciał scalić gnijący i upadający Rzym (nie udało się). Za to chrześcijańska hydra skutecznie się rozpanoszyła i z czasem opanowała Europę.
        Kolejna ciekawostka być może, Chrystus nie przypominał młodego przystojnego Szweda jak to prezentują obrazy, tylko jak każdy ówczesny Żyd musiał być niewysoki, krępy i mocno śniady. Wg dzisiejszej nomenklatury jak Arab.
        Samo chrześcijaństwo to zaś nic innego i nic więcej niż sekta żydowska, odłam religijny wyznania mojżeszowego. Kariera chrześcijaństwa jest uniwersalnym przykładem sukcesu kolejnej wersji "obietnicy dla biedoty". To wczesna wersja komunizmu.
        • angazetka Re: Late poll 02.06.25, 00:44
          > Kolejna ciekawostka być może, Chrystus nie przypominał młodego przystojnego Szweda jak to prezentują obrazy, tylko jak każdy ówczesny Żyd musiał być niewysoki, krępy i mocno śniady. Wg dzisiejszej nomenklatury jak Arab.

Niesamowite, ktoś urodzony w Betlejem wygląda jak ktoś z Betlejem. Opowiedz więcej ciekawostek.
          • lomek22 Re: Late poll 02.06.25, 01:00
            No niesamowite.
            Przepytaj telepiących się dziadków w kościele, ilu ma świadomość ze Chrystus był Żydem takim samym jak ci którzy go zabili. Zdziwisz się smile
            • asia-loi Re: Late poll 02.06.25, 09:53
              lomek22 napisał:

> Przepytaj telepiących się dziadków w kościele, ilu ma świadomość ze Chrystus by ł Żydem takim samym jak ci którzy go zabili. Zdziwisz się smile

Dokładnie tak.
              • yenna_m Re: Late poll 02.06.25, 09:57
                asia-loi napisała:

> lomek22 napisał:
                >
                > > Przepytaj telepiących się dziadków w kościele, ilu ma świadomość ze Chrys
                > tus by ł Żydem takim samym jak ci którzy go zabili. Zdziwisz się smile
                >
                >
                > Dokładnie tak.
                >
                Grubo.
                Czyli powstanka warszawska nie wie, co mowi?
    • veryvery Re: Late poll 02.06.25, 00:04
      Ja sie nie cieszylam bo przy tak minimalnej różnicy wiadomo było że wszystko może się zdarzyć, przygnębienie mnie ogarnęło po late poll mimo że głos na RT u mnie to nie był głos na niego tylko przeciwko gangusowi, wyborczynią Platformy nie jestem.
      • pupu111 Re: Late poll 02.06.25, 00:40
        Może się ludzie bali przyznac, że na niego głosuja, jak było w przypadku Trumpa, i stad takie wyniki? Strasznie zle mu z oczy patrzy, mam nadzieję ze nie wygra.
        • galaxyhitchhiker Re: Late poll 02.06.25, 01:06
          Te nieprzyznane też są uwzględniane w pollach. Zauważ, że rozdział głosów jest na dwóch kandydatów, nie na dwóch + opcja "nie powiem". Nie znam szczegółów, ale jeśli dobrze rozumiem, to te "nie powiem" rozdziela się na kandydatów wg jakichś tam wcześniejszych statystyk.
    • afro.ninja Re: Late poll 02.06.25, 07:59
      Odpaliłam tv o 21, Trzaskowski niby wygrał. Wyniki graniczne, ale poszlam spać z uczuciem, że mamy nowego prezydenta. A teraz zagldam na serwisy i jest inna rzeczywistość.
    • imponderabilia20 Re: Late poll 02.06.25, 12:31
      Czemu niekorzystne? Zgodne z wolą większości narodu.
      • briar_rose Re: Late poll 02.06.25, 12:33
        Gdyby sytuacja była odwrócona i PO by wystawiło sutenera to zagłosowałabym przeciwko niemu, mimo że nienawidzę PIS.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka