abcdefgh1992 05.06.25, 14:21 Pasierb nowego "prezydenta" też jest ojczymem. Spotyka się z dziewczyną, która rozbiła rodzinę i pozbawiła dziecko ojca 🙃 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrota.do.lasu Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 14:32 Czyli lidzi z krwi i kosci5 ))) Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 15:38 Jeszcze napisz, że to dziecko jest brzydkie tłuste i wygląda na niepełnosprawne ....🤦 Odpowiedz Link Zgłoś
abcdefgh1992 Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 15:46 A pisałam coś takiego, że zarzucasz mi takie słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 15:55 Nie, ale ematki oświecone dały ostatnio POpis ... Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 16:39 A jak dziewczynki z trawnika? Tak vzarujace ja młoda Nawrockieg Odpowiedz Link Zgłoś
mizantropka_20 Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 20:25 A drzwi do klatki? A kapliczki? A żule czyhający na walizkę? A memy? A wyjazdy integracyjne? Co z nimi pani psychiczna? Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 21:25 mizantropka_20 napisała: > A drzwi do klatki? A kapliczki? A żule czyhający na walizkę? A memy? A wyjazdy > integracyjne? Co z nimi pani psychiczna? > Ematka mnie zawsze zaskoczy. Ja nie kojarzę cię (i większość ematek) z niczego, a ty mnie tak. Nie dlatego, że mam złą pamięć, tylko nie zaprzątam sobie anonimowymi osobnikami głowy. Nie wiem czy powinno mi to schlebiać czy niepokoić 😂🤦 A jak już pytasz - wszystko w normie. A memy? Ematka totalnie nie ma poczucia humoru, więc oglądam sobie sama!😂😂 Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 21:37 Zapamiętuje forumowe wariatki. Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 21:38 Jakbyście chciały jeszcze jakieś kapliczki to dajcie znać! (Te praskie również 🤣) Odpowiedz Link Zgłoś
imponderabilia20 Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 21:31 A kapliczki? A proszę bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 11:01 A babka na faceta ludzie czy wy nie macie jakiejś refleksji? Odpowiedz Link Zgłoś
superematka Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 15:54 A tu dużo takich ematek po rozwodzie z nowym chłopem. Skąd masz takie info, że rozbiła rodzinę? Odpowiedz Link Zgłoś
abcdefgh1992 Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 16:54 Bo było o niej głośno, jak zaczęła prowadzić swoje SM jako nastoletnia matka. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 15:56 To się w sumie klei. Jak chłop zdradzi i odejdzie...wina kochanki, która rozbiła rodzinę. Jak odejdzie kobieta...winna ona bo rozbiła rodzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 16:49 hanusinamama napisała: > To się w sumie klei. Tak. Nawrocka urodziła mając 17 lat, a dziewczyna Daniela mając lat 18. W sumie biologicznie to chyba lepiej przed dwudziestką niż po czterdziestce... Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:57 Ale grunt, że po rozwodzie nie była i mogli wziąć ślub kościelny. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:28 > Ale grunt, że po rozwodzie nie była i mogli wziąć ślub kościelny. Grunt, to że nie usunęła, choć podobno proponowali jej aborcję. Wniosek: urodzenie w wieku nastoletnim dziecka panieńskiego, to nie jest koniec świata, chociaż feministki z Aborcyjnego Dream Teamu i innych temu podobnych organizacji wmawiają tak kobietom. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 19:01 Pytanie kto jej tę aborcje proponował skoro w 2003 roku obowiązywał kompromis aborcyjny. Sugerujesz, że Daniel Nawrocki jest dzieckiem z gwałtu ? Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 19:27 Sugerujesz , że rodzice pani Marty nakłaniali ją do przestępstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:43 Biologicznie lepiej przed dwudziestką. Emocjonalnie i spolecznie lepiej po czterdziestce. Odpowiedz Link Zgłoś
luna3356 Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 15:59 abcdefgh1992 napisała: > Pasierb nowego "prezydenta" też jest ojczymem. > Spotyka się z dziewczyną, która rozbiła rodzinę i pozbawiła dziecko ojca 🙃 przyznam ze sie zamotałam.syn Nawrockiej jest ojczymem czy Nawrocki nim jest? i 21 latek spotyka sie z dziewczyna ktora rozbila rodzine? Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 16:27 luna3356 napisał(a): > przyznam ze sie zamotałam.syn Nawrockiej jest ojczymem czy Nawrocki nim jest? Jeden i drugi. Niedaleko pada jabłko... Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 16:31 > Jeden i drugi. Niedaleko pada jabłko... K.Nawrocki ożenił się z panną z dzieckiem. To dziecko to właśnie ten pasierb. Jeśli pasierb spotyka się z rozwódką, a ślubu nie mają, to nie można nazywać go "ojczymem", tylko "partnerem matki". Ten układ powinien się ematce podobać... Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 16:48 Ten pasierb ma 21 lat, to ile lat ma ta jego rozwodka z dzieckiem? Odpowiedz Link Zgłoś
ewka.n Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 17:01 husky_cat napisała: > Ten pasierb ma 21 lat, to ile lat ma ta jego rozwodka z dzieckiem? Obecnie 3-letnią Lusię urodziła w 2022 roku jako 18-latka, czyli jego dziewczyna jest jego rówieśniczką - ma 21 lat. I dlaczego rozwódka? Prędzej panna z dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
demodee Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:24 > K.Nawrocki ożenił się z panną z dzieckiem. To dziecko to właśnie ten pasierb. No więc podobno K.Nawrocki adoptował syna żony, więc nie jest jego ojczymem, tylko ojcem adopcyjnym. Czyli nie ma ojczymów w tej rodzinie wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:38 Ojczym - to inaczej przybrany ojciec. Więc owszem - co do zasady - Nawrocki jest przybranym ojcem, czyli ojczymem, dla syna swojej żony. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:41 Skoro usynowił jej syna, to przestał być ojczymem, stał się ojcem. Na tym chyba polega adopcja? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 18:54 angazetka napisała: > Skoro usynowił jej syna, to przestał być ojczymem, stał się ojcem. Na tym chyba > polega adopcja? > Gdyby to było takie oczywiste, to w kodeksie cywilnym nie byłoby oddzielnego paragrafu o dziedziczeniu w przypadku dzieci przysposobionych przez drugiego współmałżonka. Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 19:00 To raczej przysposobienie. Rodzi skutki prawne jak przy biologicznym dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
m_incubo Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:32 Ale że bycie ojczymem w genach się przekazuje, co zresztą już z definicji jest idiotyzmem..? Odpowiedz Link Zgłoś
abcdefgh1992 Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 16:55 Pasierb Nawrockiego (Daniel) jest w związku z dziewczyną która ma dziecko. Dziewczyna lata wcześniej była z żonatym typem, który miał syna, i dla niej rodzinę zostawił, a później zostawił i tą Madzię. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 06:35 A jest zakaz bycia w związku z dziewczyną z dzieckiem? Dorosle baby pchają się w związki z żonatymi a nastolatce odmawiacie prawa do błędów? Co jest nie tak z niektórymi paniami z ematki? Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:24 Nastolatka może zrobić błąd na klasówce i dostanie wtedy 3 zamiast 5, a zajście w ciążę z żonatym facetem to jakby cięższy kaliber, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 10:45 zerlinda napisała: > A jest zakaz bycia w związku z dziewczyną z dzieckiem? Dorosle baby pchają się > w związki z żonatymi a nastolatce odmawiacie prawa do błędów? Co jest nie tak z > niektórymi paniami z ematki? No jak to ci?! Swiete zajebiste emateczki co nastolatkom nie wybacza bledow, ofiarom przemocy zarzuca wspoludzial, zdradzonym ze nie dbala o gacie w domu a rozwodkom ze rozbila rodzine. Zgwalconym piwiedza,ze szukaja atencji. I nie, absolutnie u nas nie ma patriarchatu a ematka jest wyksztalcona, obyta i pozbawiona stereotypow, uprzedzen i innych nanana! Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 10:57 Nie odwracaj kota ogonem. Kto wyciera sobie gębę Bogiem i wartościami katolickimi, a sam rozważał nielegalną aborcję po młodocianym zajściu w ciążę nie w wyniku kichnięcia, a kto jest ofiarą czerpania korzyści materialnych z czyjegoś nierządu? Czy Nawrocka zaszła w ciążę w wyniku gwałtu czy pomyliły ci się kategorie? Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 11:02 A gdzie tu wina Nawrockiego? I dlaczego nikt nie pisze i tym wieprzu co mając żonę i dziecko zapłodnił nastolatkę? Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 11:52 Dokladnie! No ale u niektorych fakt " ojej wspolzyla..." vel mamakurasek dyskwalifikuje. Widocznie wyksztalcona ,obyta ematka seks traktuje jak cos co okresla negatywnie. Szczegolnie u innych. Szczegolnie u kobiet. Szczegolnie u mlodych dziewczyn. Gdyby tylko bylo nadal modne i dopiszczalne prawnie kamieniowanie...i po co bylo zmieniac dawne tradycje. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 12:19 abidja napisała: > No ale u niektorych fakt " ojej wspolzyla..." dyskwalifikuje. Tak, jeśli ktoś ocenia mnie i moje dziecko pod kątem zasad swojej religii, to chyba tym bardziej mogę oceniać kogoś pod kątem przestrzegania przez niego zasad jego religii? Szczególnie, jeśli posiłkuje się poparciem partii, która za podstawę polskiego prawa uważa zasady katolickie, które mi narzuca. Odpowiedz Link Zgłoś
abidja Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 14:22 Poszukaj jeszcze w tej rodzinie glebiej. Pewnie sa jeszcze jakies dziewczynki, kobiety, dzieci ktore mozna "rozliczyc" za przewinienia partii. Pewnie "zasluzyly" za sam fakt bycia. Ale powiem ci jedno, nie poczujesz sie lepiej chocbys "ocenila" wszystkie kobiety w tej rodzinie, do 7 pokolenia wstecz. Lacznie z ich sasiadkami. Stajesz sie tylko trybikiem w maszynie hejtu. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 14:30 Nie muszę szukać w rodzinie. Wystarczy mi, że obecne pokolenie, które pcha się do władzy z religią na ustach, zasad tej religii nie przestrzega. Nie oceniam pod względem społecznym, czy psychologicznym, ale tylko pod względem religijnym. Niech zawrze twarz o staniu na straży wartości katolickich, które chce narzucic wszystkim Polakom, sam będąc z nimi na bakier. Ot - katolicka hipokryzja. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 15:19 Owszem, hipokryzja. Ale panie na ematce też są hipokrytkami. Jak pod kołami autobusu zginęła 19 latka, matka dwójki małych dzieci, to miała prawo mieć te dzieci jako nastolatka i dalej korzystać z życia. Jak zona Nawrockiego miala jedno dziecko w tym samym wieku, to olaboga. No mierzmy wszystkich jedna miarą. I nie, nie głosowałam na Nawrockiego, uważam, że ktoś taki nie powinien być prezydentem. Ale za Trzaskowskim też nie byłam, rozczarowali mnie obaj kandydaci.po prostu mniejsze zło. Bo zaraz jakaś wariatka się doczepi, że bronie "swoich". Po prostu trochę czytam tutejsze wateczki i widzę, jak można zmieniać poglądy w zależności od sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 15:36 Nie chodzi o urodzenie dziecka w takim czy innym wieku, ale o wychwalanie za to, że wspaniałomyślnie nie zrobiła nielegalnej aborcji. Odpowiedz Link Zgłoś
ziazia17 Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 15:30 A ja nie bardzo rozumiem co ci przeszkadza, że syn Nawrockiego spotyka się z rozwodka z dzieckiem. To przepraszam takie dziewczyny/ kobiety już nie mogą być w żadnym związku? A poza tym poglądy syna Nawrockiego nie muszą być zbieżne z poglądami ojca. Ja np. jestem osobą wierzącą, która jest przeciwniczka aborcji, a jedną z moich córek uważa, że tabletki "dzień po" powinny być darmowe, a aborcja powinna być na życzenie. Więc różnie bywa z tymi poglądami w rodzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 15:39 Czy ona jest rozwódką z dzieckiem czy "tylko" uprawiała seks z żonatym (nie z nią żonatym)? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 15:51 ziazia17 napisała: > A poza tym poglądy syna Nawrockiego nie muszą być zbieżne z poglądami ojca. Chyba jednak się mylisz. Daniel Nawrocki w 2024 roku ubiegał się o mandat radnego Rady Miasta Gdańska, będąc kandydatem Prawa i Sprawiedliwości. Deklaruje, że ma podobne wartości i przekonania polityczne, co jego ojczym Karol Nawrocki. Mocno angażował się w kampanię wyborczą Karola Nawrockiego. Odpowiedz Link Zgłoś
ziazia17 Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 18:22 No w PiSie to i osoby w niesakramentalnych związkach też są, więc się to trochę kłóci jedno z drugim. Chociażby pierwszy z brzegu Czarnecki, o Kurskim nie wspomnę, bo tam ksiadz blogoslawil😉 Odpowiedz Link Zgłoś
3-mamuska Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 16:59 No takie maja ludzie priorytety. I takiego sobie wybrali. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 17:45 A co chcesz wiedzieć? To nastolatek, pewnie jest zdolny po rodzicach i się uczy, także języków obcych, i nie sądzę by planował rozmnażać się przed 20☺ Odpowiedz Link Zgłoś
aniani7 Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 09:48 Pewnie głupek uczy się francuskiego, co w przyszłości będzie podstawą do tego, żeby go opluwać i się z niego wyśmiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
spirit_of_africa Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 17:25 No klasyka po prawej stronie. Te 3 żony, kochanki, romanse, dzieci przedslubne, bezslubne i pozaslubne. Ale gęba pełna frazesów o moralności Odpowiedz Link Zgłoś
ichi51e Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 11:04 Zaraz koleś ma dziewczynę która wcześniej wykorzystał żonaty kut.s po czym zostawił i to jest wina prawicy? Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 17:34 Przykładna katolicka rodzinka. Ojciec agresywny, Bóg wie od czego uzależniony, z szemraną przeszłością Matka szybko zaciążyła i tak samo szybko nowego chłopa sobie znalazła. Synalek , idąc w ślady ojczyma wiąże się z rozrywkową dziewczyną z dzieckiem. Najmłodsza latorośl, otyła co sugeruje, że nikt za bardzo jej zdrowiem i rozwojem się nie przejmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 17:59 Wiesz co, obrzydliwy taki komentarz. Nie głosowałam na KN, ale akurat fakt, że związał się z dziewczyną z dzieckiem, a potem je adoptował, działa w moich oczach na plus dla niego. No i nie ma tu typowej dla prawaków hipokryzji bo 16 latka nie usunęła ciąży tylko urodziła to dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
nellamari Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 18:07 Jest, albowiem nie trzymała wianka do ślubu. Kwiatuszki zwiędły jeszcze przed maturą jeśli dobrze liczę. Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 19:36 Facet ja pewnie miłością wielka i dozgonna omamil. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 23:16 O ja prdl. A co ty jakiś moher jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
nellamari Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 05:36 Tak jestem moherem, jako szesnastoletnia licealistka zajmowałam się szkołą, a nie rozporkami kolegów. Odpowiedz Link Zgłoś
nelamela Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 09:05 nellamari napisała: > Tak jestem moherem, jako szesnastoletnia licealistka zajmowałam się szkołą, a n > ie rozporkami kolegów. 100/100. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 09:10 Przeciętny wiek inicjacji seksualnej w Polsce to 15-18 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 09:42 Dokładnie. Ale niektórym moherom ciężko w to uwierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 20:45 I bach odrazu dzieciątko, tak obniżajmy standardy, i koniecznie drugi związek w okolicach 20 lat. Niech wam się spełni przy waszych dzieciach, tego wam życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 18:11 Nic co napisałam nie było ani obrzydliwe ani obraźliwe, to są po prostu suche fakty. No chyba, że chcesz powiedzieć, że wczesne macierzyństwo pani Nawrockiej traktujesz jako obrzydliwe. Wybacz ale niezależnie jak bardzo chciałabyś z tej rodzinki zrobić świętych to zwyczajnie się nie da. Nawrocka szybko zaciążyła, co oznacza, że szybciutko rozpoczęła współżycie. O agresji Nawrockiwgo, świadczy chociażby fakt, że będąc już mężem i ojcem chodził na ustawki, natomiast o tym, że jest uzależniony świadczy fakt, że nawet 2h nie jest wstanie wytrzymać bez substancji, którą zażywa. Synalek nic dodać nic ująć, poszedł w ślady rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 11:07 A jednak nie sa to suche fakty. Ta dziewczynka ma co najwyzej lekka nadwage, nie jest otyla. Dlaczego ma nadwage? Nie wiesz, tylko piszesz, ze to sugeruje, ze nikt sie nia nie przejmuje. Widzialas jej karte zdrowia? Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 11:16 "Ta dziewczynka ma co najwyzej lekka nadwage, nie jest otyla." To dziecko jest jak najbardziej otyłe, odsyłam do siatki centylowej "Dlaczego ma nadwage? Nie wiesz, tylko piszesz, ze to sugeruje, ze nikt sie nia nie przejmuje. Widzialas jej karte zdrowia?" Dlaczego ma nadwagę, dlatego, że nikt nie dba o jej zdrowie, jej dietę i ruch Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 11:41 Nie wiesz tego, czy kto i jak dba. Robisz zalozenia i uwazasz je za fakty. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 11:42 Dodatkowo, jesli odsylasz do siatki centylowej to podaj jej wzrost i wage. Z mediow wiem, ze ma 7 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 12:08 Wiesz co to są proporcje? Dostępne są zdjęcia na której znajduje się cała rodzina Nawrockich. Zgodnie z informacjami Karol Nawrocki ma 192 cm wzrostu. Nie trudno utworzyć proporcje by dojść ile wzrostu może mieć dziewczynka i jaki jest jej obwód, natomiast mając jej wzrost nie trudno skorzystać z siatki centylowej Dziewczynka nie ma niewielkiej nadwagi tylko ma kilkanaście kilogramów za dużo, jest po prostu gruba ( zgodnie ze słownikiem synonimów gruby jest synonimem otyłego, nie jest więc to słowo obraźliwe) Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 12:20 miało być kilka kilogramów, nie kilkanaście . Przepraszam za błąd Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 13:33 To utworz te proporcje i podaj ile mierzy i ile wazy. Ja nie umiem tego wyliczyc na podstawie zdjec, Ty tez nie jestes w stanie podac dokladnej wagi wiec odsylanie do siatki centylowej jest bez sensu. Skoro juz jednak odsylasz do siatki centylowej to nie posluguj sie slownikiem synonimow, tylko odnies sie do nadwagi i otylosci bo to nie jest to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 13:36 "Ja nie umiem tego wyliczyc na podstawie zdjec," Jeżeli nie potrafisz ułożyć proporcji znając wzrost pana Nawrockiego i mając jego zdjęcia to wybacz ale to już nie moj problem Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 14:45 umiem w proporcje znajac dokladne wymiary wzrost KN przez Ciebie podany nie jest jedynym jaki krazy w necie Skoro Ty umiesz jednak oszacowac to prosze podaj wzrost i wage dziewczynki Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 14:52 Nawet jeżeli jest to różnica kilku centymetrów, to nadal dziewczynka jest po prostu gruba. Gdyby nie dotyczyło to dziecka bardziej dosadnie określiłabym jej wagę i wygląd, ale jest dzieckiem i nie ona odpowiada za swoją otyłość. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 15:02 Ile wynosi jej BMI ze mowisz o otylosci. Wciaz nie podalas ani wzrostu ani wagi. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 15:27 Wysil swój umysł i sama oblicz. Dorosła kobieta chyba powinna umieć ułożyć proporcje Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:07 Czyli nie umiesz skoro nadal tego nie podalas. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:26 Dziwczynka ma około 128 cm, ponieważ nie mamy wagi , poprawność wagi określa się na podstawie wskaźnika WHtR , powyżej 0,6 mowa o otyłości. Wystarczy pomnożyć 128*0,6=76,8, a następnie znów na podstawie zdjęcia i proporcji określić czy obwód tali dziewczynki znajduje się poniżej tego wyniku. No i cóż, chodźmy na rzęsach stawała dziewczynka nie zmienisz tego, że dziewczynka jest otyła. No chyba, że jest kosmicznie nieproporcjonalna i szerokość boku ma wówczas między 5 -8 cm, co przy tak grubym dziecku byłoby wyjątkowo komiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 15:30 Na tym zdjęciu najlepiej widać jakie to dziecko jest otyłe, cdn.galleries.smcloud.net/t/galleries/gf-CtBj-tMep-stzL_karol-nawrocki-z-nagroda-na-gale-zabral-zone-i-coreczke-1280x1067.webp Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:29 Oj makurosek. Kilogramy każdy może zgubić ale nabrać rozumu to już chyba nie bardzo. Skoncz pierdzielic babo. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:36 Zabrakło argumentów do udowadniania, że otyłe dziecko wcale nie jest otyłe. Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 14:08 Nawrocki ma podobno 186 cm wzrostu,całe ja myślę że jest niższy. Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 11:51 Dziewczynce daj już spokój. Może to już jest właśnie zadbanie. Nie wiesz z czym się zmaga i czy nie mogło być dużo gorzej. Są różne zespoły metaboliczne i choroby genetyczne, gdzie metabolizm jest rąbnięty albo uczucie sytości nie działa jak powinno. I zapanuj tu nad głodnym dzieckiem jak dorośli nie są wstanie tego zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 12:22 Dla dziewczynki i jej zdrowia/ tuszy to, że Nawrocki wygrał wybory może być wręcz zbawienne. Odpowiedz Link Zgłoś
ania357 Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 13:45 Nad 7letnim dzieckiem i jego dieta to akurat banalnie latwo zapanowac. Dolary przeciwko orzeszkom, ze to dziecko nie osiagnelo takiej wagi, bo z powodu domniemanej choroby genetycznej opychało się brokułami, razowym chlebem i chudym mięsem. Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 14:14 Myślę że te dzieci ( bo i syn jest raczej z nadwagą) mają po nim tendencje do tycia. Na zdjęciu w necie że jego ślubu widać że nie tyle był " napakowany" co wyraźnie gruby . Odpowiedz Link Zgłoś
chocolate_dog123 Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 14:31 Baby tutaj mają nieźle pod kopułą. Non stop albo o dziecku albo o tym kiedy zaciazono z kim kiedy ślub. Jakby nie można było skoncentrować się na własnym życiu. Pouczanie o wadze też śmieszne, bo blisko połowa dorosłych ma nadwagę/ otyłość a w przypadku dzieci jest to ok. 30 proc. Nie pierdzielcie o brokułach, chudym mięsie i razowym, bo statystyczny dorosły tego nie zje a tym bardziej dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
swiecaca Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 12:32 nie robię świętych. panu Nawrockiemu można sporo zarzucić ale fakt, ze ożenił się z dziewczyną z panieńskim dzieckiem nie jest negatywem. jak więcej takich obrońców jak Makuro będzie miała PO to czarno widzę wybory za 2 lata... Odpowiedz Link Zgłoś
brightsun Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 13:07 No jasne Mnie przeszło przez myśl jakoś w pon czy wt że te wybory nie przegrał Trzaskowski i ko tylko ich elektorat nad którym nie panują albo wyzwalają negatywizm wyższość agresję Jak w niedzielę trzaskałem to dlatego że myślałem o tym że on i jego elektorat to wyższe wartości, nie tak niskie zagrania i że jakbm chciał przemoc i Hammurabiego to bym zawsze na pis głosował i na Nawrockiego Gdzie ja miałem gały?🤦♂️ Teraz tu widzę- jeden ch I mam myśl że przy następnych duopolowych mój głos już nie będzie ważny b bo widzę nie mniejsze i większe zło. To samo Dzieci kuźwa, jak mi zabrano wiaderko, też zabiorę, oczekiwałem jednak wyższych standardów i dojrzałości Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 13:16 Przepraszam ale co jest chamskiego w stwierdzeniu, że pani Marta ślub brała w ciąży będąc. Robi się z Nawrockiego świętego, bo wziął ślub z panną z dzieckiem, ale jakoś zapomina się, że ta panna to już z nim w ciąży była. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 13:12 "nie robię świętych. panu Nawrockiemu można sporo zarzucić ale fakt, ze ożenił się z dziewczyną z panieńskim dzieckiem nie jest negatywem." Zacznijmy od tego, że pani Marta już była w ciąży z jego dzieckiem zanim ślub brała. Tak więc trudno powiedzieć, czy ożenił się dlatego że wybranka była w ciąży, czy dlatego, że tak pokochał pasierba. Nawroccy są 15 lat po ślubie, ich wspólny syn ma również 15 lat, jak również sławna ustawka odbyła się 15 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 15:56 Każdy Polak przed wyborami powinien zapoznać się z życiorysem kandydatów. W przypadku pana Nawrockiego o tym o czym pisze przez ostatnie tygodnie wszystkie media trąbiły, tak więc nie jest to jakaś wiedza tajemna, tylko informacje publicznie omawiane. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:13 Z życiorysem. Ale nie każdy przelicza, kiedy żona kandydata była w ciąży, bo niby po co. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:29 Ale co tu przeliczać, 15 rocznicę ślubu obchodzili 29 maja 2025 o czym było głośno, ich syn ma 15 lat. To co ty chcesz przeliczać, to jest po prostu logiczne, że panna brała ślub będąc w ciąży. Nie sądziłam, że dorosłej kobiecie trzeba tłumaczyć, że ciąża trwa 9 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:30 Nie sądziłam, że dorosłej kobiecie trzeba tłumaczyć, że normalnych ludzi nie interesuje data ślubu Nawrockich i obwód talii ich córki. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:34 Wybierając prezydenta, posłów czy senatorów ba nawet radnych jak najbardziej należy zapoznać się z ich życiorysami. To, że ty jesteś ignorantką i głosujesz na tego na kogo ksiądz ci każde to świadczy tylko o twojej ignorancji i pewnej ułomności. Świadomy człowiek podejmuje świadome decyzje. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:36 > To, że ty jesteś ignorantką i głosujesz na tego na kogo ksiądz ci każde A to przemądre zdanie wzięłaś skąd? Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 15:58 No chyba, że chcesz powiedzieć, że jesteś mało rozgarnięta i nie wiesz, że ciąża trwa 9 miesięcy. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:14 Słuchaj, nawet w jednej ciąży byłam. Nadal nie zaglądam innym w majtki. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:32 Wszystkie media trąbiły o 15 rocznicy ślubu Nawrockich, a ty zaskoczona, że ciąża trwa 9 miesięcy. No sory ale albo robisz z siebie głupią albo faktycznie taka nieogarnięta jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:35 Jak pisałam - nawet zdarzyło mi się być w ciąży. Nie czuję jednak pociągu do przeliczania innym, jak się ma ich ciąża do ich daty ślubu (btw ktoś mi na ematce "zarzucił", że szłam do ślubu w ciąży, bo też sobie starannie policzył, to nie byłaś ty?). Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:39 Masz za duże mniemanie o sobie. Kompletnie cię nie kojarzę i nie interesuje mnie twoje życie seksualne. Natomiast jako świadomego wyborcę jak najbardziej interesuje mnie życie prywatne kandydatów na prezydenta. W przeciwieństwie do ciebie podejmuje świadomą decyzję Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:36 makurokurosek napisała: > Wszystkie media trąbiły o 15 rocznicy ślubu Nawrockich Sprawdziłam: Fakt, Super Express, Jastrząb Post... No, mogło mi umknąć Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 18:15 swiecaca napisała: > akurat fakt, że > związał się z dziewczyną z dzieckiem, a potem je adoptował, działa w moich ocza > ch na plus dla niego. No i dodaj, że aby ich utrzymać bohaterski "tatus" zarabiał sutenerstwem. I innymi tym podobnymi metodami mafijnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
livia.kalina Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 21:31 No chwila- państwo katolicko konserwatywni uznają, ze ja lewaczka, jestem za mało moralna, żeby decydować sama o sobie, o swoim ciele i swojej rodzinie. W związku z tym chcą decydowac za mnie w MOICH SPRAWACH. Mam więc chyba prawo poznać (i o zgrozo- skomentować!) tę ich "moralność", która predestynuje ich do odbierania mi praw człowieka? Odpowiedz Link Zgłoś
nelamela Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 09:06 livia.kalina napisała: > No chwila- państwo katolicko konserwatywni uznają, ze ja lewaczka, jestem za ma > ło moralna, żeby decydować sama o sobie, o swoim ciele i swojej rodzinie. W zwi > ązku z tym chcą decydowac za mnie w MOICH SPRAWACH. Mam więc chyba prawo poznać > (i o zgrozo- skomentować!) tę ich "moralność", która predestynuje ich do odbie > rania mi praw człowieka? > 100/100. Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 19:32 Nie grzeje, nie ziębi Ale może być ciekawie, 21-latkowie, on studia, dziennikarz, radny. Ona tyle samo, studiowała (lub studiuje, trochę szybko na czas przeszły), matka, modelka, influencerka, a zawodowo się realizuje jako osobista asystentka do spraw nieruchomości . Pewnie niedługo też radna czy posłanka. Jak sobie przypomnę co ja robiłam mając 21 lat to zazdrość! Ryłam w książkach i jeździłam miedzy siedzibami uczelni od 7 do 21 ;/ z wykładów na ćwiczenia i z powrotem. Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 19:38 Ja w tym wieku jeszcze seksu nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 19:43 "Ale może być ciekawie, 21-latkowie, on studia, dziennikarz, radny" Jakie on ma doświadczenie i wykształcenie by nazywać go dziennikarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Rodzina prezydencka 05.06.25, 19:48 Teraz wszystko szybsze i większe. Ja też mogę strzelić sobie takie cv, które nie będzie kłamstwem, a mi samej szczęka opadnie. A czasami zmagam się z syndromem oszusta. Całe szczęście, że zazwyczaj jestem przeciętnie normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
abcdefgh1992 Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 01:37 Będzie doradcą w kancelarii ojczyma. Odpowiedz Link Zgłoś
nellamari Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 05:38 Tam to już nie wiadomo kto jest czyim ojcem, taka seksualnie wyzwolona ta rodzinka prezydencka. Odpowiedz Link Zgłoś
zerlinda Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 06:38 Idealnie jak na standardy ematki. Odpowiedz Link Zgłoś
nellamari Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 06:54 Bez przesady ematka najpierw się kształci, a dopiero potem zaciąża. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 07:54 Ematka to dość ewidentnie uważa, że uprawianie seksu w liceum oraz pokochanie przez faceta dzieci partnerki z innego związku są spoko - chyba że dotyczą przeciwników politycznych, to wtedy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:20 Chodzi raczej o nachalne propagowanie zasad swojej wiary, przy jednoczesnym ich nieprzestrzeganiu. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:22 Wiara nakazuje nie usynowic syna żony? Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:29 Nie zgrywaj głupiej. Wiara zakazuje seksu przed ślubem oraz aborcji, którą nawrocka rozważała jak zobaczyła, co może być seksu, ale z której miłosiernie zrezygnowała. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:35 Nie zgrywam. Widzę cudowną hipokryzję po prostu. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:45 Hipokryzja polega na tym, że gdyby twohe dziecko nie miało czaszki to i tak musiałabyś je urodzić albo sama zejść na sepsę, a ta pani jest chwalona za to, że nie zrobiła nielegalnej aborcji po dobrowolnym zajściu w młodocianą ciążę. Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:47 Co tu chwalić. Chyba zapłakać, że o antykoncepcji nie pomyśleli, skoro już musieli mieć seks w wieku dziecięcym. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 09:33 angazetka napisała: > Wiara nakazuje nie usynowic syna żony? > Wiara potępia cudzołóstwo i współżycie bez ślubu. Odpowiedz Link Zgłoś
nellamari Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:36 Angazetka widzę, ze przeszłaś na ciemna stronę mocy. To przymus ekonomiczny ? Czy osobisty trigger związany z nadwagą u dzieci ? Bo tak pikać bezinteresownie dla frakcji faszokonserwatywnej trochę słabo. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:39 O, a ty snujesz te insynuacje za pieniądze? Czy po prostu to lubisz? Odpowiedz Link Zgłoś
abcdefgh1992 Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:35 Karol jest jego ojczymem, nie ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
karmello29 Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:43 angazetka napisała: > Ojcem. Adoptował go. > No i co z tego że adoptował,ojcem biologicznym nie jest i sam o tym mówi.ro jest ojczym,po coś tą terminologia powstała więc przestań zakłamywać rzeczywistość . Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:44 Ale co Ciebie obchodzi, czy jest biologicznym czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:46 Niezależnie czy jest ojcem biologicznym czy dziecko przysposobił, jak się już jest ojcem to nie lata się na ustawki, tylko zajmuje się dziećmi. Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:45 Facet, który adoptuje dziecko, staje się jego ojcem. Odpowiedz Link Zgłoś
nelamela Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 09:10 karmello29 napisała: > angazetka napisała: > > > Ojcem. Adoptował go. > > > > > No i co z tego że adoptował,ojcem biologicznym nie jest i sam o tym mówi.ro jes > t ojczym,po coś tą terminologia powstała więc przestań zakłamywać rzeczywistość > . A ojciec biologiczny jest?Bo cisza w internetach… Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 09:12 A co to cię interesuje w zasadzie? Magiel? Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 09:35 Trudno powiedzieć kto jest ojcem biologicznym. Podążając jednak za słowami pani Marty Kaczyńskiej wypowiedzianymi w trakcie debaty o pigułce po , może pani Marta Nawrocka, która była pierwszym rocznikiem gimnazjalnym była właśnie natchnieniem pani Marty do wydania takiej, a nie innej opinii o życiu seksualnym gimnazjalistek. Odpowiedz Link Zgłoś
karmello29 Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:37 asiairma napisała: > Nie grzeje, nie ziębi > Ale może być ciekawie, 21-latkowie, on studia, dziennikarz, radny. Ona tyle sam > o, studiowała (lub studiuje, trochę szybko na czas przeszły), matka, modelka, i > nfluencerka, a zawodowo się realizuje jako osobista asystentka do spraw nieruch > omości . Pewnie niedługo też radna czy posłanka. > Jak sobie przypomnę co ja robiłam mając 21 lat to zazdrość! Ryłam w książkach i > jeździłam miedzy siedzibami uczelni od 7 do 21 ;/ z wykładów na ćwiczenia i z > powrotem. Dziennikarz ty jakąś głupią jesteś? 21 lat,,zero studiów kierunkowych ,pisanina w gazetce -to jest właśnie dramat dzisiejszych czasów,że każdy kto nabazgroli trzy zdania w necie śmie nazywać się redaktorem Tytuł zawodowy dziennikarza mają ludzie po studiach kierunkowych ,powinni to w ogóle jakoś uregulować . Ona nastwpna-modelka .Widziałam na pudlu jak z tego leją,pr Odpowiedz Link Zgłoś
karmello29 Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:40 karmello29 napisała: > asiairma napisała: > > > Nie grzeje, nie ziębi > > Ale może być ciekawie, 21-latkowie, on studia, dziennikarz, radny. Ona ty > le sam > > o, studiowała (lub > Dziennikarz ty jakąś głupią jesteś? > 21 lat,,zero studiów kierunkowych ,pisanina w gazetce -to jest właśnie dramat d > zisiejszych czasów,że każdy kto nabazgroli trzy zdania w necie śmie nazywać się > redaktorem > Tytuł zawodowy dziennikarza mają ludzie po studiach kierunkowych ,powinni to w > ogóle jakoś uregulować . > Ona nastwpna-modelka .Widziałam na pudlu jak z tego leją,przecietna dziewuszyna bez żadnych warunków fizycznych i modelka. To jest jakieś chore wszystko,teraz każdy jest dziennikarzem,modelem,naukowcem ,szok. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:50 "21 lat,,zero studiów kierunkowych ,pisanina w gazetce -to jest właśnie dramat dzisiejszych czasów,że każdy kto nabazgroli trzy zdania w necie śmie nazywać się redaktorem" Dodajmy do tego, w gazecie , którą sam stworzył, po jak z Dziennika Bałtyckiego wyleciał z hukiem za nierzetelny artykuł Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:52 Ironii nie zauważasz nawet wtedy, gdy ugryzie cię w piętę? Odpowiedz Link Zgłoś
super-mikunia Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 06:49 No za życiem, za życiem. Rodzinka jak z memów +800, wytatuowana, spędzająca weekendy na stadionach, zażywająca różne substancje, broniaca „wartości katolickich” i kochanej ojczyzny… No to mamy godnych przedstawicieli +800 kraju..Prawdziwie pierwszych obywateli. Odpowiedz Link Zgłoś
vessss Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 07:40 Kariera Nikodema Dyzmy na żywo, tylko nowa pierwsza dama nijak Niny nie przypomina.. Odpowiedz Link Zgłoś
karmello29 Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 08:44 kotejka napisała: > Pokazcie tę influenserke www.pudelek.pl/daniel-nawrocki-pokazal-dziewczyne-21-letnia-magda-jest-modelka-ma-3-letnia-corke-i-wystapila-w-ddtvn-7164411297385376a Odpowiedz Link Zgłoś
moadek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 09:08 jak chłop zostawi kobietę z dzieckiem to jest zły, ale jak znajdzie się inny , który pokocha ich oboje to tez jest zły ? no zdecydujcie się baby Odpowiedz Link Zgłoś
moadek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 09:18 a zaraz, zaraz to kobieta jest zła, ta która została z dzieckiem , no to rzeczywiscie facet, który chce z nią byc mimo tej patologii ,musi byc podwójnie zły , teraz rozumiem dlaczego kolejne dziecko z takiego zwiazku tez uważacie za zło, jedynie ematka niewinna lelija, co moze poświadczyć swoim nieskazitelnym zyciorysem bez jednej rysy Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 09:32 Może ustawmy wszystko chronologicznie. Kiedy pani Marta zaczęła się spotykać z Nawrockim była jeszcze uczennicą liceum i miała już dwuletnie dziecko. Pani Marta jest pierwszym rocznikiem gimnazjalnym, czyli w ciążę zaszła na początku pierwszej klasy liceum. Zamiast zająć się nauką i opieką nad dzieckiem miała czas latać i szukać kolejnego chłopa. Pan Nawrocki lepszym przykładem dojrzałości i odpowiedzialności nie jest. Mając żonę i dzieci latał na ustawaki i obracał się w szemranym towarzystwie. Dobrali się więc idealnie. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 09:40 makurokurosek napisała: > Może ustawmy wszystko chronologicznie. Kiedy pani Marta zaczęła się spotykać z > Nawrockim była jeszcze uczennicą liceum i miała już dwuletnie dziecko. > Zamiast zająć się nauką i opieką nad dzieckiem miała czas latać i szukać kolejn > ego chłopa. W punkt. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 10:38 Warto dodać, że Nawroccy brali ślub 15 lat temu ich wspólny syn ma lat 15 , 15 lat temu 25 październiku 2009 roku również odbyła się słynna ustawka w której pan Nawrocki brał udział. Odpowiedz Link Zgłoś
anajustina Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 10:29 Może nie szukała, a była na spacerze bądź w bibliotece i on tam na nią wpadł i od razu się zakochał. Też tak mogło być. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 10:40 Może poznali się na ustwace , na którą przypadkiem pani Marta wpadła razem z koleżanką, a jak wiadomo pani Marta wie jak wpadać. Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 20:25 A co nam innego pozostało ? Odpowiedz Link Zgłoś
moadek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 10:12 patrz i wydaje się, że tworzą szczęśliwą rodziną, a on obejmie najwyżsżą funkcję w panstwie , faktycznie słabo Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 10:41 Jeżeli dla ciebie obraz szczęśliwej rodziny to żona z noworodkiem na ręku czekająca, aż mąż wróci z ustawki to zdecydowanie mamy inną wizję szczęśliwej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
moadek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 11:33 twoja empatia jest powalająca, czyli lepiej wiesz jak ją uszczesliwić, ba nawet wiesz to co powinna czuć, mysleć i to lepiej niż Ona sama, zadziwiająca zdolność Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 12:24 "twoja empatia jest powalająca, czyli lepiej wiesz jak ją uszczesliwić" Z każdym rokiem na karku coraz bardziej rozumiem, że każdy z nas jest inny i niektóre kobiety po prostu lubią i potrzebują tej adrenaliny związanej byciem z agresywnym partnerem. Odpowiedz Link Zgłoś
moadek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 12:46 widzę, że jestes blisko zwiazana z Tą rodziną Odpowiedz Link Zgłoś
makurokurosek Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 13:18 Raczej nie jestem sobie w stanie wyobrazić co musi mieć w głowie facet by mając w domu noworodka tudzież niemowlaka na ustawkę lecieć zamiast się żoną i dziećmi zająć. Odpowiedz Link Zgłoś
ivaz Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 10:43 tyle w tej rodzinie "nieczystości" ale dla motłochu o wszystko w imię Boga i ku chwale ojczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
senin1 Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 21:50 Dla 'motlochu'? Czyli da kogo dokladnie? Odpowiedz Link Zgłoś
skumbrie Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 13:56 To powinno się akurat ematkom spodobać 😝 Odpowiedz Link Zgłoś
po_godzinach_1 Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 15:08 Co za okropny wątek. Wstydźcie się Odpowiedz Link Zgłoś
asiairma Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 15:37 Wątek poszedł w złym kierunku to prawda, ale czy okropny? Odświeżymy go za rok czy dwa. Z Biblii strzelają jak z armaty, ale do innych. „Jeśli ukorzy się lud mój, nad którym zostało wezwane imię moje, i będą błagać, i będą szukać mego imienia, i odwrócą się od złych dróg swoich, ja im wybaczę, a kraj ich ocalę”. Odpowiedz Link Zgłoś
tryggia Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 15:43 Dobra, rozumiem, że nie lubimy Nawrota. Ale taki poziom zaprzaństwa jak ostatnio w komentarzach to chyba tylko w najciemniejszych zakamarkach ciemnogrodu ostatnio można było znaleźć. Dulszczyzna. Drogie panie, trzymajmy wszyscy jakiś poziom, bo dokładnie przez jego brak przegraliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
ib_k Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 16:19 Zaprzaństwa? Czy na pewno tego słowa chciałaś użyć? Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Rodzina prezydencka 17.12.25, 19:47 ib_k napisała: > Zaprzaństwa? > > Czy na pewno tego słowa chciałaś użyć? Też bym obstawiała, że raczej nie. sjp.pwn.pl/slowniki/zaprza%C5%84stwo.html Co autorka mogła mieć na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
abria Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 19:38 "Dzieci cudzołożnicy nie zapuszczą korzeni, gałązki te pozbawione będą owocu... Potomkowie bezbożnych nie wypuszczą latorośli, bo ich nieczyste korzenie są na urwistej skale” (23,25; 40,15)" Odpowiedz Link Zgłoś
palacinka2020 Re: Rodzina prezydencka 06.06.25, 20:23 O ile pana Nawrockiego nie lubię to już jego żonę, dzieci żony, kochanki dzieci żony oraz nieślubne dzieci kochanki dzieci żony mam w odwłoku. Odpowiedz Link Zgłoś