Dodaj do ulubionych

Chemia, tracę włosy ale

• elinborg Re: Chemia, tracę włosy ale 23.06.25, 22:32
      Super, że się odezwałaś! I jakoś optymistyczniej jest.
      Jesteś na początku drogi do dobrego! Trzymam, wszystkie tu trzymamy kciuki i myślimy o Tobie.
      Zdrowiej!
    • bei Re: Chemia, tracę włosy ale 23.06.25, 22:33
      🍀Całym sercem trzymam kciuki❣️
    • primula.alpicola Re: Chemia, tracę włosy ale 23.06.25, 22:34
      Prognozy niezłe, tego się trzymamy, walcz!
    • kaki11 Re: Chemia, tracę włosy ale 23.06.25, 22:50
      Trzymam kciuki!
    • mikams75 Re: Chemia, tracę włosy ale 23.06.25, 22:51
      Trzymam kciuki mocno, zdrowia i sily.
    • sjanna Re: Chemia, tracę włosy ale 23.06.25, 22:55
      Super, że niezłe rokowania i że napisałaś!
      Myślałam, co u Ciebie, nie ja jedna na pewno.
      Dbaj o siebie najlepiej jak możesz, nie poddawaj się, chociaż ciężko czasem wytrzymać....
      Wiem, że to tylko słowa, które nie zmieniają rzeczywistości, jednak... wiele z nas ma te nadzieję razem z Tobą!
    • arabelax Re: Chemia, tracę włosy ale 23.06.25, 22:59
      Oczywiście, że kciuki trzymamy!❤️🤞🤞🤞🤞
      Jeszcze bedziesz układać fale, loki, koki 🙂
      Bądź dzielna i dużo s💪✊️
    • bi_scotti Re: Chemia, tracę włosy ale 23.06.25, 23:01
      Wow, nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze sie odezwalas! Wracam z pracy & taki watek #1 - jaki dobry znak dla nas wszystkich w tym crazy swiecie smile Znaczy sie journey continues, idziemy dalej, kciuki trzymamy, good vibes fruna przez Atlantic a dzis to nawet bardzo gorace (+38C!!!). Wszystkiego co najlepsze! Cheers.
    • feniks_z_popiolu Re: Chemia, tracę włosy ale 24.06.25, 06:34
      Tracisz włosy ale zyskujesz zdrowie.
      Trzymaj się, nie poddawaj się.
      Włosy odrosną.
    • kropkaa Re: Chemia, tracę włosy ale 24.06.25, 06:59
      Trzymam kciuki! ❤️
    • milva24 Re: Chemia, tracę włosy ale 24.06.25, 07:10
      Trzymam!
    • inaccessible_rail Re: Chemia, tracę włosy ale 24.06.25, 07:18
      Przesyłam mnóstwo energii! Popatrz ile nas tu myśli o Tobie!
    • niemcyy Re: Chemia, tracę włosy ale 24.06.25, 08:10
      Ja też trzymam, zdrowiej!
    • koko8 Re: Chemia, tracę włosy ale 24.06.25, 09:42
      Trzymam kciuki za ciebie 😘
    • ichi51e Re: Chemia, tracę włosy ale 24.06.25, 10:56
      Najważniejsze żeby wyniki były dobre włosy potem ❤️
    • alina460 Re: Chemia, tracę włosy ale 24.06.25, 16:52
      Pewnie, że trzymamy kciuki! A włosy odrosną nowe, ładniejsze. Pozytywne nastawienie też czyni cuda, więc tak trzymaj!
    • aankaa Re: Chemia, tracę włosy ale 24.06.25, 17:29
      kciuki i kocie pazury mocno zaciśnięte!
    • nenia1 Re: Chemia, tracę włosy ale 24.06.25, 17:45
      nie wiem gdzie się leczysz i czy jest to w twoim przypadku możliwe, ale w gliwickiej klinice stosują specjalny system chłodzenia skóry głowy, który znacząco zmniejsza wpływ chemii na wypadanie włosów. Nie gwarantuje tego w 100% ale podobno są dobre rezultaty w wielu przypadkach. A te wymioty omów z lekarzem, ja miałam chemię ponad 13 lat temu i nie wymiotowałam bo podawano mi równocześnie środki przeciwwymiotne. A co jak co ale medycyna w dziedzinie onkologii poszła bardzo do przodu.
      • anajustina Re: Chemia, tracę włosy ale 24.06.25, 17:46
        Podobno nie można tego w przypadku wrażliwych zatok.
    • lella_two Re: Chemia, tracę włosy ale 24.06.25, 22:20
      Trzymaj się, dziewczyno😘 zdrowia i sił!
    • mania_222 Re: Chemia, tracę włosy ale 24.06.25, 22:25
      Po pierwszej chemii zaczęły wyłazić, więc od razu obcięłam na łyso i kupiłam perukę.
      Nie lubię tych popularnych chustek na łysej pale, więc w domu nosiłam czapeczkę - taki kolorowy jeżyk.
      Zaczęło się zimą i było dobrze. Gorzej latem w peruce, bo głowa pociła się na dworze, ale dałam radę.
      Rok po pierwszym wlewie zaczęły nieśmiało odrastać. Nie poznawałam się w lustrze, bo przed chemią miałam myszowate (farbowałam na blond) i proste, a odrastały czarne i kręcone. Potem wróciły do normalnych.
      • mania_222 Re: Chemia, tracę włosy ale 24.06.25, 22:32
        A jeszcze - wypadły mi wszystkie włosy - brwi, rzęsy, pod pachami i te na dole.
        Na wszelki wypadek kup sobie kredkę do brwi - nie czarną, tylko jaśniejszą.

Jak inne - też trzymam kciuki.
    • aandzia43 Re: Chemia, tracę włosy ale 24.06.25, 23:22
      Trzymam smile
    • evee1 Re: Chemia, tracę włosy ale 25.06.25, 11:03
      Fajnie, że napisałaś, czekałam na jakieś wieści. Powodzenia i jak najmniej skutków ubocznych życzę.
    • bazia_morska Re: Chemia, tracę włosy ale 26.06.25, 08:55
      Jak ja czekałam na ten wątek! Bardzo, bardzo sie cieszę, że jest jak jest ❤️
      Bądź dobrej myśli.

• rena.k Re: Chemia, tracę włosy ale 26.06.25, 09:03
      Trzymam smile
    • fandorina Re: Chemia, tracę włosy ale 27.06.25, 22:43
      Dużo zdrowia !przyłączam się do kciuków.
      • mondaymorning1987 Re: Chemia, tracę włosy ale 27.06.25, 23:19
        Niestety dziś dostałam wyniki i są gorsze
        • anajustina Re: Chemia, tracę włosy ale 27.06.25, 23:33
          Ojej, co znaczy gorsze? Morfologia? Czy rezonand?
          • mondaymorning1987 Re: Chemia, tracę włosy ale 27.06.25, 23:56
            Przerzuty są niestety w mózgu, dzieciaki zaopiekowane z tatą, a u mnie źle bardzo, pomału się poddaję
            • pade Re: Chemia, tracę włosy ale 28.06.25, 00:52
              Dopiero zaczęłaś chemię, po jednym razie chyba trudno oczekiwać rezultatów?
              Nie poddawaj się 💗
            • bi_scotti Re: Chemia, tracę włosy ale 28.06.25, 01:10
              mondaymorning1987 napisała:

> Przerzuty są niestety w mózgu, dzieciaki zaopiekowane z tatą, a u mnie źle bard
              > zo, pomału się poddaję
              >

Kochana, jestesmy tu z Toba zebrane z calego swiata by trzymac za Ciebie kciuki & virtually trzymac Cie za reke, za obie rece! Jestesmy tu. Wszystkie zgodnie wstrzymujemy oddech i czekamy na znaki od Ciebie. Take good care.
            • snakelilith Re: Chemia, tracę włosy ale 28.06.25, 01:29
              Jak nic nie pomaga, to czaruj. Powtarzasz wolno i wyraźnie 11 razy słowo abrakadabra, z każdym następnym razem bez ostatniej litery na końcu, aż zostanie tylko a. Według schematu jak na rysunku. Za każdym razem, gdy przyjdzie zwątpienie.
              Najlepiej działa, gdy więcej czarownic się przyłączy, ja czaruję dziś dla ciebie.
            • iwles Re: Chemia, tracę włosy ale 28.06.25, 01:38

Czy masz możliwość skorzystania z onkopsychologa?
            • aankaa Re: Chemia, tracę włosy ale 28.06.25, 11:35
              nie poddawaj się! Wszystkie tu kciuki trzymamy, czarujemy, w kotłach mieszamy i szamańskie rytuały odprawiamy. Wierzące pewnie modlitwy odmawiają. Jest nas tu tyle, że dasz radę
            • kaki11 Re: Chemia, tracę włosy ale 28.06.25, 17:02
              Oj...
              ale nie poddawaj się❤️ cała ematka trzyma kciuki i czaruje, a dla dzieciaków warto walczyć o więcej czasu ✊️✊️✊️
            • magata.d Re: Chemia, tracę włosy ale 11.07.25, 16:05
              mondaymorning1987 napisała:

> Przerzuty są niestety w mózgu, dzieciaki zaopiekowane z tatą, a u mnie źle bard
              > zo, pomału się poddaję
              >
              Nie poddawaj się, proszę. Przy dzisiejszym stanie medycyny, nowoczesnych terapii onkologicznych, nowych lekach, badaniach itp. przerzut nie jest wyrokiem. Musisz myśleć pozytywnie, żeby mieć siłę do walki, a będzie dobrze, zobaczysz. Gdzieś czytałam, że choroby przerzutowe coraz częściej traktuje się jak przewlekłe, ludzie z nimi żyją długo.
            • piwoniawpiwnicy Re: Chemia, tracę włosy ale 11.07.25, 16:42