krwawy.lolo Re: Wtrątek na worek 25.06.25, 09:34 Expres do kawy na razie się uspokoił. Za to musiałem zamówić nową zmywarkę. Stara wariuje, trzeba ją kilkakrotnie resetować, włączać, wyłączać, żeby zaskoczyła na właściwym programie. A nawet jak zaskoczy, to się potrafi zawiesić. Zamówiłem z montażem włącznie. Potrafię sam podłączyć oczywiście, ale za 64 € nie chce mi się. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Wtrątek na worek 25.06.25, 14:29 Mój nieobyczajny pies zameldował się na głaski 😅😅 Odpowiedz Link Zgłoś
srubokretka Re: Wtrątek na worek 26.06.25, 15:50 moge sie zalozyc, ze to bedzie bardzo popularne zdjecie na forum Odpowiedz Link Zgłoś
leyla76 Re: Wtrątek na worek 25.06.25, 18:52 Środa , prawie 19h, a ja mam w domu 29 stopni. Pogoda oszalała, na zewnątrz małe 39, à samochód w cieniu stał. Czekam na męża, żeby pojsc popływać i sie ochłodzić. Córka pojechała odebrać młodego z ostatniego przed wakacjami treningu piłki nożnej odebrać. Jak oni wogole trenowali to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kocynder Re: Wtrątek na worek 25.06.25, 19:00 To jest NIESPRAWIEDLIWE!!! U mnie było w najcieplejszym momencie 17, do tego silny, porywisty wiatr, pochmurno i przelotne opady od mżawki po całkiem rzetelny deszcz! Gdzie jest to ocieplenie ja się pytam?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
homohominilupus Re: Wtrątek na worek 25.06.25, 19:31 kocynder napisała: > To jest NIESPRAWIEDLIWE!!! U mnie było w najcieplejszym momencie 17, do tego si > lny, porywisty wiatr, pochmurno i przelotne opady od mżawki po całkiem rzetelny > deszcz! Gdzie jest to ocieplenie ja się pytam?!?!?! > Na półwyspie Iberyjskim 🥵 Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Wtrątek na worek 26.06.25, 15:45 Kocynder, przeprowadź się do Wrocławia, będziesz miała to ocieplenie. Odpowiedz Link Zgłoś
szarmszejk123 Re: Wtrątek na worek 26.06.25, 15:46 Jest niesprawiedliwe, to prawda. Ja nie chcę gorąca a w przyszłym tygodniu ma dojść do 38 stopni.... Odpowiedz Link Zgłoś