Dodaj do ulubionych

Wtrątek na worek

• krwawy.lolo Re: Wtrątek na worek 25.06.25, 09:34
      Expres do kawy na razie się uspokoił.
      Za to musiałem zamówić nową zmywarkę. Stara wariuje, trzeba ją kilkakrotnie resetować, włączać, wyłączać, żeby zaskoczyła na właściwym programie. A nawet jak zaskoczy, to się potrafi zawiesić.
      Zamówiłem z montażem włącznie. Potrafię sam podłączyć oczywiście, ale za 64 € nie chce mi się.
    • szarmszejk123 Re: Wtrątek na worek 25.06.25, 14:29
      Mój nieobyczajny pies zameldował się na głaski 😅😅
      • majenkirr Re: Wtrątek na worek 25.06.25, 16:38
        🫣
      • srubokretka Re: Wtrątek na worek 26.06.25, 15:50
        moge sie zalozyc, ze to bedzie bardzo popularne zdjecie na forum big_grin
    • leyla76 Re: Wtrątek na worek 25.06.25, 18:52
      Środa , prawie 19h, a ja mam w domu 29 stopni. Pogoda oszalała, na zewnątrz małe 39, à samochód w cieniu stał.
      Czekam na męża, żeby pojsc popływać i sie ochłodzić.
      Córka pojechała odebrać młodego z ostatniego przed wakacjami treningu piłki nożnej odebrać. Jak oni wogole trenowali to nie wiem.
      • kocynder Re: Wtrątek na worek 25.06.25, 19:00
        To jest NIESPRAWIEDLIWE!!! U mnie było w najcieplejszym momencie 17, do tego silny, porywisty wiatr, pochmurno i przelotne opady od mżawki po całkiem rzetelny deszcz! Gdzie jest to ocieplenie ja się pytam?!?!?!
        • homohominilupus Re: Wtrątek na worek 25.06.25, 19:31
          kocynder napisała:

> To jest NIESPRAWIEDLIWE!!! U mnie było w najcieplejszym momencie 17, do tego si
          > lny, porywisty wiatr, pochmurno i przelotne opady od mżawki po całkiem rzetelny
          > deszcz! Gdzie jest to ocieplenie ja się pytam?!?!?!
          >

Na półwyspie Iberyjskim 🥵
          • kocynder Re: Wtrątek na worek 25.06.25, 19:37
            Pożycz trochę...?
        • pade Re: Wtrątek na worek 26.06.25, 15:45
          Kocynder, przeprowadź się do Wrocławia, będziesz miała to ocieplenie.
        • szarmszejk123 Re: Wtrątek na worek 26.06.25, 15:46
          Jest niesprawiedliwe, to prawda. Ja nie chcę gorąca a w przyszłym tygodniu ma dojść do 38 stopni....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka