junebug Re: Księżna Kate 12.07.25, 18:09 Przecież ona jest w śpiączce. Widać, że to sobowtór. I to kiepski, z 10 lat młodszy.🤭 Odpowiedz Link Zgłoś
junebug Re: Księżna Kate 12.07.25, 18:28 forum.gazeta.pl/forum/w,567,177381634,177381634,Kate_Middleton.html?s=1😉 Odpowiedz Link Zgłoś
tanebo0001 Re: Księżna Kate 12.07.25, 18:19 To stąd te plotki o romansie Williama. I dzieci nie podobne do niej... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Księżna Kate 12.07.25, 18:27 A właśnie, że nie młodszy! Z bliska ma zmarszczki 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
mava12 Re: Księżna Kate 13.07.25, 11:42 >Przecież ona jest w śpiączce. Widać, że to sobowtór w śpiączce, przy nowotworze? chyba, że ją zamrozili, jak (rzekomo) Disneya, i "śpi". Tylko pytanie, po co? przecież William (i monarchia) zyskałaby wiecej gdyby tam "trup ścielił się gęsto". Wtedy William byłby postrzegany jako "biedny", cierpiacy i wymagający wsparcia. Jednym słowem, brednie. Nie ma żadnego racjonalnego powodu, żeby coś takiego zrobić, nawet przeciwnie. Co nie zmienia faktu, że mój mąż (hipochondryk) stwierdził wczoraj, że Kate kiepsko wygląda. Nie w sensie pazów i kiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
damartyn Re: Księżna Kate 13.07.25, 11:59 Mieliśmy bilety i byliśmy wczoraj na finale pań. Brawo Iga. Powiedzieć o księżnej, że jest szczupła, to nic nie powiedzieć. Też ( i nie tylko my ) odnieśliśmy wrażenie, że coś jest nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
elenelda Re: Księżna Kate 13.07.25, 13:07 damartyn napisał(a): > Powiedzieć o księżnej, że jest szczupła, to nic nie powiedzieć. Też ( i nie ty > lko my ) odnieśliśmy wrażenie, że coś jest nie tak. Ona zawsze była bardzo szczupła (pomijając okres narzeczeński, wtedy była szczupła bez bardzo). Dzięki temu tak świetnie prezentuje się na zdjęciach. Odpowiedz Link Zgłoś
novembre Re: Księżna Kate 13.07.25, 15:58 Nawet jak schudla dwa kilo, to na twarzy odbija sie to blyskawicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Księżna Kate 15.07.25, 20:53 Zazdro! Marzenie życia mego- finał Wimbledonu. Odpowiedz Link Zgłoś
mayoliijka Re: Księżna Kate 12.07.25, 18:19 Phi, paznokcie ma pewnie "niezadbane". Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Księżna Kate 12.07.25, 18:51 No pazy takieseo, ale za figurę i outfit można wybaczyć 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Księżna Kate 13.07.25, 13:24 Przecież ona nie może malować i zapuścić- etykieta. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Księżna Kate 13.07.25, 13:31 Akurat ten element etykiety bardzo lubię👍 Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Księżna Kate 13.07.25, 19:22 Przecież maluje, nawet czerwone miewa. Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Księżna Kate 14.07.25, 20:56 ajr27 napisała: > Gdzie? Pokaż foty Naprawdę nie umiesz wygooglać “Kate red nails”? Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Księżna Kate 15.07.25, 13:37 To jedyne zdjęcie które się wyszukuje jako odosobniony przypadek złamania etykiety. Odpowiedz Link Zgłoś
al_sahra Re: Księżna Kate 15.07.25, 13:59 ajr27 napisała: > To jedyne zdjęcie które się wyszukuje jako odosobniony przypadek złamania etyki > ety. Tu wyjątkiem jest kolor, a nie sam fakt malowania. Kate wielokrotnie pokazywała się z pomalowanymi paznokciami, tyle że nie na czerwono. Poza tym czerwony kolor to nie tyle “złamanie” etykiety co zmiana etykiety. To rodzina królewska ustala etykietę. Po śmierci królowej Elżbiety (która malowała paznokcie wyłącznie na bladoróżowy kolor i tego samego wymagała od kobiet w swoim otoczeniu) reguły się rozluźniają. Odpowiedz Link Zgłoś
ajr27 Re: Księżna Kate 15.07.25, 20:54 Tak wiem że kolor. I uważam że super wyglądają takie mydełkowe Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Księżna Kate 12.07.25, 19:20 Brawo dla niej, że pomimo tej strasznej choroby, pojawiła się powinszować finalistkom Wimbledonu. Zdrówka dla księżnej! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Księżna Kate 12.07.25, 19:22 Uważasz, że już do końca życia (oby jak najdluzszego) nie powinna wychodzic z pałacu? Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiagosia Re: Księżna Kate 12.07.25, 19:25 bywalec.hoteli napisał: > Brawo dla niej, że pomimo tej strasznej choroby, Jakiej choroby? Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Księżna Kate 12.07.25, 19:29 Trump wprowadzil wam cenzurę w internecie? Ups.... Odpowiedz Link Zgłoś
infinitypool Re: Księżna Kate 16.07.25, 00:00 Ja też. Nie wiem kto kupuje ściemę tej jej rzekomej chemii Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Księżna Kate 13.07.25, 12:59 Nowotwór, podała że jest w fazie remisji. Resztę wygooglaj sobie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
bmtm Re: Księżna Kate 13.07.25, 13:02 To tak ogólne pojęcie jakby powiedzieć, że ktoś choruje na głowę. Z jednym nowotworem można żyć 100 lat, z innym nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Księżna Kate 13.07.25, 13:18 Nie podali jaki ale można podejrzewać że to nie było coś błahego , jakby była prosta sprawa typu ciach i nie ms to by w ogóle nie informowali o tym opinii publicznej. Nie czuje jednak żebym chciał znać szczegóły, to sprawa księżnej, nie każdy przy takiej chorobie wyszedłby publicznie na finał Wimbledonu i wręczenie nagród. Więc szacun dla Kate. w ogóle rodzina królewska to moim zdaniem obciążenie większe niż niejedna choroba a nie jakiś super los. Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Księżna Kate 14.07.25, 21:47 bmtm napisał(a): > To tak ogólne pojęcie Rodzina królewska nie ujawniła dokładnych danych. Wiadomo, że jama brzuszna, a tam masz mnóstwo organów. Odpowiedz Link Zgłoś
sueellen Re: Księżna Kate 15.07.25, 20:02 bmtm napisał(a): > To tak ogólne pojęcie jakby powiedzieć, że ktoś choruje na głowę. Z jednym nowo > tworem można żyć 100 lat, z innym nie. Nigdy nie podano jaki. Wiadomo że brała chemię. Co jeszcze chcesz wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek83 Re: Księżna Kate 12.07.25, 20:04 Ona albo ma problemy psychiczne a nie raka albo to już nie ona. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Księżna Kate 12.07.25, 23:40 Dlaczego tak uważasz? Myślisz, że osoby leczące się nie mogą/nie powinny funkcjonować w jakikolwiek sposób Odpowiedz Link Zgłoś
karmelek83 Re: Księżna Kate 14.07.25, 22:15 Zbyt dużo dziwnych akcji było w momencie kiedy zniknęła. Kiedy inni członkowie rodziny królewskiej chorowali takich cyrków nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Księżna Kate 15.07.25, 15:06 Nie wiem jakich dziwnych akcjach piszesz? Pewnie inaczej się patrzy jak choruje młoda kobieta niż ktoś w podeszłym wieku Odpowiedz Link Zgłoś
kropkaa Re: Księżna Kate 15.07.25, 15:09 W dodatku matka małych dzieci. Chyba priorytetem było leczenie, a nie przecinanie kolejnych wstęg. Odpowiedz Link Zgłoś
husky_cat Re: Księżna Kate 15.07.25, 20:15 Nie było żadnych akcji z ich strony, dziwne akcje były w wykonaniu łowców sensacji i tabloidów. Kate i jej rodzina milczeli starając się chronić dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
junebug Re: Księżna Kate 15.07.25, 20:42 Nie było żadnych akcji. To trolle wymyślały jakieś niestworzone historie. Odpowiedz Link Zgłoś
niemcyy Re: Księżna Kate 13.07.25, 11:46 Gdyby mimo obsługi miała nie wyglądać "pięknie" to wcale by się nie pokazywała i odwołała występ, jak ostatnio jakiś inny w ostatniej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
00zxc00 Re: Księżna Kate 15.07.25, 18:43 A dlaczego ma nie wyglądać pięknie? Serio nie znacie nikogo kto miał raka? Odpowiedz Link Zgłoś
panna_lila Re: Księżna Kate 15.07.25, 18:51 Jeśli to do mnie, to nie napisałam, że mimo choroby wyglada pięknie. Stwierdziłam po prostu fakt, że wygląda pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
taki-sobie-nick Re: Księżna Kate 15.07.25, 20:36 panna_lila napisała: > Jeśli to do mnie, to nie napisałam, że mimo choroby wyglada pięknie. > Stwierdziłam po prostu fakt, że wygląda pięknie! Kate jest ładna, a te wszystkie superduper ciuchy, na miarę z najlepszych tkanin, i dodatki świetnej jakości, też robią robotę. Odpowiedz Link Zgłoś