Dodaj do ulubionych

Candice i Brigitte

24.07.25, 21:52
Co uważacie o tym konflikcie? Osobiście nie rozumiem jak można tak kogoś szkalować, wygadywać głupoty milionom odbiorców. Psychiczna jest ta Candice jak dla mnie. Mam nadzieję że Macronowie ją dojadą.

www.pudelek.pl/prawicowa-influencerka-tez-sugerowala-jakoby-brigitte-urodzila-sie-mezczyzna-macronowie-ida-z-nia-do-sadu-kampania-oszczerstw-7181666227235424a
Obserwuj wątek
    • mama-ola Re: Candice i Brigitte 24.07.25, 22:12
      Nie znałam sprawy. Pierwsza moja myśl jest taka, że na miejscu Macronów bym to zignorowała. Jakie zniesławienie? Potraktowałabym to raczej jako głupie gadanie, którego w ogóle nie ma potrzeby komentować.
    • taje Re: Candice i Brigitte 24.07.25, 22:57
      Piętnujesz Candace za szkalowanie Brigitte czy rozpowszechniasz jej teorie spiskowe 🤔 ?
    • karmelek83 [...] 24.07.25, 23:23
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • angazetka Re: Candice i Brigitte 24.07.25, 23:24
        big_grin
      • nangaparbat3 Re: Candice i Brigitte 24.07.25, 23:34
        Teraz zaczną wyskakiwać troliszcza. Poczytałam komentarze na Pudelku - ten sam tekst leci z różnymi nickami.
        • asia.sthm Re: Candice i Brigitte 24.07.25, 23:39
          Wściekli się pudelkowcy, te komentarze jak z matrycy 🤣
          Rychu pewnie też już rękawy zawinàł do roboty
          • karmelek83 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 13:20
            No niestety widać, że materiałów nie słuchałyście. Dziwi mnie takie ślepe bronienie bez zapoznania się z faktami. Naprawde warto wyjść poza to co Wam tłuką w mediach typu tv. Najgorsze, że wystarczyłoby żeby jakiś pseudoekspert coś powiedział i już byłby przyklask. Skończyła sie era samodzielnego wyciagania wniosków. Do wszystkieho potrzebni telewizyjni eksperci.
            • lella_two Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 13:27
              karmelek83 napisała:

Skończyła sie era samodzielnego wyciagania wnioskó
              > w. Do wszystkieho potrzebni telewizyjni eksperci.

Hahah, powiedziała ta, która swe mądrości czerpie z jutuba😁🤣
              • karmelek83 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 14:10
                A Ty skąd? big_grin
                • lella_two Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 15:28
                  Przede wszystkim ze slowa pisanego, to podstawa. Jeśli ktoś nie potrafi zlożyć wniosków i hipotez w zdania, w ogole nie warto sie pochylać nad tym, co z siebie wydala. Ty też nie potrafisz, odsyłasz do filmików🤷‍♀️
                  • karmelek83 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 17:06
                    Tylko pisane słowa potrafisz ogarnąć? Poważnie współczuje i nie czepiam się już. To musi mocno ograniczać.
                    • lella_two Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 19:41
                      Skoro to takie proste, to dawaj, napisz, co jest na tym filmiku, fachowcu od pisma obrazkowegobig_grin
                      • karmelek83 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 22:06
                        Ty też nie znasz angielskiego??? Serio mam streszczać 6h śledztwa dziennikarskiego z nazwiskami, datami? Są też materiały po francusku jeślibyś chciała. Może z translatorem byś spróbowała? W dzisiejszych czasach nie powinna Cie ograniczać nieznajomość angielskiego.
                        • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 22:08
                          a to śledztwo to Breitbart? Alex Jones? czy Reuters?
                          • karmelek83 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 22:15
                            Śledztwo prowadził zespół CO. Jest cała historia rodziny Brigitte i Emanuela. Powiazania z rożnymi osobami z francuskich elit a nawet Rocefellerami. Znikajacy z ich otoczenia ludzie. Są zdjecia, dokumenty, zeznania świadków. Wspołpraca z francuskimi dziennikarzami śledczymi. Naprawdę warto posłuchać zanim się wyda opinię. Ja byłam pod wrażeniem ilości zdobytych dowodów i czasu temu poświęconemu.
                            • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 22:22
                              No to jesteś pod wrażeniem czasu, czy zajęło to całe 6 godzin, czyli mniej niż niejedna dyskusja z trollami? Wrzu no jakiego linka do tego złota XD
                              • karmelek83 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 22:34
                                www.youtube.com/live/FDOnxpViQxY?si=5bWa3lLlxUA8z4QF
                                • karmelek83 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 22:36
                                  Tu masz pierwszy link- zapowiedz, potem zobacz kolejne na tym samym kanale. Teraz polecam również o powiązaniach epstaina z mosadem.
                                • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 00:59
                                  chyba sobie jaja robisz. Pytam o źródla nei o propagandę notorycznej kłamczuchy.
                                  • karmelek83 Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 08:33
                                    Dokumenty, które są prezentowane w materiałach. Aż trudno mi uwierzyć, że ktoś w dzisiejszym świecie wierzy, że istnieje jedno dobre źródło informacji i to to sponsorowane przez rządy i korporacje, dlatego albo jesteś trollem albo długa droga przed Tobą, dlatego kończę dyskusję. Dla innych, którzy trafią na ten wpis- zapoznajcie się z tym co prezentuje Candance a DOPIERO POTEM zadecydujcie co o tym sądzicie. Pozdrawiam!
                                    • pursuedbyabear Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 11:49
                                      A kto sponsoruje źródło pt. pani Owens?
                                    • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 14:30
                                      Kończ, kończ. Najlepiej wypi*da lając stąd. Jeśli po polsku nie rozumiesz, to Пошлa на хуй.
                                      • asia.sthm Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 14:42
                                        Watek Administracjo przeniesiony na forum O moderacji.
                                        Przymusowa relokacja.
                                        • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 16:06
                                          Ale odpowiedzi zero. Chociaż przeczytali skoro przenieśli.
                            • taki-sobie-nick Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 23:13
                              karmelek83 napisała:

> Śledztwo prowadził zespół CO.

Co to jest zespół CO? Rozumiem, że dzieci Brigitte też są podstawione i tylko udają jej dzieci?
                              • lella_two Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 23:22
                                Zespół CO, czyli "śledczy" z piwnicznej kotłowni, którzy za każde odpalenie ich filmiku dostają dolębig_grin
            • princesswhitewolf Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 14:49
              No to nam opowiedz jakie yo maja dowody poza tym jak sie ona rusza, siada itd
              • karmelek83 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 17:04
                Ale angielskiego nie znasz, że Ci muszę opowiadać? Serio, nie rozumiem. Tam jest 6h śledztwa dziennikarskiego.
                • princesswhitewolf Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 18:07
                  No nie znam a ogole. Opowiadaj
      • princesswhitewolf Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 08:44
        Tiaa ma racje a dzieci jej urodzil niby kto?
        • wilczamia [...] 25.07.25, 09:06
          • princesswhitewolf Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 13:07
            Tiaa
            • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 13:20
              Latami CIA prowadzila kampanie, ktora miala wywolac wrazenie, ze kto zadaje pytania o balon w New Mexico ten szur. Na Twoje nieszczescie sa na to aktualnie kwity i sa od kilku lat jawne.

Ze szwidlami jest ciekawa rzecz: ludzie latwo wierza tylko w te o skali, ktorych sami sie dopuszczaja. Jest w nas potrzeba wierzenia, ze skoro my sie zachowujemy mniej wiecej przyzwoicie, a w kazdym razie sie staramy, ludzi na szczytach wladzy tez to dotyczy.

Mysle, ze jest dokladnie odwrotnie.

A Ty mozesz wierzyc, w co uwazasz smile
              • princesswhitewolf Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 15:00
                >Latami CIA prowadzila kampanie, ktora miala wywolac wrazenie, ze kto zadaje pytania o balon w New Mexico ten szur. Na Twoje nieszczescie sa na to aktualnie kwity i sa od kilku lat jawne.

Ze co prosze? Roswell jest udowodnione i sa na to..." Kwity"? Haha
                I co to ma do rzeczy z Macronowa?
                • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 15:40
                  Niestety nie rozumiesz prostych zdan, ktore czytasz.

www.nytimes.com/1997/08/03/us/cia-admits-government-lied-about-ufo-sightings.html

Kwity sa na to, ze CIA prowadzila akcje, ktorej celem bylo osmieszenie osob, ktore interesuja sie tematem i wskazuja na watpliwe fragmenty oficjalnej (zmienionej) przez wladze narracji. Metoda osmieszania ciekawosci publiki i odwracania jej uwagi bylo budowanie narracji, ze jest to tzw. teoria spiskowa. Sa na to odtajnione dokumenty, wstyd tego nie wiedziac w 2025 roku.

Jesli nie rozumiesz, co z tego wynika, nigdy nie bede w stanie Ci pomoc. Po prostu aparat nie styka wink
                  • princesswhitewolf Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 16:15
                    Czyli co, mam rozumiec ze to ze CIA powiedzialo cos w jednej sprawie jest dowodem na to ze druga jest prawda...aha....
                    • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 16:22
                      Przeciez 15 razy napisalam, ze dla mnie sprawa Macron jest otwarta.

Ta historia jasno pokazuje, ze panstwo gra ponizej pasa i ze strony jego sluzb mozesz sie spodziewac wprowadzania Cie w blad, kiedy jest to w interesie wladzy. A jesli wydaje Ci sie, ze te instytucje kieruja sie Twoim interesem, to przejawiasz dziecieca naiwnosc.
                      • princesswhitewolf Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 16:26
                        To ze rzady nie mowia czesto prawdy jest znana sprawa jak swiat od tysiacleci

Ale to nie jest ZADEN dowod na to ze Brigitte jest mezczyzna. W ogole to jakas absurdalna sprawa
                        • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 22:13
                          Ale to nie jest ZADEN dowod na to ze Brigitte jest mezczyzna.

Jesli dotad w tym watku nie wyczytalas, ze nie uwazam BM za mezczyzne, poki nie bedzie to udowodnione w sposob, ktory minimum wskaze te opcje jako bardzo wysoko prawdopodobna, nie jestem w stanie w niczym Ci pomoc.
                  • princesswhitewolf Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 16:20
                    I jeszcze jedno. Czy to ze CIA zatajalo sprawe w Roswell jest dowodem na istnienie plaskiej ziemi, jaszczurow i innych bajdurzen?

No bo moznaby tak wywnioskowac...m
                    • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 16:25
                      No jesli wyciagasz takie wnioski, to dla mnie to oznacza, ze masz problem z elementarnym wyciaganiem wnioskow.

Sprawa Roswell jest otwarta i w gruncie rzeczy troche drugorzedne jest to, co sie tam rozbilo. Wazne, ze zostalo dowiedzione bezdyskusyjnie, ze panstwo klamie i manipuluje opnia publiczna. A to oznacza, ze wladzy nalezy patrzec na rece bardzo uwaznie i nieprzesadnie ulegac jej narracji.

Co Owens wyciagnie w trakcie procesu - zobaczymy. Byc moze to sciema, byc moze wrecz przeciwnie.
                      • princesswhitewolf Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 16:28
                        >ze panstwo klamie i manipuluje opnia publiczna.

Wiadomo. Ale to ze to wiadomo nie jest zadnym dowodem na to ze Brigitte to mezczyzna. Zreszta czesto panstwo ma wielki interes w tym by klamac dla bezpieczeństwa swoich obywateli- np jesli sie rozbije tajny obiekt wojskowy
                        • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 16:58
                          Panstwo klamie przede wszytskim w interesie rzadzacych, nie "bezpieczenstwa obywateli".
                          • lella_two Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 17:05
                            Ale to tak każde państwo, Rosja też? Nie może być!
                            • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 22:01
                              Ale to tak każde państwo, Rosja też? Nie może być!

Martwie sie, ze Cie to az tak szokuje, ale tak, Rosja tez. Natomiast nie tylko Rosja.
                          • princesswhitewolf Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 17:19
                            A ty badania statystyczne robilas ile jest tajemnic wojskowych versus zwykle manipulacje z ktorych maja korzysci rzadzace jednostki? Chyba nie
                            • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 22:16
                              Statystyka nie ma nic do rzeczy. Dzialania wladzy i podleglych jej jednostek maja na celu interes tejze wladzy. Jesli interes wyborcow sie z nim zgadza - jest realizowany. Jesli nie - wladza ma go w dudzie.

To sie tyczy kazdej wladzy, elementarna ludzka psychologia.
                  • princesswhitewolf Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 16:21
                    A i CIA nie przyznalo ze tam sie rozbil statek Obcych. Nigdzie
              • taki-sobie-nick Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 19:53
                Na Twoje nieszczescie sa na to aktualnie kw
                > ity

Litości, nie "kwity", tylko dokumenty!

sjp.pwn.pl/slowniki/kwit.html
                • wilczamia [...] 25.07.25, 22:17
                  • taki-sobie-nick Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 22:38
                    wilczamia napisała:

> Widze, ze polszczyzna nie jest Twoim jezykiem ojczystym i potocznej nie rozumie
                    > sz.

Hehe. To nie ja użyłam słowa minimum w niewłaściwym znaczeniu.

A poza tym EOT.
                    • wilczamia [...] 25.07.25, 23:04
                      • taki-sobie-nick Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 23:12
                        wilczamia napisała:

> Uzylam slowa minimum w znaczeniu, ktorego nie rozumiesz.

Oooo, to ono ma jakieś oceany znaczeń? Bo SJP PWN podaje tylko jedno. No ale pewnie według ciebie redaktorzy słownika nie znają polskiego.

Czyni go to faktycznie
                        > niewlasciwym - w wymianie z Toba.

O, i walnęłaś w swoim poście błąd gramatyczny. Skoro mnie tak traktujesz, nie powiem jaki.
                        • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 23:13
                          To Ty go nie znasz, nie redaktorzy.
                          • taki-sobie-nick Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 23:15
                            wilczamia napisała:

> To Ty go nie znasz, nie redaktorzy.

Nudna jesteś i nie masz argumentów ad meritum. Wyłącznie ad personam.
                            • wilczamia [...] 25.07.25, 23:22
                              • taki-sobie-nick Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 23:23
                                wilczamia napisała:

> Recenzja ze strony tak swiatlego umyslu (szkoda, ze stroniacego od polszczyzny)
                                > ma dla mnie pierwszorzedna wage! big_grin

I do tego się powtarzasz, nie wspominając już o błędnym użyciu słowa "recenzja".
                                • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 23:25
                                  Masz jakas obsesje czy po prostu nie rozumiesz szydery? big_grin
                              • taki-sobie-nick Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 23:24
                                wilczamia napisała:

> Recenzja ze strony tak swiatlego umyslu (szkoda, ze stroniacego od polszczyzny)
                                > ma dla mnie pierwszorzedna wage! big_grin

Nie zrozumiałaś wtrętów łacińskich, prawda?
                                • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 23:25
                                  big_grin
    • wilczamia [...] 24.07.25, 23:51
      • pursuedbyabear Re: Candice i Brigitte 24.07.25, 23:55
        A ty masz vibe ruskiego trolla, handluj z tym.
        • wilczamia [...] 24.07.25, 23:58
        • karmelek83 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 13:22
          Bardzo merytoryczna odpowiedz! Wiele wniosła big_grin
          • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 15:01
            Ale ta przegrana apelacja Macronow to było dokładnie to: sad wcale nie uznał ze tamci od spiskowych teorii mieli jakieś podstawy do takich przypuszczeń tylko uznał, że wolno sobie rozkminiać czyjś vibe.
            Tak, wy oboje macie mocny vibe kremlowskich trolli i handlujecie z tym.
            • karmelek83 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 17:09
              Zniesławienie to mówienie nieprawdy. Tam do tego nie doszło co potwierdzil sad. W uzasadnieniu nie mogli napisać tego co ja tu.
              • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 17:27
                Co nie zmienia faktu że jak ktoś wygląda na putinowskiego trolla, pisze jak putinowski troll, reaguje jak putinowski troll to zapewne jest putinowskim trollem.
                • karmelek83 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 22:01
                  Ale że ja? A to tylko putinowskie trolle mogą mieć takie zdanie? Chyba mało masz wokół siebie ludzi...
                  • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 00:54
                    nie wiem, może jesteście od le pen, a może to jedno i to samo. Nie rżnij kretynki, doskonale widać co robisz: fą fą fą, sześciogodzinne dochodzenie dziennikarskie (bwahahahahaha), po fhącuzku, jestę pod prawdziwym wrażeniem, źródła, sródla, ale nie podasz. Bo nie masz. Doskonale wiesz że to brednia ale robisz twardo to za co ci placą, czyli starasz się siać wrażenie, że faktycznie jakieś rzetelne źródla są. Jestem granitowo przekonana, że wbrew temu co się wydawało sędziemu (nie że jestem od niego bystrzejsza, tylko że on wtedy jeszcze nie widział tego co się potem rozkręciło, a co rzuca inne światło na te dwie laski) że cała sprawa została ukartowana dokladnie przez tych samych ludzi, ktorzy w 2016 tworzyli te fałszywe strony na temat Clintonowej, podstawiając jako słupa jakiegoś nastolatka z rosyjskiego zadupia, który twierdził że to wszystko to sobie zrobił z nudów dla jaj i nawet nie wiedział że będzie mieć takie zasięgi. Aha, na pewno.
                    • wilczamia Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 00:59
                      wbrew temu co się wydawało sędziemu (nie że jestem od niego bystrzejsza, tylko że on wtedy jeszcze nie widział tego co się potem rozkręciło

A co sie rozkrecilo w 2 tygodnie? Bo wyrok jest z 10 czy 11 lipca.
                    • asia.sthm Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 01:16
                      > który twierdził że to wszystko to sobie zrobił z nudów dla jaj i nawet nie wiedział że będzie mieć takie zasięgi.

Ten od plaskiej Ziemi tez zrobil sobie glupi zart, naprodukowal prymitywnych modeli, gdzies to pokazal i zażarlo jak zloto. Jest o tym film dokument, w ktorym wystapil osobiscie ciezko zdziwiony zasiegiem, ale nadal trzymal fason, bo mu sie to oplaca, wiec trwa i drwi z otumamionych plaskoziemcow.
                      • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 01:52
                        No zażarło ale jednak tylko w pewnych kręgach z których reszta kręci bekę, a w te fejknewsy o Clinton pół Ameryki i nie Ameryki tylko uwierzyło, nawet na ematce któraś laska - nie troll, jakaś taka normalna, stara forumka - szczerze przekonywała ze Podesta robił pedofilskie garden party w basenie.
                    • karmelek83 Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 08:36
                      No widać po wpisie, że nie zapoznałaś sie ze źródłami więc nie masz się do czego odnieść. Jak posłuchasz to sie odezwij , wtedy podyskutujemy, teraz mi szkoda czasu bo Tobie za te wpisy płacą a mi nie smile
      • taki-sobie-nick Re: Candice i Brigitte 24.07.25, 23:56
        vibe mezczyzny

Co to jest "vibe mężczyzny"?
        • wilczamia [...] 25.07.25, 00:01
          • taki-sobie-nick Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 00:06
            wilczamia napisała:

> Jest w niej pewna meska aura, to nie przypadek, ze wlasnie ona wzbudza taka dys
            > kusje.

Też tak mam, a od urodzenia jestem płci żeńskiej.
            • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 00:19
              Dlatego napisalam, ze to o niczym nie przesadza.
              • damartyn Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 00:29
                Candace Owens słucham i bardzo ciekawi mnie finał tej sprawy.
          • mondovi Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 01:56
            Po prostu nagle się objawiła jako matka dzieciom. No anioł z nieba z przychówkiem. No ale w sumie nie takie rzeczy już grano.
            • simply_z Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 09:14
              A te dzieci sa czyje niby?a jej maz?
              • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 10:21
                Pierwszy maz nie zyje.

Kiedy Amerykanie przez kilka lat z zaangazowaniem kilku krajow i setek osob konstruowali bombe jadrowa, krazyly o tym plotki. Byly wysmiewane w duch teorii spiskowych.

Pozyjemy, zobaczymy co Owens polozy na stole. Na tym etapie nie widze powodu, zeby uwazac, ze na pewno jest to nieprawda.
                • princesswhitewolf Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 15:04
                  >Kiedy Amerykanie przez kilka lat z zaangazowaniem kilku krajow i setek osob konstruowali bombe jadrowa, krazyly o tym plotki. Byly wysmiewane w duch teorii spiskowych.

Stosujesz sofizmaty tzw falszywych porownan.

To ze o bombie udzie nie wiedzieli i mysleli ze to plotka nie dowodzi ze Macronowajest mezczyzna.

Poza tym nawet gdyby byla, co to zmienia? Nic.
                  • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 17:19
                    Ile jeszcze razy mam napisac, ze nie uwazam, ze BM jest mezczyzna? 😀Napisalam to juz na samym poczatku. Polemizujesz z czyms, co nie istnieje.
                    • princesswhitewolf Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 17:20
                      No ale o tym jest watek przeciez a nie o Roswell
                      • wilczamia Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 01:11
                        Cos ciezko jarzysz. O ile nie jestes platna propagandzistka wladzy, powinnas wiedziec i przyznac otwarcie, ze celem wladzy nie jest ujawnianie Ci prawdy, tylko ukrywanie jej w swoim intersie. Z tego nie wynika, ze BM jest mezczyzna. Ale wynika, ze jesli ktos chce sprawe drazyc, proby zamkniecia komus takiemu ust ze strony wladzy powinnismy uwazac za wstepnie podejrzane. Chyba ze reprezentujemy owa wladze smile

Zobaczymy, jakie kwity zostana wyciagniete. Jesli zadne - uznam, ze sprawa jest deta i oparta na nieprawdzie. Wczesniej nie. Byc moze BM ma w zyciu pecha, nigdy z mezczyzna nie miala nic wspolnego i jedynie wyglada w sposob, ktory w innych budzi przypuszczenie, ze moze byc cos na rzeczy. A moze wrecz odwrotnie. Proces Owens pokaze.

• tania.dorada Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 01:14
                          wilczamia napisała:

> Zobaczymy, jakie kwity zostana wyciagniete. Jesli zadne - uznam, ze sprawa jest
                          > deta i oparta na nieprawdzie. Wczesniej nie. Byc moze BM ma w zyciu pecha, nig
                          > dy z mezczyzna nie miala nic wspolnego i jedynie wyglada w sposob, ktory w inny
                          > ch budzi przypuszczenie, ze moze byc cos na rzeczy. A moze wrecz odwrotnie. Pro
                          > ces Owens pokaze.

A to proces owens ma na celu wykazanie jakiej płci jest Brigitte? To to jest proces Owens czy Brigitte?
                          • wilczamia Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 01:34
                            Owens zostala pozwana o to samo o co te dwie Francuzki. Rola Owens bedzie udowodnic, ze nie pomawia, tylko opiera sie na rzetelnych przeslankach. Przegrali we Francji, zobaczymy, jak im pojdzie w USA.

Widze, ze niektorzy sa niebywale zaangazowani po stronie wladzy. Ja mam popcorn i spokojnie czekam, co z tego wyjdzie. Nie wszystkie szczegoly znam, ale chetnie poznam.
                            • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 03:10
                              wilczamia napisała:

> Owens zostala pozwana o to samo o co te dwie Francuzki. Rola Owens bedzie udowo
                              > dnic, ze nie pomawia, tylko opiera sie na rzetelnych przeslankach. Przegrali we
                              > Francji, zobaczymy, jak im pojdzie w USA.

No ciekawe jak to udowodni, skoro kiedy zaczynała rozpowszechniać swoje kłamstwa to już było wiadomo, że tamte dwie dziwy mówiły nieprawdę, to niby skąd te RZETELNE przesłanki nagle?
                              • wilczamia [...] 26.07.25, 08:48
                            • mocca25 Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 06:51
                              https://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/0/04/Duracell_Bunny.png/200px-Duracell_Bunny.png

• asia.sthm Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 01:22
                          > powinnas wiedziec i przyznac otwarcie, ze celem wladzy nie jest ujawnianie Ci prawdy, tylko ukrywanie jej w swoim intersie.

I ta twoja wladza nie chce ci powiedziec, ze Ziemia jest plaska czy ci powiedziala a ty w to nie wierzysz?
                          Cos tu krecisz od poczatku. Niby plec BM cie obchodzi, a tu o ksztalt Ziemi chodzi.
                          • wilczamia [...] 26.07.25, 01:29
      • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 04:21
        Oprócz tego że urodziła trójkę dzieci to jakie właściwie dowody chcecie? Zeznania kolegi z przedszkola który jej ściągnął majtki? Jakie są dowody na to Candace Owen’s jest kobietą? Jakie są dowody na to że ty… a czekaj ty to xuj wie co jesteś.
        • wilczamia [...] 25.07.25, 08:16
          • pursuedbyabear Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 08:25
            A po co nokautować coś tak bezmyślnie głupiego?
            Tłuszcza wierząca w teorie spiskowe nie uwierzy nawet, jeśli dokonane zostaną publiczne oględziny jej łona. A tego chyba byście chcieli,co?
            • wilczamia [...] 25.07.25, 08:27
              • pursuedbyabear Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 08:35
                Ojej, ojej, no już, już.
                Fantazje wolę pozostawić tym, którzy wtykają nos w cudze życie i oczekują dowodów na to, że bullshit, który rozpowszechniają, w istocie jest bullshitem.
                • wilczamia [...] 25.07.25, 08:40
                  • mocca25 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 08:44
                    Fakt, ale kto, jak i po co ja narusza to inna historia i świadczy tylko o naruszających.
                    • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 08:59
                      Pytaj po pierwsze, jakie sa fakty. Zamiast ulegac narracji o ruskich trolach. Wojna na Ukrainie dobitnie pokazala, ze narracja “ruski trol” jest w istocie sama propaganda, tylko odwrotnie skierowana.

W kwestii Macronowej jest ciekawe, ze nie przebijaja sie przeslanki, ze jest odwrotnie niz Owens i inni twierdza. Dzieci bylyby bardzo mocnym dowodem, ale nie wiemy tak naprawde, czy je urodzila. Zakladamy to.

Ja nie twierdze, ze to biologicznie facet. Natomiast kiedy odpowiedzia na stwierdzenie, ze nie udalo sie znalezc dowodow na istnienie takiej kobiety przez pierwsze 30 lat, jest “ruski troll”, to moge sie tylko usmiechnac.

Widze roznice miedzy prezydentem zonatym z osoba transseksualna a prezydentem zonatym z osoba transseksualna, ktory sie tego wypiera. Jesli mialoby sie to okazac prawda, zaznaczam.

Tyle.
                      • mocca25 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 09:07
                        Fakty sa takie, że potem płaczecie, że nie chcą was wpuszczać dalej niż na wycieraczekę i chcecie za to wieszać.

A wystarczy minimalna przywoitość, nie trzeba do tego pieniędzy, wykształcenia.

Tyle
                        • wilczamia [...] 25.07.25, 09:18
                  • pursuedbyabear Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 08:46
                    Nic mnie nie przeraża. Przeciwnie, na swój sposób fascynuje mnie ta teoria i to, jak Owens, korzystając ze swojej popularności wśród MAGA i innych szurów nakręciła tę historię. A że wybrała sobie za cel osobę generalnie nielubianą w tych środowiskach, to łatwo poszło.
                    • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 09:05
                      Owens nie jest jedyna. Dwom Francuzkom twierdzacym podobnie sad drugiej instancji przyznal wlasnie do tego prawo.
                      • simply_z Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 09:38
                        Przed chwila pisalas, ze nie ma jej zdjec sprzed 30-tki, po czym nagle widzimy jej zdj w wieku 21 lat.
                      • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 15:08
                        Przyznał prawo do pierdolenia bez sensu.
                  • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 15:08
                    No ale jakiego żądasz dowodu na to ze wcześniej była kobieta? Prześwietlenia organów rodnych z czasów dzieciństwa? Nie wiem jakie tam u was mają metody, może służby z Kremla faktycznie was prześwietlają na wszystkie strony do trzeciego pokolenia wstecz i myślisz ze to norma. No więc nie jest.
                    • wilczamia [...] 25.07.25, 19:43
                      • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 20:11
                        No przecież masa ludzi znała ją i jej rodzinę, zboku kremlowski.
                      • pursuedbyabear Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 20:44
                        Ale ty sobie możesz oczekiwać czego zechcesz. Co nie oznacza, że to dostaniesz.
                        Poza tym co cię obchodzi jakaś tam prezydentowa upadłego kraju, ktorego mieszkańców uczyliśmy jeść widelcem?...
                        • wilczamia [...] 25.07.25, 21:01
                          • pursuedbyabear Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 21:04
                            Jaką panikę? Większość ludzi ma centralnie wywalone na rojenia pani Owens.
                            • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 21:10
                              To dlaczego tak sie niezdrowo podniecasz w tym watku faktem, ze inni chca jej sluchac? big_grin
                              • taki-sobie-nick Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 21:14
                                wilczamia napisała:

> To dlaczego tak sie niezdrowo podniecasz w tym watku faktem, ze inni chca jej s
                                > luchac? big_grin

Wcale nie podrzucasz wątku. Wcale.
                                • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 21:24
                                  Dokladnie tak samo jak i Ty.
                                  • taki-sobie-nick Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 21:32
                                    wilczamia napisała:

> Dokladnie tak samo jak i Ty.

Policz dziewczę swoje wpisy w tym wątku, potem policz moje i oblicz odsetek.
                                    • wilczamia [...] 25.07.25, 22:02
                              • pursuedbyabear Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 21:31
                                No jakoś tak mam, że bawią mnie idioci.
          • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 15:05
            Ależ cała masa osób ja znała, pochodziła ze znanej rodziny, myślisz ze gdyby wychynęła znienacka to nie pojawiłby się ktoś kto by podważył, ze taka dziewczyna do takiej szkoły nie chodziła i to jest hoax niczym Wieczna Gosia?
      • trzydziestolatka80 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 08:50
        No ale jak można w ogóle coś takiego twierdzić? Tylko Brigitte wie na 100 procent, czy jest kobietą i jest to jej sprawa, a nie prostaków którzy łykają co Candace powie. Poza tym jest to wyjątkowo podłe pomówienie i trzeba być złą osobą, żeby coś takiego rozpowszechniać.
        • mocca25 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 08:53
          trzeba być złą osobą, żeby coś takiego rozpowszechniać.

Tak mówisz?wink
        • wilczamia [...] 25.07.25, 09:03
      • eliszka25 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 09:05
        A jakich dowodów potrzebujesz? Wystarczy „otworzyć” internet i już masz choćby w Wikipedii napisane, co robiła, zanim poznała obecnego męża. Na ten przykład wyszła za mąż w wieku 21 lat i potem urodziła troje dzieci. Bez problemu można też w sieci znaleźć jej zdjęcia z tego okresu.

22 czerwca 1974 r. poślubiła francuskiego bankiera André Louisa Auzière’a, z którym miała troje dzieci: Sébastiena (ur. 1975), Laurence (ur. 1977) i Tiphaine (ur. 1984)[21]. W styczniu 2006 rozwiodła się z Auzière’em i 20 października 2007 r. poślubiła Emmanuela Macrona.

A tu zdjęcie ze ślubu z pierwszym mężem oraz z córką, która wygląda jak kopia matki, gdy ta była w jej wieku.
        • trzydziestolatka80 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 09:09
          Córka ma ewidentnie jej nos.
          • wilczamia [...] 25.07.25, 09:17
            • eliszka25 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 09:26
              Tak, na zdjęciu z pierwszego ślubu jest ślicznym mężczyzną 🤦🏼‍♀️.

Wolność słowa, to naprawdę nie to samo, co szkalowanie ludzi, którzy są znani. Poza tym już sam fakt, że nauczycielka poślubiła tyle lat młodszego ucznia wywołał wystarczające poruszenie. Po co wymyślać jeszcze te bzdury o płci? Ktoś ma bardzo mocne ciśnienie na szkło i usilnie próbuje się wypromować na żonie Macrona.
              • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 10:07
                Mowisz o tym zdjeciu na 200 px w podstawie? Troche malo.

No mysle, ze "poruszenie", miala romans z 15-latkiem. W innych krajach jest to karalne.

Owens ma pare mln followersow. Sprawa Macronowej na pewno ja promuje dodatkowo, ale z tego jeszcze nie wynika, ze tezy, ktore stawia, sa falszywe.

Zobaczymy. Dla mnie ta sprawa jest otwarta.
                • eliszka25 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 18:02
                  wilczamia napisała:

> Mowisz o tym zdjeciu na 200 px w podstawie? Troche malo.
                  >
                  To jest powiększony fragment dużego zdjęcia ślubnego, na którym oprócz pary młodej są też rodzice. Wystarczy jedno zdanie w Google żeby to znaleźć. A skoro niby tak bardzo poszukujesz prawdy, to ja bym nie wierzyła komuś, kto twierdzi, że nie ma nigdzie wzmianek o Brigitte zanim skończyła 30, bo ten ktoś ewidentnie kłamie. Wystarczy wpisać jej nazwisko w wyszukiwarkę i masz nie tylko informacje, ale nawet zdjęcia.
                  • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 19:22
                    eliszka25 napisała:

> To jest powiększony fragment dużego zdjęcia ślubnego, na którym oprócz pary mło
                    > dej są też rodzice. Wystarczy jedno zdanie w Google żeby to znaleźć. A skoro ni
                    > by tak bardzo poszukujesz prawdy

BARDZO ŚMIAŁE ZAŁOŻENIE big_grin
            • pursuedbyabear Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 09:46
              Wolność słowa nie oznacza, że można ot tak pyerdolić dowolne kocopoły na czyjś temat tylko dlatego, że ktoś jest osobą publiczną.
              • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 10:03
                O tym decyduje sad. Francuski sad apelacyjny wlasnie uznal, ze wolno i nie sa to kocopoly tylko legitne pytania.
                • eliszka25 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 12:30
                  Póki Obama był na topie, to podobno jego żona była facetem. Teraz Macron jest często w mediach, więc hieny zmieniły obiekt zainteresowań. Nawet jeśli ona zmieniła płeć, to co z tego? Bo serio nie rozumiem, jakie to ma znaczenie.
                  • mocca25 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 12:33
                    eliszka25 napisała:

> Póki Obama był na topie, to podobno jego żona była facetem. Teraz Macron jest c
                    > zęsto w mediach, więc hieny zmieniły obiekt zainteresowań. Nawet jeśli ona zmie
                    > niła płeć, to co z tego? Bo serio nie rozumiem, jakie to ma znaczenie.

Takie ma znaczenie:

To ciągłe kłamstwo nie ma na celu skłonienia ludzi do uwierzenia w kłamstwo, ale dopilnowania, by nikt już w nic nie uwierzył.

Naród, który nie potrafi już odróżnić prawdy od kłamstwa, nie potrafi odróżnić dobra od zła.

I taki naród, pozbawiony zdolności myślenia i osądzania, jest, nieświadomie i nie chcąc, całkowicie poddany rządom
                    kłamstwa. Z takim narodem możesz robić, co chcesz.

- Hannah Arendt
                    • kobietazpolnocy Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 12:43
                      mocca25 napisała:

> Takie ma znaczenie:
                      >
                      > To ciągłe kłamstwo nie ma na celu skłonienia ludzi do uwierzenia w kłamst
                      > wo, ale dopilnowania, by nikt już w nic nie uwierzył.

>
                      > Naród, który nie potrafi już odróżnić prawdy od kłamstwa, nie potrafi odróżnić
                      > dobra od zła.
                      >
                      > I taki naród, pozbawiony zdolności myślenia i osądzania, jest, nieświadomie i n
                      > ie chcąc, całkowicie poddany rządom
                      > kłamstwa. Z takim narodem możesz robić, co chcesz.

>
                      > - Hannah Arendt

O to dokładnie chodzi.

A tak na marginesie: nawet jeśli Michelle i Brigitte były/są mężczyznami, jaki konkretnie stanowiłoby to problem?
                      Znacznie bardziej oburzający jest początek relacji Macronów przed laty, niż to jakiej są płci.
                  • wilczamia [...] 25.07.25, 12:45
                    • pursuedbyabear Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 12:51
                      Dobra, a nawet JEŚLI była mężczyzną podług twoich "wątpliwości" - to co z tego?
                      • mocca25 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 12:53
                        pursuedbyabear napisała:

> Dobra, a nawet JEŚLI była mężczyzną podług twoich "wątpliwości" - to co z tego?
                        >

Nie dawajcie się w to wciagać
                      • wilczamia [...] 25.07.25, 12:59
                        • pursuedbyabear Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 13:04
                          Nie masz pojęcia, czy zasadnie, hehe. Klasyka.
                          • wilczamia [...] 25.07.25, 13:15
                            • pursuedbyabear Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 13:19
                              Spokojnie, zdjęć genitaliów Brigitte i tak nie zobaczysz, więc nie emocjonuj się tak, przedstawicielu Towarzystwa Płaskiej Ziemi.
                              • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 13:25
                                Nie uwazam, ze ziemia jest plaska i to nie ja podnosze watki - jak je nazwac? - pornograficzne? Tylko Ty, plaskoziemcze smile
                                • taki-sobie-nick Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 21:06
                                  wilczamia napisała:

> Nie uwazam, ze ziemia jest plaska i to nie ja podnosze watki

Nie, wcale nie ty. Ty w tym wątku tylko zamieściłaś ponad trzydzieści postów.

[sarkazm]
                              • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 15:16
                                To nie jest plaskoziemiec, to jest troll z telegrama.
                        • princesswhitewolf Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 15:05
                          >Dla mnie to jest jednak silny argument przeciwko politykowi.

Wyssany z Palca
                          • princesswhitewolf Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 15:09
                            Na zdjeciach z dziecinstwa jest ze swoim bratem Jean Michelem, jej akt urodzenia figuruje w urzedzie stanu cywilnego

Stek bzdetow i ciekawe kto Owens placi
                            • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 15:19
                              princesswhitewolf napisała:

> Na zdjeciach z dziecinstwa jest ze swoim bratem Jean Michelem, jej akt urodzeni
                              > a figuruje w urzedzie stanu cywilnego
                              >
                              > Stek bzdetow i ciekawe kto Owens placi

Ci sami co naszym trollom.
                              Można sobie te związki prześledzić, to jest robota na parę godzin ale niespecjalnie skomplikowana. Heritage ma powiązania z mordo siuris, a całkiem niedawno sad przyznał że Lempart miała podstawy żeby mówić ze Ordo Iuris to fundamentalistyczna sekta finansowana przez Kreml 😊
                              • lella_two Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 09:37
                                A już pomijając płacenie, zawsze można zbudowac popularność na kłamstwach, byle były głośne i szokujące. Potem się pisze, że aktywistka i śledcza, a to tylko g. , ktore uczepiło się okrętu i zgrywa Kolumba.
                        • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 15:16
                          Ale jaki argument? Przecież to można o każdym powoedzieć. Na przykład Mentzen ma zawsze taka gładka, można powoedzieć wysokoestrogenową mordę, moim zdaniem jest kobieta przebrana za faceta albo przynajmniej gej, a że transfobi i homofobii często przykrywają swoje prawdziwe oblicze agresja skierowaną w stronę tego co ukrywają, to to jest tylko dodatkowy argument za moją teorią. No ma jakieś dzieci, ale byłeś przy tym jak ruchał? Może to nie jego. Uważam, że taka niepewność dyskryminuje polityka.
                          • wilczamia [...] 25.07.25, 19:39
                            • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 20:13
                              wilczamia napisała:

> Ja jej aktu urodzenia nie widzialam, byc moze istnieje. Natomiast 2 tygodnie te
                              > mu sad uznal, ze watpliwosci sa legitne i nie stanowia znieslawienia. Dla nieum
                              > iejacych czytac i przetwarzac info - to nie oznacza transplciowosci BM.

Dla nieumiejących czytać - ten troll łże aż się kurzy. Sąd wcale nie uznał że wątpliwości są legitne.
                              • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 20:19
                                Owszem, i kazdy moze to osobiscie sprawdzic, w necie. Masz pecha smile
                                • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 22:14
                                  wilczamia napisała:

> Owszem, i kazdy moze to osobiscie sprawdzic, w necie. Masz pecha smile

No raczej nie ja.
                            • taki-sobie-nick Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 21:05
                              legitne

Nie mieszaj więziennej gwary do normalnej polszczyzny.
                              • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 21:09
                                www.merriam-webster.com/dictionary/legitimate
                                • taki-sobie-nick Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 21:12
                                  wilczamia napisała:

> www.merriam-webster.com/dictionary/legitimate
                                  >

Użyłaś słowa legitimate czy legitny?

Tu masz tłumaczenie. To, że na początku jest pięć tych samych liter, NIE OZNACZA, że słowa oznaczają to samo [sarkazm].

Legitny to slang, legitimate - nie.

pl.pons.com/t%C5%82umaczenie/angielski-polski/legitimate
                                  • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 21:26
                                    Legitny nie jest zadnym slangiem, tylko wyrazeniem potocznym o charakterze anglicyzmu. Znaczy autentyczny, legalny, sensowny. Nie ma nic wspolnego z wiezieniem, cos Ci sie pokielbasilo, dziewcze.
                                    • taki-sobie-nick Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 21:32
                                      wilczamia napisała:

> Legitny nie jest zadnym slangiem, tylko wyrazeniem potocznym o charakterze angl
                                      > icyzmu.

Jakiego tam anglicyzmu.

www.google.com/search?q=legitny+co+to+znaczy&client=firefox-b-e&sca_esv=ea95677d27d0a3ef&ei=BtuDaPWCO5KwwPAP_9DD0Ak&oq=%22legitny+&gs_lp=Egxnd3Mtd2l6LXNlcnAiCSJsZWdpdG55ICoCCAAyBRAAGIAEMgQQABgeMgQQABgeMgQQABgeMgQQABgeMgQQABgeMggQABiABBiiBDIIEAAYgAQYogQyCBAAGIAEGKIEMggQABiABBiiBEjUD1CSA1iSA3ABeACQAQCYAW-gAdQBqgEDMC4yuAEByAEA-AEBmAICoAKNAcICChAAGLADGNYEGEeYAwCIBgGQBgiSBwMxLjGgB6QJsgcDMC4xuAd2wgcDMy0yyAcb&sclient=gws-wiz-serp

Znaczy autentyczny, legalny, sensowny.

Nie interesuje mnie, co znaczy, zalicza się do gwary, patrz link powyżej.
                                      • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 22:00
                                        big_grin

"Legitny" to potoczne określenie, które oznacza prawdziwy, autentyczny, zgodny z prawem lub mający sens, słuszny. Często używane jest w kontekście sprawdzania autentyczności przedmiotów, szczególnie w modzie i streetwearze (np. legit check butów). Słowo to wywodzi się od angielskiego "legitimate".
                                        • taki-sobie-nick Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 22:04
                                          wilczamia napisała:

> big_grin
                                          >
                                          > "Legitny" to potoczne określenie, które oznacza prawdziwy, autentyczny, zgod
                                          > ny z prawem lub mający sens, słuszny. Często używane jest w kontekście sprawdza
                                          > nia autentyczności przedmiotów, szczególnie w modzie i streetwearze (np. legit
                                          > check butów). Słowo to wywodzi się od angielskiego "legitimate".

Nie ufałabym tak bardzo sztucznej inteligencji, potrafi pisać niezłe bzdury.

Miałam na myśli liczne linki poniżej wypowiedzi AI, no ale skoro nie weryfikujesz informacji w więcej niż jednym źródle i nie jest dla ciebie ważna wiarygodność samego źródła...

Być może AI po prostu skopiowała twoją wypowiedź.
                                          • wilczamia Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 01:13
                                            Gdyby jezyk polski byl Twoim jezykiem pierwszym, wiedzialabys, ze ludzie powszechnie uzywaja slowa "legitny" wlasnie w takim znaczeniu. A tak, musisz sie poslugiwac slownikami i AI...
                                        • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 22:13
                                          wilczamia napisała:

> big_grin
                                          >
                                          > "Legitny" to potoczne określenie, które oznacza prawdziwy, autentyczny, zgod
                                          > ny z prawem lub mający sens, słuszny. Często używane jest w kontekście sprawdza
                                          > nia autentyczności przedmiotów, szczególnie w modzie i streetwearze (np. legit
                                          > check butów). Słowo to wywodzi się od angielskiego "legitimate".

tyle, że FRANCUSKI SĄD WCALE NIE UZNAŁ ICH BREDZENIA ZA LEGITNE, TROLLU.
                                          • wilczamia Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 01:15
                                            Trollu, francuski sad uznal, ze jest to legitne dociekanie, co jest prawda, powodowane dobra wola i niebedace pomowieniem. Macronowie przegrali proces.

NIBEDACE POMOWIENIEM.
                                  • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 22:19
                                    taki-sobie-nick napisała:

>
                                    > Użyłaś słowa legitimate czy legitny?

To naprawdę nei ma znaczenia. Sąd wcale nie uznał bajania tych pań za legitimate ani za legitne. Sąd po prostu stwierdził że wygląda na to że laski wierzyły w to co mówią - z tego co kojarzę to jedna jest jakimś medium czy czymś takim, więc xuj wie co im się tam roi - i chociaż to brednie, to nie robiły tego Z ZAMIAREM DEFAMACJI, czyli były tak zwanymi pożytecznymi idiotkami. W przeciwieństwie do tych trolli ktorych nie rozumiem dlaczego administracja jeszcze nie zbanowala, a które doskonale wiedzą że to brednia ale próbują świadomie forsować narrację że coś jednak na rzeczy jest, usiłując stworzyć FAŁSZYWĄ NARRACJĘ ŻE W DOBREJ WIERZE=UZASADNIONE (CZY TAM LEGITNE).
                                    • wilczamia [...] 26.07.25, 01:18
                                      • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 01:22
                                        Znowu klamiesz.
                                        • wilczamia Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 01:28
                                          Znowu klamiesz.

Wyrok sadu jest dostepny w necie, pisaly o tym media. Kazdy moze to sprawdzic osobiscie. To, co piszesz, nie stanie sie prawda tylko dlatego, ze sklamiesz wiele razy w tym watku.
                                      • asia.sthm Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 01:26
                                        I do jakiej wladzy pojdziesz teraz plakac na niesprawiedliwosc?

Wie ktos co to za troll ta wilczamia? Nawiedzona czy nawiedzony ale puuuuuusty
                    • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 15:11
                      Obramowanie facetem? To nie był wątek poboczny i jeszcze do dziś wyłazi. Tak, sprawa aktu urodzenia była głośniejsza. Mimo ze każdy kto choć trochę znał photoshopa widział jak słabo to było sfałszowane.
                • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 15:10
                  wilczamia napisała:

> O tym decyduje sad. Francuski sad apelacyjny wlasnie uznal, ze wolno i nie sa t
                  > o kocopoly tylko legitne pytania.

Kłamiesz. Sad francuski uznał ze wolno sadzić kocopoly, nie, ze to są legitne pytania.
                  • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 19:41
                    Lzesz. Sad uznal, ze brak znamion znieslawienia, a dyskusja odbyla sie w dobrej wierze.
                    • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 20:10
                      To co napisałaś to wlaśnie to: wolno sadzić kocopoły, jeśłi się wierzy we wlasne brednie. Głupota nie jest nielegalna.
                      To co ty robisz, czyli zaznaczasz że ty w to nie wierzysz ale ciągniesz temat, bo jak się wystarczająco wiele gówna rzuci to coś się przyklei, czyli nie ma mowy o dobrej wierze, to już by się w tym samym sądzie nie obroniło.
                      • wilczamia [...] 25.07.25, 20:20
                      • wilczamia Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 02:02
                        Absolutnie nie, klamiesz po raz kolejny. Sad orzekl, ze nie jest to znieslawienie, tylko legitne dociekanie prawdy w interesie spolecznym, nawet jesli pomylka. Dokladnie orzekl dobra wiare. Inaczej wyrok nie mialby logicznego sensu.

W Stanach prawo znacznie silniej chroni dociekacza wobec wladzy. To Macronowie beda musieli dowiesc, ze Owens sie myli, co moze byc ciekawe, bo moze pojawi sie wreszcie jakis dowod na “zenskosc” i sprawa zejdzie z afisza. A moze Owens blysnie, zobaczymy.

Jestes bardzo zaangazowana emocjonalnie w obrone Macronowej. Trans? Ambasada francuska? Czy tak pro bono aportujesz wladzy? 😀
                        • pursuedbyabear Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 08:51
                          Można zablokować w końcu to proruskie badziewie upierające się przy podbijaniu fejka szurkiej influencerki, moderacjo kochana?
                          • dramatika Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 09:50
                            pursuedbyabear napisała:

> Można zablokować w końcu to proruskie badziewie

Ciebie należałoby zablokować, bo nawołujesz do bolszewickiej cenzury.
                            • wilczamia [...] 27.07.25, 12:09
                          • taje Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 09:54
                            Jeżeli się nie zgadzasz to nie lepiej ignorować? Cenzura nigdy nie jest dobrym rozwiązaniem, bo kto będzie decydować, czy dany tekst ruski fejk czy nie? Komitet społeczny?
                            • dramatika Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 10:06
                              taje napisała:

> kto będzie decydować, czy dany tekst ruski fejk czy nie? Komit
                              > et społeczny?

Wymyśliły sobie, że korzystając z okazji, że egzekwowanie prawa w Polsce nie działa, urządzą sobie na forum swój mały bolszewicki raj, gdzie "partia" decyduje, co jest prawdą, a co nie jest i o czym można pisać, a o czym nie można.
                              Można tylko mieć nadzieję, że administracja będzie zachowywała przynajmniej jakieś pozory, że tak nie jest.
                            • asia.sthm Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 11:57
                              > Komitet społeczny?

A dlaczego nie? Szurskie teksty należy piętnować, zgłaszać, wywalać a nie ignorować.
                              Ignorowanie to przyzwolenie.
                              A przede wszystkim nie rozprowadzać fejków dalej, to reguła nr.1
                              Wolność słowa nie tylko prawo ale to odpowiedzialność.
                              • dramatika Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 12:13
                                asia.sthm napisała:

> > Komitet społeczny?
                                >
                                > A dlaczego nie? Szurskie teksty należy piętnować, zgłaszać, wywalać a nie ignor
                                > ować.

Kim trzeba być, aby nie widzieć oczywistej analogii autorytarnego decydowania co jest szurstwem, a co nie jest, do metod stosowanych w Rosji Radzieckiej? Albo moze, towarzyszu, widzicie tę analogię doskonale i własnie tego chcecie? big_grin
                                • wilczamia [...] 27.07.25, 12:21
                                • asia.sthm Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 15:05
                                  dramatika napisał(a):

> asia.sthm napisała:
                                  >
                                  > > > Komitet społeczny?
                                  > >
                                  > > A dlaczego nie? Szurskie teksty należy piętnować, zgłaszać, wywalać a nie
                                  > ignor
                                  > > ować.
                                  >

> Kim trzeba być, aby nie widzieć oczywistej analogii autorytarnego decydowania c
                                  > o jest szurstwem, a co nie jest, do metod stosowanych w Rosji Radzieckiej? Albo
                                  > moze, towarzyszu, widzicie tę analogię doskonale i własnie tego chcecie? big_grin

A co mnie twoje analogie obchodzà? Popieraj szurstwo jak lubisz, pław się w szurskich teoriach, ale nie podskakuj w nieszurskim towarzystwie.
                                  Won i przycina się piętę drzwiami salonu 🤣
                                  • wilczamia [...] 27.07.25, 15:09
                                  • dramatika Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 15:24
                                    asia.sthm napisała:

> Won i przycina się piętę drzwiami salonu 🤣

Coś średnio wam wychodzi to zamykanie drzwi, bo właśnie siedzę w waszym salonie i piję waszą herbatkę big_grin
                                    • asia.sthm Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 15:44
                                      > bo właśnie siedzę w waszym salonie i piję waszą herbatkę big_grin

W gardle ci kolkiem staje ta herbata. I dobrze ci tak. Uwazaj na piete.
                            • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 15:16
                              To jest dość proste, jeśli ktoś świadomie powtarza *klamstwa*, jest to fake. Wiesz, rozróżnianie faktów od opinii, te rzeczy. Te konkretne ruskie trolle bardzo starają się wywołać wrażenie, że wyrok był o czymś nieco innym niż naprawdę był, czyli że może tak naprawdę coś na rzeczy jest z płcią Macronowej. Większość tych postów poleciała więc nie można pokazać palcem.
                            • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 15:18
                              Poza tym ponieważ wątek o nich poleciał na forum o moderacji, to dzięki temu można zobaczyć, że te same osoby robią to samo na innych forach typu świat, ludzie reagują podobie a moderacja, cóż bez komentarza te wątki przenosi na “o moderacji”.
                            • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 15:23
                              taje napisała:

> Jeżeli się nie zgadzasz to nie lepiej ignorować?

I jeszcze jedno. Oni to robią w jednym celu: żeby nakarmić internet takimi treściami i wątpliwościami. Naprawdę nie ma znaczenia że ty zignorujesz. Bo chodzi o to żeby przypadkowi czytelnicy, wyszukiwarki i chat GPT zeżarły. Żeby było tyle fejkowych informacji porozsiewanych w tylu miejscach żeby jak najtrudniej było się dogrzebać do prawdy.
                              • brightsun Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 15:28
                                Zgłaszać, zglaszac i jeszcze raz zglaszac. Na maila moderacji i pisać tam w wątkach. W jest ich gwiazdą już teraz
                                • wilczamia Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 16:03
                                  Och, ikonieckropka, witamy, witamy! big_grin
                                  • asia.sthm Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 16:28
                                    wilczamia napisała:

> Och, ikonieckropka, witamy, witamy! big_grin

Nie wierzgaj sarenko.
                                  • brightsun Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 16:39
                                    Boszsz, wreszcie jakiś post Twój bez obelg, więc tu nie kliknę zgłoś.

Widzisz chcesz to potrafisz chociaż od qultury daleko, bo witać może gospodarz
                                    • wilczamia Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 16:45
                                      Jak tam osobo brightsunska Twoje "dziecko" ktore mialo dzis wrocic z wakacji? big_grin
                              • dramatika Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 15:40
                                tania.dorada napisał(a):

> fejkowych informacji porozsiewanych w tylu miejscach żeby jak najtrudniej by
                                > ło się dogrzebać do prawdy.

Jakiej prawdy, jutrzenko bezstronności? Tego, że Nawrocki to sutener, Bąkiewicz kogoś pobił, a Kaczyński to gej? big_grin
    • taki-sobie-nick Re: Candice i Brigitte 24.07.25, 23:57
      Nie mówi się o człowieku, że jest psychiczny, psychiczna może być choroba. I co to znaczy dojadą ją?
    • pijatyka Re: Psychiczna jest ta Candice 25.07.25, 01:40

Candace (Owens)

Jasne, że psychiczna - jak cala sekta MAGA...

• princesswhitewolf Re: Psychiczna jest ta Candice 25.07.25, 15:11
        Ee tam psychiczna. Oplacona a nie psychiczna. Zwykla przekupna scierka
        • tania.dorada Re: Psychiczna jest ta Candice 25.07.25, 15:20
          Dokładnie.
    • mocca25 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 06:31
      www.france24.com/en/europe/20250711-france-is-russia-s-main-enemy-in-europe-says-head-of-french-army

Putin has “many other options” for waging hybrid warfare, including disinformation, cyberattacks and espionage, Burkhard said.

To wiadomo od kilku lat. Nawet na ematkę się zlatują, a w bardziej strategicznych chwilach masowo.
    • borsuczyca.klusek Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 09:05
      Najśmieszniejsze, że ludzie pokroju Candice sami najgłośniej krzyczą, że osoby LGBT afiszują się ze swoją seksualnością i zachowują nieodpowiednio w miejscach publicznych. Natomiast tu nie ma żadnych oporów, żeby zupełnie nie pytana wejść komuś na chatę w zabłoconych buciorach, sznupić pod kołdrą i jeszcze w majtki zaglądać.
      • trzydziestolatka80 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 09:11
        Właśnie o to mi chodzi. Czy jest jakaś granica w szkalowaniu kogoś. Chyba nie. I jeszcze okazuje się, że masz pełne prawo to robić, bo w końcu jakieś sprawy we Francji Macronowie przegrali.
    • mocca25 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 09:16
      To ciągłe kłamstwo nie ma na celu skłonienia ludzi do uwierzenia w kłamstwo, ale dopilnowania, by nikt już w nic nie uwierzył.

Naród, który nie potrafi już odróżnić prawdy od kłamstwa, nie potrafi odróżnić dobra od zła.

I taki naród, pozbawiony zdolności myślenia i osądzania, jest, nieświadomie i nie chcąc, całkowicie poddany rządom
      kłamstwa. Z takim narodem możesz robić, co chcesz.

- Hannah Arendt
      • tania.dorada Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 15:20
        Tak jest.
    • mail-na-gazecie Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 10:33
      Uważam, należy zwalczać w sobie tę część, która jara się czy Brigitte jest trans czy nie. Jakbym miała śledzić tę historię, to chyba coś by było ze mnę nie tak. Po co? I jeszcze nabijać wyświetlenia i pompować ego komuś tak mało ważnemu jak jakaś Candice.
      • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 10:37
        A ja uwazam, ze nalezy sie zawsze krytycznie przygladac sie narracji wladzy. Kazdej.
        • mail-na-gazecie Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 10:42
          Nie przekonałaś mnie. Dla mnie to Pudelek i tyle.
          • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 11:01
            Rownie dobrze mozesz napisac, ze sledzenie stanu majatkowego osob przy wladzy to jest Pudelek.

Ja uwazam, ze nie.
            • po_godzinach_1 [...] 25.07.25, 12:57
              • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 13:00
                Alez viola, mysle, ze sie domyslasz, jak bardzo cenie Twoja opinie big_grin
                • po_godzinach_1 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 13:08
                  wilczamia napisała:

> Alez viola, mysle, ze sie domyslasz, jak bardzo cenie Twoja opinie big_grin

Mało mnie obchodzi oc myśli ktoś kto opowiada takie bzdury jaki ty. Trzeba was gonić i tyle
                  • wilczamia Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 13:13
                    LOL, zebys zadyszki nie dostala, miotaczko epitetow big_grin

Ignor.
                    • po_godzinach_1 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 13:15
                      Won!
                      • wilczamia [...] 25.07.25, 13:16
        • karmelek83 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 13:23
          Zgadzam się
        • princesswhitewolf Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 19:56
          >krytycznie przygladac sie narracji wladzy. Kazdej.

Ale co ma do tego plec Brigitte?
          • taki-sobie-nick Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 19:59
            princesswhitewolf napisała:

> >krytycznie przygladac sie narracji wladzy. Kazdej.
            >
            > Ale co ma do tego plec Brigitte?

Autorka dorabia ideologię do swojej fascynacji omawianą sprawą.
            • princesswhitewolf Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 20:13
              No duzo dorabia. Sofizmatami przeniesienia ciagle wali.
    • po_godzinach_1 Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 12:56
      Kuku na muniu sie jak widać rozprzesterzenia, nawet na emamie
    • princesswhitewolf Re: Candice i Brigitte 25.07.25, 14:57
      Macron ma wieksze jaja niz jego skorumpowany poprzednik, ktory wybral pusta lale.
      A zapewne to wszystko zasluga Brigitte jak znam zycie.
    • dramatika Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 10:09
      Przegapiłam piękny wąteczek pokazujący, gdzie jest granica szkalowania ludzi, o którą ktoś tu pytał. Otóż tą granicą jest należenie do właściwego plemienia - nie wolno pytać, czy Macronowa to facet, ale już pytanie, czy wręcz twierdzenie, że Kaczyński to gej, mieści się jak najbardziej w demokratycznym dyskursie big_grin
      • wilczamia Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 10:15
        Bingo!!!
    • tylko.przelotem Re: Candice i Brigitte 26.07.25, 18:23
      Uważamy, że działalność pani C. to dno dna.
      I zastanawiamy się, co ludzkość zrobiła z elementarnymi zasadami dobrego wychowania. Zakopała pod kamieniem wraz z rozpowszechnieniem internetu…?
    • areyoubetter Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 00:58
      Żyjemy w czasach POSTPRAWDY. Fakty są takie, że jest masa dokumentów, świadectw ludzi, zdjęć, wspomnień uczniów, itd. Ja osobiście znałam historię Macronów, gdy nikomu do głowy jeszcze nie przychodziło, że to będzie para prezydencka. Ale są ludzie, którym fakty w niczym nie przeszkadzają, jak takiej Candice.
      • wilczamia Re: Candice i Brigitte 27.07.25, 01:53
        Daj linki do tej masy, ja sie chetnie zapoznam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka