grey_delphinum 07.08.25, 08:59 Jak się najszybciej poratować ? Po urlopie mam pustynię pod oczami, totalna katastrofa mimo unikania słońca i stosowania 50 spf 😔 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raczek47 Re: Przesuszona dolina łez 07.08.25, 11:09 Ja nakładam sobie na to miejsce Retimax 1500 Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: Przesuszona dolina łez 07.08.25, 11:27 Brzmi, jakbyś miała jakąś nietolerancję pokarmową lub alergię, a nie zwykłe przesuszenie. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Przesuszona dolina łez 07.08.25, 15:12 Nie, nie... To powakacyjne przesuszenie - zawsze mialam po słońcu i slonej wodzie, ale w tym roku szczegolnie jwst widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
grey_delphinum Re: Przesuszona dolina łez 07.08.25, 20:45 Oj, zadnych kosmetycznych podpowiedzi? Na forum tez posucha 😉 Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Przesuszona dolina łez 07.08.25, 20:53 Palpe derm. Sprzedali mi to w trzech różnych aptekach, jak poprosiłam o coś na podrażnioną skórę wokół oczu (2x potrzebowałam na już, a raz chciałam na zaś). Odpowiedz Link Zgłoś
furiatka_wariatka Re: Przesuszona dolina łez 08.08.25, 11:05 Ja mogę polecić Ducray Dexyane Med palpebral. Używałam na suche plamy pod oczami, u mnie akurat o podłożu alergiczny. Można stosować też na powieki. Odpowiedz Link Zgłoś
wapaha Re: Przesuszona dolina łez 08.08.25, 11:21 nie wiem czy pomoże na twój problem ale ja od kilku lat pod oczy kupuje ten produkt (odciski po okularkach bardzo męczą skórę ) Odpowiedz Link Zgłoś