06.09.25, 10:15
Prezydent Trump na dzisiejszej konferencji prasowej stwierdził że mamy wspaniałego prezydenta Polski -brawo dla wyborców. Obiektywnie patrząc to prezydent Nawrocki ma rewelacyjny start swojej prezydentury i same sukcesy na koncie.
Obserwuj wątek
    • zosia_1 Re: Mamy to! 06.09.25, 10:17
      Wszyscy wiemy, że Trump mówi rano jedno, a wieczorem coś innego. Poza tym co z tego, że tak stwierdził Trump. Ja twierdzę zupełnie odwrotnie
      • zanetka.x Re: Mamy to! 06.09.25, 10:30
        Trump jest nieformalnym przywódcą świata.
        • hrasier_2 Re: Mamy to! 06.09.25, 11:27
          zanetka.x napisała:

> Trump jest nieformalnym przywódcą świata.
          Polska w G20 to wielki zaszczyt.
          Ani Tusk ani Sikorski nie załatwili tego.
          Dla przypomnienia kiedy kandydat na prezydenta Karol Nawrocki spotkał się z prezydentem Trumpem, to wbrew złośliwościom wielu nawet na tym forum, nie przyjechał z pustymi rękoma. USA zniosły embargo na zaawansowane chipy do Polski.
          • piwoniawpiwnicy Re: Mamy to! 06.09.25, 11:53
            To ogromny sukces, brawo wink
            • hrasier_2 Re: Mamy to! 06.09.25, 13:40
              piwoniawpiwnicy napisała:

> To ogromny sukces, brawo wink
              💪💅
          • sarah_black38 Re: Mamy to! 06.09.25, 12:25
            hrasier_2 napisał:

> zanetka.x napisała:
            >
            > > Trump jest nieformalnym przywódcą świata.
            > Polska w G20 to wielki zaszczyt.
            > Ani Tusk ani Sikorski nie załatwili tego.
            > Dla przypomnienia kiedy kandydat na prezydenta Karol Nawrocki spotkał się z pre
            > zydentem Trumpem, to wbrew złośliwościom wielu nawet na tym forum, nie przyje
            > chał z pustymi rękoma. USA zniosły embargo na zaawansowane chipy do Polski.

Polska w G20 to przede wszystkim zasługa Polaków, którzy codziennie pracują na wiekszy dobrobyt, płacą podatki, zaciskają pasa! To również zasługa mądrych rządów ostatnich lat, a nie efekt jednorazowej wizyty pseudoprezydenta!!! A swoją drogą ciekawa jestem jak obsrał P. Tuska i nasz rząd podczas tej wizyty, bo nie bylo na niej żadnego przedstawiciela z rządowej strony.

Co ciekawe, że dzięki temu że rezydent wetuje ustawy to wiem, że rząd pracuje. W ciągu miesiąca podpisał 30 ustaw, 7 zawetował. A przekaz pisorów brzmi, że rząd leniwy i nic nie robi !!! . Może to też dotrze do wyznawców pisu, chciaż wątpię, bo tego w republice nie powiedzą.

> USA zniosły embargo na zaawansowane chipy do Polski

A embargo na czipy to już drugi raz na Nawrocki zniósł? Bo zdaje się ,że w kampanii wyborczej już się tym sukcesem chwalił tongue_out
      • anajustina Re: Mamy to! 06.09.25, 11:37
        Padłam 😃😃😃. Ego niektórych ematek to po prostu gotowy temat na doktorat z psychologii.
    • raczek47 Re: Mamy to! 06.09.25, 10:38
      Stwierdził rasista, ksenofob, bankrut, oszust finansowy.
      Pochwalił swój swego.
      • koko8 Re: Mamy to! 06.09.25, 10:42
        raczek47 napisała:

> Stwierdził rasista, ksenofob, bankrut, oszust finansowy.
        Oraz prominentny klient przestępcy seksualnego.
    • dekoderka Re: Mamy to! 06.09.25, 10:58
      www.theguardian.com/us-news/2019/feb/27/donald-trump-hails-great-leader-kim-jong-un-at-hanoi-summit
    • hrasier_2 Re: Mamy to! 06.09.25, 11:21
      A ja pamiętam moment wprowadzenia 500+, sztandarowego projektu z kampanii wyborczej.
      Który sztandarowy projekt zrealizowała obecna ekipa rządowa? Co w ogóle zrealizowała ze 100 pierwszych dni. O to jest pytanie?
      • anajustina Re: Mamy to! 06.09.25, 11:38
        Ja czekałam z niecierpliwością, czy rozbiorą mur na granicy.
      • dekoderka Re: Mamy to! 06.09.25, 11:42
        Ja pamiętam stępkę promu, córkę leśnika i biskupa w karocy Kopciuszka, tani 🤣
      • piwoniawpiwnicy Re: Mamy to! 06.09.25, 11:57
        To w ogóle pomyłka, że Tusk doszedł do władzy po raz drugi, skoro po 1 obietnicach bez pokrycia nie chciała go już większa połowa narodu ale głosować nie poszedł 'każdy'.

Rozwarstwienie pogłębia się i to nie jest rywalizacja dwóch partii - poziom nienawiści i wściekłości pomiędzy dwoma blokami wyborców ( bo nie samych partii) może w przyszłości skończyć się wojną domową.
        • margit49 Re: Mamy to! 06.09.25, 12:13

> To w ogóle pomyłka, że Tusk doszedł do władzy po raz drugi, skoro po 1 obietnic
          > ach bez pokrycia nie chciała go już większa połowa narodu ale głosować nie posz
          > edł 'każdy'.
          >

Tak, ty bezsprzecznie należysz do tej większej połowy popissu. To oczywista oczywistość
          • mateusz.urbanski Re: Mamy to! 06.09.25, 12:21
            A co się dziwisz,
            siedzi w piwnicy po ciemku, pije piwo to I sobie popisskuje o większej połowie 🤣
      • piwoniawpiwnicy Re: Mamy to! 06.09.25, 12:01
        Moja Mama pamięta, jak na osiedlu grupa zawiedzionych dwudziestokilulatkow krzyczała 'hańba!' po wygranej PO.
        Nikt ich nie chciał i do tej pory nie chce..
        Pomimo zbudowania swojego 'ośrodka mocy' w Szczecinie czy w Gorzowie.
        Co ludzie są bezstronni, mają ogólnie dość całego poopissu.

• dekoderka Re: Mamy to! 06.09.25, 12:54
          Na szczęście nie możesz głosować, ptysiu.
        • hrasier_2 Re: Mamy to! 06.09.25, 13:43

> Moja Mama pamięta, jak na osiedlu grupa zawiedzionych dwudziestokilulatkow krzy
          > czała 'hańba!' po wygranej PO.
          > Nikt ich nie chciał i do tej pory nie chce..
          > Pomimo zbudowania swojego 'ośrodka mocy' w Szczecinie czy w Gorzowie.
          > Co ludzie są bezstronni, mają ogólnie dość całego poopissu.
          >
          Uśmiechnięty lud demokratyczny łyknie te brednie bez popitki. Wkrótce się też dowiemy, że brak wody w Wiśle to też wina PIS-u. Zaraz, zaraz, czy czasem my już tego nie przerabialiśmy, za poprzedniej demokracji uśmiechniętej, wszystko było wówczas winą PIS-u? Trzymaj się w zdrowiu.
    • iwles Re: Mamy to! 06.09.25, 11:44

Pochwała z ust podnóżka Putina jest, w moim mniemaniu, zniewagą.
    • mdro Re: Mamy to! 06.09.25, 12:39
      Ja rozumiem, że ruskie trolle, takie jak Zanętka, cieszą się z wycofania finansowania się przez USA wojsk wschodniej flanki NATO, ale czy to faktycznie sukces Nawrockiego? Ja mam jednak nadzieję, że nie namawiał Trumpa do tej decyzji...
      • margit49 Re: Mamy to! 06.09.25, 12:50
        Nawrocki po prostu nie uważa nic. Z pocałowaniem ręki przyjmie każdą decyzję Trumpa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka