agdzieztam
21.10.25, 10:24
Dziewczyny, mam świadomość, że jestem trudna i mam trudne wymagania, ale kto jak nie ematka coś doradzi. Otóż rozważam Sylwestra w Polsce po ponad 20 latach, kiedy go tam nie spędzałam. Sylwester we Wloszech, gdzie mieszkam, to pic na wodę i ma się nijak do Polski. Czy możecie coś wskazać, polecić przy moich niełatwych wymaganiach. A wymagania związane z tym, że przyjechalabym autem z dwoma psami I osmioletnim dzieckiem. W związku z tym zapotrzebowanie na
1. Zorganizowanego sylwestra najchętniej na górnym Śląsku lub gdzieś blisko w górach, Ustroń, Wisła, Cieszyn (bo tu mam przyjaciół, którzy by dołączyli)
2. Do wynajęcia apartament chętnie z małym ogrodkiem dookoła, bo psy.
3. Bal sylwestrowy zorganizowany w ośrodku, żebym na czas najgorszych fajerwerków mogła wyskoczyć do apartamentu i być z psami, bo jeden się boi.
4. Wiem, że generalnie się tego nie praktykuje, ale chciałabym wziąć na ten bal dziecko, ułożone I nieproblematyczne. 8 lat, przypominam. Dla niego to by było też przeżycie, nie zna takich zabaw we wloszech. Był już z nami na pewnym zorganizowanym polskim balu tu, ale nie sylwestrowym, i zachowywał się bez zarzutu.
Co sądzicie, jest to realne?