Dodaj do ulubionych

Ekspres na kapsułki

18.11.25, 19:57
Potrzebuję kupić taki, do którego można używać różne kapsułki. I jeszcze nie zepsuje się szybko. Istnieje taki?
Obserwuj wątek
    • jkl13 Re: Ekspres na kapsułki 18.11.25, 20:07
      Mam w pracy dolce gusto. Są zamienniki oryginalnych kapsułek. Miałam kilka modeli, pierwsze psuły sie po ok.2 latach (czasem.na gwarancji, czasem tuż po), ale ostatni działa bez zarzutu już dobre 6-7 lat.i nic mu nie dolega.
      • alfa36 Re: Ekspres na kapsułki 18.11.25, 20:59
        A dużo kaw jest robionych dziennie? Ja potrzebuję do pokoju socjalnego, na próbę w sumie.
        • pleszkazlasu Re: Ekspres na kapsułki 18.11.25, 22:52
          Zależy, ile ludzi macie. Jakiejś ilości lotniskowej to żaden domowy ekspres nie wytrzyma, ale te kilkanaście kaw dziennie powinien dać radę.
          Ja miałam z kapsulkowych Tassimo, dolce gusto i nespresso; nespresso wydaje mi się najłatwiejszy w obsłudze i ma chyba najtańsze kapsułki.
        • jkl13 Re: Ekspres na kapsułki 19.11.25, 05:31
          Ja mam w prywatnym pokoju, zwykle robilismy ok.5-6 kaw dziennie. Od kilku miesięcy robimy więcej - ok.10 kaw dziennie.
    • little_fish Re: Ekspres na kapsułki 18.11.25, 20:57
      Do nesspresso też można używać różnych kapsułek. Oryginalnych jest duży wybór. Oprócz tego lavazza robi pasujące kapsułki. Starbucs. I jeszcze pewnie inne firmy
    • mikams75 Re: Ekspres na kapsułki 18.11.25, 21:23
      Delonghi na kapsulki nespresso.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka