hermenegilda_zenia_is_back Re: plany na Sylwestra 12.12.25, 09:25 D) domówka u przyjaciół w kilkanaście osób, bez ciśnienia na zabawę, po prostu miłe spotkanie przy drineczkach i dobrym jedzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: plany na Sylwestra 13.12.25, 07:38 Pójść do pracy, wrócić z pracy a później tak jak na zdjęciach...zwłaszcza ze cieszę się nową kanapą i fotelem. Druga opcja jest taka, ze wracam z pracy, wyspać się i rano ruszam do Warszawy o ile córka tez będzie sama...wszystko jeszcze jest wielką niewiadomą oprócz tego będę w pracy 😁 Odpowiedz Link Zgłoś
madame_edith Re: plany na Sylwestra 13.12.25, 08:37 Siedzę w domu z psem, ale ja serio nienawidzę nocnych imprez, hałasu. Ale też nie to, żebym miała jakoś wiele innych opcji 🤣 Odpowiedz Link Zgłoś
berdebul Re: plany na Sylwestra 13.12.25, 08:45 A. W dodatku pewnie wszyscy padniemy i tylko pies będzie oglądał fajerwerki, bo lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: plany na Sylwestra 13.12.25, 08:59 B. Jak co roku od lat - wyjazd, ale czy atrakcyjny? Z jednej strony tak, bo jedziemy z fajną ekipą przyjaciół ale...przyjaciele nam się starzeją Nie chce im się dalej jechać. W zeszłym roku było fajnie, więc jedziemy w to samo miejsce. A ja nie bardzo lubię jeździć w te same miejsca, bo już większość rzeczy tam znam. Partner ma podobnie. Wcześniej jeździliśmy po całej PL, głównie w góry, również Słowacja, Czechy, ale też Dolny Śląsk, Wybrzeże, Jura, Tatry itd. Pięknie było, a jeszcze jak był śnieg...te ozdobione świątecznie małe miasteczka, ciepłe grzańce w klimatycznych knajpkach, deserki, zwiedzanie, fajne rozmowy... No cóż, śniegu pewnie nie będzie, a to samo miejsce raz jeszcze przeżyję Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: plany na Sylwestra 13.12.25, 11:40 ja tam uważam, że najważniejsze jest towarzystwo Odpowiedz Link Zgłoś
wena-suela Re: plany na Sylwestra 17.12.25, 10:42 Ciesz się, że masz zgraną ekipę, chętną do wyjazdu i wspólnego spędzenia czasu. Miejsce jest drugorzędne. Pozostaje ci zresztą reszta roku na eksplorowania świata. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: plany na Sylwestra 17.12.25, 11:41 dziękuję za poradę, nie wiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: plany na Sylwestra 13.12.25, 09:50 Nurkowanie o północy? Bo przecież w wątku nie chodzi o plany na cały dzień, z porannym oddaniem moczu włącznie. Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: plany na Sylwestra 13.12.25, 11:42 jak wyjazd, to wiadomo że nie tylko na jeden wieczór. mnie kusi jakiś wyjazd bo mam 1,5tyg wolnego, ale nie mam pomysłu gdzie. a daleko mi się nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
pani.asma Re: plany na Sylwestra 13.12.25, 13:09 Mam atrakcyjny wyjazd na święta więc sylwester na spokojnie Odpowiedz Link Zgłoś
mama_duzych_dzieci Re: plany na Sylwestra 14.12.25, 07:53 b) jak będzie pogoda to Wzgórza Trzebnickie - piękny widok na Wrocław o północy b) nie ma pogody to Przełęcz Tąpadła i wejście na Ślężę i to będzie w tym roku atrakcyjny wjazd Odpowiedz Link Zgłoś
ursgmo Re: plany na Sylwestra 14.12.25, 13:53 B, w drugi dzień świąt ruszamy na koło podbiegunowe, a wracamy dopiero 6 stycznia. W sylwestra najpierw w planach są skutery śnieżne, a potem ognisko z nadzieją na pojawienie się zorzy polarnej. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: plany na Sylwestra 15.12.25, 10:45 Zostalismy namowieni na Sylwestra w Warszawie. Bedziemy tam w sumie 3 dni, mamy zabukowany apartament na starym miescie. Na pewno bedzie glosno, ale to nic. Nawet sie zaczynam na ten wyjazd cieszyc i mam nadzieje, ze wypali, bo u nas roznie bywa z planami. I przy okazji pytanie : gdzie mozna dobrze zjesc w okolicy? Odpowiedz Link Zgłoś
wena-suela Re: plany na Sylwestra 17.12.25, 10:39 W niedzielę byłam w restauracji Boska Praga na Pradze właśnie i bardzo dobrze tam zjadłam Przy okazji malowniczy spacer po kładce pieszej przez Wisłę. Restauracja blisko kładki. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.lolo Re: plany na Sylwestra 17.12.25, 08:27 Na instagramie reklamują obuwie na bal. Odpowiedz Link Zgłoś
maly_fiolek Re: plany na Sylwestra 17.12.25, 12:57 d) dzieci starsze wybywają, spotykamy się w kilka rodzin z dziećmi młodszymi. Będą tańce, będzie alkohol, będzie zabawa . Będzie głośno . Odpowiedz Link Zgłoś