zerlinda 25.01.26, 15:34 Jaki to ten najlepszy? Bo zapomniałam a chyba chce kupić jako kolejny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swiezynka77 Re: Krem pod oczy 25.01.26, 16:09 chwalono tu drogi Astalift, ale również z polecajek ematki kupiłam Yoskine (akurat jest w promocji w drogerii na R) i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Krem pod oczy 25.01.26, 16:41 ale tylko pod warunkiem, ze lubisz geste 'maslane' konsystencje, to jest krem glownie na noc, pod maske jedwabna 😝 jesli cos lzejszego a rownie dobrego to Shiseido Ultimune Odpowiedz Link Zgłoś
kira_03 Re: Krem pod oczy 25.01.26, 19:42 Yoskine Golden geisha - jako jedyny na mnie działa [jak stosuje]. Odpowiedz Link Zgłoś
apallosa Re: Krem pod oczy 25.01.26, 19:56 Oprócz świetnego i treściwego Astalifta polecanego przez mysiulku08 mogę polecić: - Bright now z Resibo , całkiem fajny i treściwy, choć nie tak, jak Astalift - krem pod oczy z Mayka Cosmetics, są w UK ale śmiało można zamawiać z Polski - no i krem pod oczy z serii Oils of life Body Shop'u, jeszcze resztki powinny być gdzie na polskim vintedzie lub w UK stacjonarnie i przez internet też. Odpowiedz Link Zgłoś
arabelax Re: Krem pod oczy 25.01.26, 20:56 ja mam od dawna z Basic Lab I jestem bardzo zadolowna. Odpowiedz Link Zgłoś
mea8 Re: Krem pod oczy 26.01.26, 09:23 Podepnę się, poszukuję coś ultra hiper nawilżającego pod oczy. Ze 3miesiące walczyłam z nagłą alergią w okolicach oczu. Niby wyleczone. Ale maści spowodowały, że pod oczami i powieki mam suche jak papier. I takie cieniutkie. Wygląda to 10 lat starzej, okropieństwo. Czym to smarować żeby choć trochę nawilżyć? Odpowiedz Link Zgłoś
apallosa Re: Krem pod oczy 26.01.26, 11:32 Mea8 - witaj ,, siostro w problemie" Po mojej alergii najpierw zakładałam żel nawilżający pod oczy ( miałam La Roche Posay I jeszcze nasz polski,poczciwy żel że świetlikiem), a kiedy już skóra go wypiła ( czasem dwa,trzy razy , bo przesuszona wysysała migiem), to wtedy zakładałam warstewkę wazeliny. Tak kilka/ naście razy w ciągu dnia. Gdzieś tak po dwóch tygodniach dołożyłam ,,mysiulkowy" Astalift, skórze się troszkę polepszyło , ale została siateczka zmarszczek. Nie było na to innej rady, jak wizyta u mojej pani kosmetolog: wypełniacz i seria mezoterapii. Niedługo mam nadzieję znowu u niej zawitać. Ściskam i pozdrawiam - Apa Odpowiedz Link Zgłoś
furiatka_wariatka Re: Krem pod oczy 26.01.26, 11:59 Przy alergii to polecę Ducray Dexyane Med palpebral, można też stosować na powieki. Oraz clinique all about eyes rich. Polecany tu astalift ma, nie wiem po co, dodatek zapachowy, i może uczulać. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Krem pod oczy 26.01.26, 12:52 gdyz poniewaz, astalift (mowa o czerwonej serii) to nie kosmetyki 'apteczne' i zapach - ogolnie delikatny- jest ich czescia - mowie to jako osoba, ktorej z zapachami kosmetykow pielegnujacych jest totalnie nie po drodze Odpowiedz Link Zgłoś
mysiulek08 Re: Krem pod oczy 26.01.26, 12:49 nie nawilzac a na natluszczac, nawet kremami typi cica np avene cicalfate Odpowiedz Link Zgłoś
swiezynka77 Re: Krem pod oczy 26.01.26, 13:36 są specjalne kremy pod oczy antyalergiczne - zapytaj w aptece Odpowiedz Link Zgłoś