Dodaj do ulubionych

Krem pod oczy

25.01.26, 15:34
Jaki to ten najlepszy? Bo zapomniałam a chyba chce kupić jako kolejny.
Obserwuj wątek
    • swiezynka77 Re: Krem pod oczy 25.01.26, 16:09
      chwalono tu drogi Astalift, ale również z polecajek ematki kupiłam Yoskine (akurat jest w promocji w drogerii na R) i jestem bardzo zadowolona
      • zerlinda Re: Krem pod oczy 25.01.26, 16:29
        Astalift, dzięki!
        • mysiulek08 Re: Krem pod oczy 25.01.26, 16:41
          ale tylko pod warunkiem, ze lubisz geste 'maslane' konsystencje, to jest krem glownie na noc, pod maske jedwabna 😝
          jesli cos lzejszego a rownie dobrego to Shiseido Ultimune
      • kira_03 Re: Krem pod oczy 25.01.26, 19:42
        Yoskine Golden geisha - jako jedyny na mnie działa [jak stosuje].
        • apallosa Re: Krem pod oczy 25.01.26, 19:56
          Oprócz świetnego i treściwego Astalifta polecanego przez mysiulku08 mogę polecić:
          - Bright now z Resibo , całkiem fajny i treściwy, choć nie tak, jak Astalift
          - krem pod oczy z Mayka Cosmetics, są w UK ale śmiało można zamawiać z Polski
          - no i krem pod oczy z serii Oils of life Body Shop'u, jeszcze resztki powinny być gdzie na polskim vintedzie lub w UK stacjonarnie i przez internet też.
    • arabelax Re: Krem pod oczy 25.01.26, 20:56
      ja mam od dawna z Basic Lab I jestem bardzo zadolowna.
    • mea8 Re: Krem pod oczy 26.01.26, 09:23
      Podepnę się, poszukuję coś ultra hiper nawilżającego pod oczy. Ze 3miesiące walczyłam z nagłą alergią w okolicach oczu. Niby wyleczone. Ale maści spowodowały, że pod oczami i powieki mam suche jak papier. I takie cieniutkie. Wygląda to 10 lat starzej, okropieństwo.
      Czym to smarować żeby choć trochę nawilżyć?
      • apallosa Re: Krem pod oczy 26.01.26, 11:32
        Mea8 - witaj ,, siostro w problemie" wink
        Po mojej alergii najpierw zakładałam żel nawilżający pod oczy ( miałam La Roche Posay I jeszcze nasz polski,poczciwy żel że świetlikiem), a kiedy już skóra go wypiła ( czasem dwa,trzy razy , bo przesuszona wysysała migiem), to wtedy zakładałam warstewkę wazeliny. Tak kilka/ naście razy w ciągu dnia.
        Gdzieś tak po dwóch tygodniach dołożyłam ,,mysiulkowy" Astalift, skórze się troszkę polepszyło , ale została siateczka zmarszczek. Nie było na to innej rady, jak wizyta u mojej pani kosmetolog: wypełniacz i seria mezoterapii.
        Niedługo mam nadzieję znowu u niej zawitać.
        Ściskam i pozdrawiam - Apa
      • furiatka_wariatka Re: Krem pod oczy 26.01.26, 11:59
        Przy alergii to polecę Ducray Dexyane Med palpebral, można też stosować na powieki. Oraz clinique all about eyes rich. Polecany tu astalift ma, nie wiem po co, dodatek zapachowy, i może uczulać.
        • mysiulek08 Re: Krem pod oczy 26.01.26, 12:52
          gdyz poniewaz, astalift (mowa o czerwonej serii) to nie kosmetyki 'apteczne' i zapach - ogolnie delikatny- jest ich czescia - mowie to jako osoba, ktorej z zapachami kosmetykow pielegnujacych jest totalnie nie po drodze
      • mysiulek08 Re: Krem pod oczy 26.01.26, 12:49
        nie nawilzac a na natluszczac, nawet kremami typi cica
        np avene cicalfate
      • swiezynka77 Re: Krem pod oczy 26.01.26, 13:36
        są specjalne kremy pod oczy antyalergiczne - zapytaj w aptece

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka