anel_ma 21.04.26, 07:38 Już są w Dolinie Baryczy i Włocławku oglądacie czasem? www.peregrinus.pl/pl/dolina-baryczy www.peregrinus.pl/pl/wloclawek w pozostałych lada dzień, bo skoro jaj. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anel_ma Re: Sokoły się klują 21.04.26, 09:16 nie działają kamery przynajmniej u mnie nic nie widać Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Sokoły się klują 21.04.26, 08:35 Czekam na Siekierki Oraz czy gamoń z Czech znajdzie wejście do budki (ec4 Łódź) Odpowiedz Link Zgłoś
kamin Re: Sokoły się klują 21.04.26, 11:03 No i są Siekierki! W zeszłym roku był pierwszy, sensacyjny lęg (jedynak-Cudny), a w tym już jest jeden i kolejne dwa w drodze Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Sokoły się klują 21.04.26, 12:21 No i super Też kibicuję Siekierkom, bo widok na te kominy miałam za dzieciaka z Sadyby. Czy wiadomo coś o Cudnym? Chyba dostał nadajnik? Odpowiedz Link Zgłoś
smoczy_plomien Re: Sokoły się klują 21.04.26, 10:04 W zeszłym roku się wkręciłam, ale w tym jakoś mi to nie żre. U Werwy i Rafika zaczęły się kluć, a młodsze dziecię zainteresowane, więc teraz albo nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
kurt.wallander Re: Sokoły się klują 21.04.26, 11:52 Obserwuję głównie Lublin. W tym momencie Czajnik wysiaduje z piórkiem w dziobie Odpowiedz Link Zgłoś
borsuczyca.klusek Re: Sokoły się klują 21.04.26, 15:30 Pierwszy lubelski dzióbek już widać 😍 Odpowiedz Link Zgłoś