Dodaj do ulubionych

Szelesciartwo

31.10.12, 09:36
Szelesciarstwo trza gnebic do bolu
Ono powoduje ze
jest tak a nie inaczej
troche pospol
klotliwy ton
Szelesciarwtow pierwotne
czyli cala polityke
opierajaca sie o nie.
Szelesciar jest jak kaczysta
wyciaga dzioba i kwoczy
dzis nie mam dobrego dnia
znow giry mnie bola
Obserwuj wątek
    • marian_poryp Re: Szelesciartwo 31.10.12, 14:51
      szorowac?
      ach tak szoorowac
      gary w stajni
      do tego tylko szelesciarstwo
      sluzy
      na gnoju sie wychowuje
      z pyska mu cieknie
      a lapa jak sto
      kraweznikow
      boleje zwierzaki w lesie
      tak ze szorowac i nawet sie nie pytac
      dlaczego
      • uwierz_w_to Re: Szelesciartwo 31.10.12, 20:55
        kaszana z muszyną to z tej patatajni.
    • varna771 Marian żyjesz?:) 21.11.12, 13:34
      Dlaczego nic nie piszesz? chętnie poczytam coś fajnego!:)
      Pozdrawiam
    • uwierz_w_to Re: Marian żyjesz?:) 21.11.12, 14:50
      ludzie wyluzujcie co było to było każdy pstepuje jak uważa.
    • olga_w_ogrodzie Re: Marian żyjesz?:) 21.11.12, 15:36
      Dwa dni a uwierz-w-to już zdążył z IP metrolink.pl nadawać podszywając się pod olgę-w-ogrodzie, jako toytoy a dziś Ania.
      Wystapił też jako swietlna-droga gadając sam ze sobą i chwaląc sam siebie. Teraz jako Ania uwierz-w-to robi z varny niedobrą osobę bo varna nie całuje go po rękach, że przeprosił za swoje niejedno chamstwo pod jej adresem. Tyle warte są przeprosiny uwierz-w-to. Kłamca, wulgarny, podszywający się oszust.

Re: nazewnictwo:)IP: *.metrolink.pl
      Gość: olga_w_ogrodzie 18.11.12, 15:07 Odpowiedz

Wracaj na szczura złociutki bom browara właśnie obalała i jakoś tak posmutniałam,bo brędzlatorka mi padła.

Re: nazewnictwo:)IP: *.metrolink.pl
      Gość: toytoy 16.11.12, 16:01 Odpowiedz
      zamknij się świnio i wypad z powrotem na swoje forum szczura:)

Re: Marian żyjesz?:)IP: *.metrolink.pl
      Gość: Ania 21.11.12, 14:47 Odpowiedz
      Ale ty grzeczna jesteś uwierz_w_to ciebie przeprosił a ty ani ,,me" ani pocałuj mnie w d...e widać warta byłaś tych przeprosin.
      • olga_w_ogrodzie Re: Marian żyjesz?:) 21.11.12, 15:43
        I pamiętaj - moje pierwsze i ostatnie wejście na to forum. Jeszcze raz dowiem się, iż poszywasz się pode mnie, jeszcze raz usłyszę, że kłamiesz jakobym kiedykowiek przysyłała do ciebie maila rzekomo wulgarnie opisując forumowiczów, jeszcze raz będziesz pomawiał mnie na jakimkolwiek forum - zamkniętym czy otwartym używając mojego nicka, jeszcze raz ludzie poinformują mnie, że
        obrażasz też forumowiczów z prowadzonych przeze mnie forów, to uruchomione zostanie przeze mnie postępowanie w sprawie uporczywego stalkingu. A teraz doradzam, byś sam się postarał o to, żeby z tego forum natychmiast usunięto twoje szkalujące mnie oraz forum Depresja - cafe pod Szczurem, posty. Żegnam.
        • marian_poryp Re: Marian żyjesz?:) 21.11.12, 15:50
          O co tu za klozety sie ostaly
          Brudna woda, obsrany kibel
          nie kloccie sie bo kazdy ma
          jakis procent racji.
          Varno ostatnio nie pisze
          bo sobie palec maly zlamalem
          jak sie suka szycza ciagnela
          no i bolal ale teraz sie juz nauczylem
          lewym opalcem stukac.
          Bylem na pogotowiu
          szelesciarstwa tam tyle ze cos
          Komuny kradna, rzad zolciuje
          na nikim polegac nie mozna
          Straszny sie tu charmider zrobil
          a ja nie wiem o co lata.
          Wyjasnisz Varno?
        • uwierz_w_to Re: Marian żyjesz?:) 21.11.12, 19:40
          olga_w_ogrodzie napisała:

> I pamiętaj - moje pierwsze i ostatnie wejście na to forum. Jeszcze raz dowiem s
          > ię, iż poszywasz się pode mnie, jeszcze raz usłyszę, że kłamiesz jakobym kiedyk
          > owiek przysyłała do ciebie maila rzekomo wulgarnie opisując forumowiczów, jes
          > zcze raz będziesz pomawiał mnie na jakimkolwiek forum - zamkniętym czy otwartym
          > używając mojego nicka, jeszcze raz ludzie poinformują mnie, że
          > obrażasz też forumowiczów z prowadzonych przeze mnie forów, to uruchomione zost
          > anie przeze mnie postępowanie w sprawie uporczywego stalkingu. A teraz doradzam
          > , byś sam się postarał o to, żeby z tego forum natychmiast usunięto twoje szkal
          > ujące mnie oraz forum Depresja - cafe pod Szczurem, posty. Żegnam.

Żałosna jesteś łolunia zaraz Ci tu udowodnie jakie mam IP i co wtedy ty podła babo!
          • Gość: uwierz Re: Marian żyjesz?:) IP: *.31.106.146.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.11.12, 19:43
            i co łolunia paskudo jedna to ja uwierz łyso Ci jeszcze raz mnie pomuwisz a pojade po tobie jak po szmacie! a teraz wypie...j z tąd!
            • uwierz_w_to Re: Marian żyjesz?:) 21.11.12, 19:59
              Widzicie nie wpas były przeprosiny, nie pasowało jej to i atmosferę chciała podgrzać i mnie sprowokować i jej się to udało chwilowo.Ale napisałem co miałem i tyle w temacie:)
              Pozdrowionka dla kochanej Oluni:), Ola strzel sobie za moje zdrowie Tratrę mocna ponoć ją proferujesz:)
              Pozdrawiam.
    • Gość: paj-hi-wo Re: Marian żyjesz?:) IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.12, 00:12
      uwierz w to
      Ja tu jestem krotko a już sie dziwię. Dwa dni ty się czepiasz olgi, Varnę obrażasz jak tylko można by potem uznać, że nie była warta przeprosin bo tobie za przeprosiny nie dziękuje i nie mówi że jestes fajny facet. Co do tego samego IP przy różnych wpisach i nickach to sorry ale przynajmniej mnie nie traktuj jak idioty. Krótko mówiąc nie nabieraj starego misia na sztuczny miód. Bo masz pecha a ja pracuję jako informatyk. Mam czasem problemy z choroba ale nigdy nie z pracą i z ludźmi. "Dowód" w postaci niezalogowanego "uwierz_w-to" i wpis z innej sieci, to gó... wielkie. Daleś ciała gościu to weź to na klatę jak facet a nie jak zwykła gnida wyzywająca kobiety od najgorszych. Popisałem sobie dziś z paroma osobami, poczytalem więcej i wiem już duzo kim ty jestes. Obrzydzenie i tylko to czuję.
    • Gość: paj-hi-wo Re: Marian żyjesz?:) IP: *.dynamic.chello.pl 22.11.12, 13:41
      Nie potrzeba IP żeby zauwazyć że sam z sobą gadasz i sam siebie wychwalasz. Piszesz jako swietlna droga, ania, Toytoy i uzywasz nicku olgi w ogrodzie. Wszzędzie taki sam język i to samo chamstwo. Aż takiego chamstwa jak ty uwierz-w to nikt inny tu nie pokazuje. Nikt oprocz ciebie ludzi stąd nie wygania i nie opowiada wciąz o oldze i o depresji ze szczurem. Ten twój nick toytoy powinieneś zachować na stałe bo bardzo do ciebie pasuje.; )
      • ditta12 Re: Marian żyjesz?:) 22.11.12, 13:52
        Gość portalu: paj-hi-wo napisał(a):

ble ble ble.....
        Bądź tak łaskaw pai-hi-wo swoje wpisy umieszczać w dziale "gorzkie żale".
        Będzie bardziej przejrzyście :D
      • uwierz_w_to Re: Marian żyjesz?:) 22.11.12, 14:28
        Gość portalu: paj-hi-wo napisał(a):

> Nie potrzeba IP żeby zauwazyć że sam z sobą gadasz i sam siebie wychwalasz. Pis
        > zesz jako swietlna droga, ania, Toytoy i uzywasz nicku olgi w ogrodzie. Wszzędz
        > ie taki sam język i to samo chamstwo. Aż takiego chamstwa jak ty uwierz-w to ni
        > kt inny tu nie pokazuje. Nikt oprocz ciebie ludzi stąd nie wygania i nie opowia
        > da wciąz o oldze i o depresji ze szczurem. Ten twój nick toytoy powinieneś zach
        > ować na stałe bo bardzo do ciebie pasuje.; )

Miło mi jestem uwierz:)
        pozdrawiam:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka