Dodaj do ulubionych

Cześć piękne 🥰 Arbuz

15.05.26, 09:00
Witam piękne,jak Wam zaczął się piątek,ja byłam w biedrze i jest w promocji arbuz a jaki pyszny,polecam jest słodziutki,pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego,spokojnego i pięknego dnia 🌹🌺🪻🌷🌻
Obserwuj wątek
    • szmytka1 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 09:16
      Tu mam napisane, że jazda jest niemożliwa. Pojechałabym po tego arbuza, skoro polecasz, ale pieszo jest za daleko żeby mnie promka skusiła.
    • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 09:19
      Ja też byłem w biedrze. Nabyłem zgrzewkę żubra. O słuszności zakupu dodatkowo przekonała mnie wczorajsza reklama w telewizorze, że z żubrem można i Jezioro Łabędzie obejrzeć.
      • bromba11 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 22:10
        A film o facecie w łódce?
    • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 09:26
      Ja jestem arbuzów skrzywiona, smakuje mi tylko jeden rodzaj kupowany w u jednego sprzedawcy który znajduje się 2000km ode mnie :p muszę poczekać do lipca :p
      • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 09:26
        Arbuzowo*
      • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 09:27
        Ja w ogóle nie jadam. Pestki.
        • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 09:33
          Ja z powodu pestek nie jadam ani granatów ( które są samymi, bezsensownymi pestkami) ani opuncji figowej ( tak samo, co za bezsensowny owoc) . Pestki w arbuzie mi nie przeszkadzają.
          • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 09:38
            Ja jestem w ogóle mało owocowy. Czereśnie lubię. Ale też przegrywają u mnie "walkę" (albo bój, lepiej bój) z kiełbasą.
            • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 09:59
              Ja też nie jestem jakaś wybitnie owocowa. Czereśnie, morele i figi to moje ulubione owoce.
          • andallthat_jazz Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 09:44
            Nie znasz sie. Salatka z feta i granatem no i masa salat i ziol do tego dobry dressing i wchodzi w kazdej ilosci. Arbuz tylko na slono. Figa z kozim serem i miodem pycha.
            • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 09:55
              Figi w każdej ilości i każdej postaci. Na słodko, na słono, upieczone, surowe, suszone, każde.
            • boggi_dan Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 09:56
              andallthat_jazz napisała:

> Nie znasz sie. Salatka z feta i granatem no i masa salat i ziol do tego dobry d
              > ressing i wchodzi w kazdej ilosci. Arbuz tylko na slono. Figa z kozim serem i m
              > iodem pycha.
              Niektórzy nie chcą sobie pożyć dłużej. Brak owoców w diecie, alkohol. I brak badań w tym zakresie. Tylko jak boli to do lekarza. Ja kiedyś w Ruskich sklepach kupowałem kiszony arbuz i mi.smakował.
              • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 09:58
                Przestań cytować całe posty do których się nawet nie odnosisz. Czy ktoś to w końcu zacznie wycinać?
                • boggi_dan [...] 15.05.26, 13:29
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                  • iwles Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 17:03
                    boggi_dan napisał:

> szarmszejk123 napisał(a):
                    >
                    > > Przestań cytować całe posty do których się nawet nie odnosisz.

> Po to jest cytat.

Nie, pacanie.
                    Tutaj masz fragmenty Netykiety. Pewnie nawet nie czytałeś.

• boggi_dan [...] 15.05.26, 17:37
                      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                      • boggi_dan Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 17:42
                        Przyjdź sobie na forum Kraj, tam nikomu nie przeszkadza cytowanie. Jeden drugiego cytuje i jakoś to funkcjonuje. Trudno się odnosić do kogoś. Jak wpis wychodzi pod innym.
                        • boggi_dan Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 21:49
                          Ta nic więcej nie potrafi tylko usuwa posty. A te personalne zostawia.
          • boggi_dan Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 09:49
            szarmszejk123 napisał(a):

> Ja z powodu pestek nie jadam ani granatów ( które są samymi, bezsensownymi pest
            > kami) ani opuncji figowej ( tak samo, co za bezsensowny owoc) . Pestki w arbuzi
            > e mi nie przeszkadzają.
            Są granaty bezpestkowe i arbuzy też. Choćby granat Eversweet..
            • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 09:57
              W granacie to, co się je, to właśnie pestki. Eversweet też je posiada, tyle, że nie takie twarde, jak w normalnym. A mnie smak nie powala na tyle, by się zmuszać.
        • m_incubo Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 17:59
          A ja zjadam wszystko razem z pestkami - winogrona, granaty, kumkwaty, arbuzy, jabłka, gruszki, czasami czereśnie.
          Śliwki i brzoskwinie nie smile
    • alexis1121 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 12:54
      Kupiłam mieszkanie 🤪 Nie będę pisać gdzie, żeby nie czytać jaki koszmarny błąd popełniłam. Zdradzę jedynie, że będą mnie budzić sarenki, jelonki i wiele gatunków ptaków. Popłakałam się z ulgi, kto jest Wagą ten wie, ile kosztuje nas podjęcie decyzji.
      * kocham arbuzy i polecę po weekendzie do Biedronki ❤️
      • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 12:57
        Uff, czyli nie folwark:p
        Miłego mieszkania! Kiedy planujesz przeprowadzkę?
        • alexis1121 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 13:05
          Nie Folwark 😅 wczoraj jechałam drogą w kierunku folwarku i dziękowałam losowi, że jednak nie skusiła mnie ta inwestycja. 700 metrów pokonałam w 25 minut o godzinie 16:00.
          Mam nadzieję, że koniec sierpnia się wprowadzę.
          • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 13:10
            Miałam nadzieję że zrezygnujesz z tego pomysłu:p rozmawiałam nawet ze znajomymi że Szczecina o tej inwestycji, uważają, że trzeba byc niespełna rozumu żeby płacić cenę, która krzyczą za coś tak kompletnie oderwanego od rzeczywistości:p co trochę akurat do ciebie pasuje, dlatego do końca bałam się, że jednak się zdecydujesz na ten folwark:p
            • alexis1121 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 13:13
              Może bym się zdecydowała, ale ojciec był absolutnie na NIE jak zaczął analizować to miejsce.
              • szarmszejk123 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 13:19
                Mądry tatuś, słuchaj go 🙂
      • trampki-w-kwiatki Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 13:10
        Cudny widok z okna!
        • alexis1121 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 13:14
          Tak, to mnie urzekło, chociaż kiedyś pewnie coś tam powstanie.
          • gryzelda71 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 14:52
            Oby nie. Nie ma.ro jak widok na drzewa.
            • alexis1121 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 15:21
              Dokładnie. Chociaż trochę bym je przycięła żeby mieć więcej słońca, ale to teren Natura 2000 więc nie można 🙃
              • gryzelda71 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 15:46
                Fajnie. Baw się dobrze,e przy urządzaniu.
        • bezmiesny_jez Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 15:40
          Ciekawe, czy właściciel mieszkania wie, że jego fotki hulają po jakimś forum.
      • barattolina Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 13:50
        Gratuluję ! Ciekawe jak będą wyglądać wnętrza. Myślę, że dobrze zrobiłaś, bo to miejsce jest lepsze od tych, które nam pokazywałaś.

ps. Już kiedyś pisałam Ci o wstawianiu zdjęć na forum. Teraz nie dość, że wiadomo gdzie będziesz mieszkać to jeszcze dokładnie w jakim apartamencie i ile on kosztował ;/ Przynajmniej ja już wiem (ale nikomu nie powiem).
        • alexis1121 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 13:54
          Co?! 🤪 Kurczę, mi nic nie wyskoczyło na googlu.
          Dziękuję, bardzo mnie to miejsce zaskoczyło, niestety paru deweloperów kupiło ziemie w okolicy więc zabudowa będzie się rozrastać.
          • asiairma Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 14:09
            Gratulacje, ładna lokalizacja. Ale będziesz musiała zainwestować w coś przeciwko komarom smile
            • alexis1121 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 14:19
              Zdecydowanie! 😅
          • barattolina Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 14:10
            Skąd google ma wiedzieć, że ja wiem xd.
            Poza tym, jest cała strona tej inwestycji.

Napisz lepiej czy masz już projektanta wnętrz i czy masz już pomysł na kolory ścian. Uważam, że powinnaś sworzyć osobny wątasek na ocenianie stylizacji nowych pomieszczeń smile
            • alexis1121 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 14:22
              No ale skąd ty wiesz nie używając googla? Chyba że to są znane ci rejony.
              Mam projektantkę wstępnie, ale nie wiem czy mnie wciśnie. Dostałam od pana wydruk pomysłu na wnętrze, jest możliwość zrobienia mieszkania pod klucz.
              • barattolina Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 14:39
                Wiem, bo mieszkam w Szczecinie. Do tego mam taki zawód, że znam wiele inwestycji z racji jego wykonywania. Na forum są różni ludzie. Naprawdę nie muszę wykonywać intelektualnej ekwilibrystyki, aby odgadnąć na patrzę. Ot, przypadek. Po Twoich obencych zdjęciach zresztą też wiem gdzie mieszkasz. I to też przypadek, bo akurat mam mieszkanie do wynajęcia na tym samym osiedlu. Dlatego kiedyś Ci napisałam, żebyś uważała z tym, co publikujesz w sieci, bo nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie.

Wnętrza nawet do Ciebie pasują, ale czy te brązy nie są już nieco passe? Chyba bym zapłaciła za tą opcje "pod klucz", żeby mieć święty spokój.
                • snakelilith Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 17:22
                  barattolina napisała:

> Wiem, bo mieszkam w Szczecinie.

Jesteś pewna? Jak wrzuci się zdjęcia do internetu, to raz wyrzuca jakieś osiedle we Wrocławiu, a raz hotel Międzyzdroje. big_grin
      • majenkirr Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 14:58
        Gratulacje! To teraz będziemy Cię urządzać?😉
        • alexis1121 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 15:21
          Dziękuję ❤️ raczej nie, w kwestii stylizacji polegnę na swoim guście 😬
          • trampki-w-kwiatki Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 15:22
            Już chcesz polegnąć? Tak na wstępie? Szkoda takiego ładnego mieszkania!
      • krwawy.lolo Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 16:28
        Fajnie wygląda. Wolę nowoczesne, ascetycznie geometrycznie formy. Nie zasraj gadżetami, perskimi dywanami i ludwikiem dla ubogich.
      • mabel_mora Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 17:51
        gratuluję! super! przepiekny widok z tarasu

teraz prrzed tobą urządzanie, bedzie pięknie!

• ga-ti Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 17:57
        Super okno!
        Mój pies liże szyby, więc bym nie dała rady czyścić, ale Tess pewnie mądrzejsza 😊
        Niech się szybko urządzi i dobrze mieszka.
        • alexis1121 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 20:57
          Dziękuję wam dziewczyny! Tess podchodzi do okna na 10 cm 😅 nigdy nie wymazała mi szyby.
    • hailey_bieber2003 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 13:22
      Podobno arbuz polany sokiem z limonki to game changer
    • mocca26 Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 14:40
      W jednym z wątków "na" jedna forumka zmobilizowała mnie, żeby zajęła się w końcu rozbitym , a cennym dla mnie, kieliszkiem. Mam to, znalazłam fachowca, efekt super, cena mniej, ale trudno. Jeżeli macie do naprawy różne dziwne rzeczy to bierzcie się za to, fachowców coraz mniej.
    • ga-ti Re: Cześć piękne 🥰 Arbuz 15.05.26, 17:59
      Arbuz! 🍉😋😍 uwielbiam! Tylko musi być słodki, soczysty i chrupiący. W zeszłe lato nie udało mi się kupić takiego 🙁 będę próbować w tym sezonie 💪🙂

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka