Dodaj do ulubionych

Huda beauty

24.06.26, 17:31
Ten różowy puder ma któraś, faktycznie warto? Różni makijażyści itp. zachwalają, no ale ja bardziej ufam ematkom w takich kwestiach. Już wyrzuciłam parę drogich kosmetkow, które miały być wow a mnie kompletnie nie pasowały.
Obserwuj wątek
    • pani.asma Re: Huda beauty 24.06.26, 17:36
      Który?
      • zerlinda Re: Huda beauty 24.06.26, 19:38
        www.sephora.pl/p/easy-bake-loose-powder---puder-utrwalajacy-579182.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=SephoraEUR_SR_POL_NCA-Products_GEN_OTH_OGOING_EC_PEMA_GPMA_CRD_POL_EUR_NAPP_LABELrevenue-NEW-Client&utm_term=&gad_source=1&gad_campaignid=22615043431&gbraid=0AAAAAofcY7kwOh7Dh9ZJvhVSgC_j10bdl&gclid=CjwKCAjwgO7RBhBKEiwAZNP85u3aos8cm2OFI3SkLJWUfzR4OQZWXz1gsbFuGhLSwxkO3avX7xMwNhoCBmwQAvD_BwE
        • a23a23 Re: Huda beauty 24.06.26, 20:25
          Uzywam tego rozowego z marki wlasnej sephory, zrobionego na wzor tego od HB. Jestem zadowolona, pewnie kupie jeszcze raz jak sie skonczy (ten, albo oryginalny od HB). Z tym ze ja lubie matujace pudry, nie akceptuje aktualnego (nieco juz przemijajacego) trendu na "naturalny blask".
    • mysiulek08 Re: Huda beauty 24.06.26, 20:49
      tego nie znam ale jak chcesz matowe, lekkie wykonczenie w kierunku jedwabistym to moge polecic chanel

www.chanel.com/pl/makijaz/p/132212/poudre-universelle-libre-puder-sypki-naturalne-wykonczenie-makijazu/ rosy light

i cenow wyjdzie troche taniej tongue_out - wieksze opakowanie
      • zerlinda Re: Huda beauty 25.06.26, 06:44
        Dziękuję!
      • kropkaa Re: Huda beauty 25.06.26, 08:18
        Puder, który nigdy się nie kończy wink
    • katarrynka Re: Huda beauty 24.06.26, 21:03
      Miałam okazję go używać i rzeczywiście był dobry, teraz używam pudru z firmy Apollca i uważam, że też jest świetny, więc jeśli chcesz wcześniej wypróbować czegoś tańszego, to polecam.
      • apallosa Re: Huda beauty 24.06.26, 23:04
        Najlepszy puder, jakiego miałam przyjemność używać , to AA dust Matt loose powder. Pudry Clarinsa też są niezłe, mam teraz Physicians Formula - bardzo może być.
        No i Laura Marcier- polecam bardzo.
        Z tym,że podobnie jak poprzedniczka, też jestem wielbicielka matowego wykończenia.
        Mysiulku08- jak Ci się ten Chanelowski puder podoba? Bo wiem,że z racji gramatury może starczyć na lat kilka...
        • apallosa Re: Huda beauty 24.06.26, 23:04
          Laura Mercier - miało być.
        • mysiulek08 Re: Huda beauty 24.06.26, 23:20
          Apa, jak by mi sie nie podobal, to bym nie polecala smile
          • apallosa Re: Huda beauty 24.06.26, 23:29
            Co racja, to racja...
            Ja denkuje te moją kolorówkę, szminkę mam już tylko jedną, jeden błyszczyk na wykończeniu i jedna paletkę cieni. Jestem dumna z siebie jak kura ze złotego jajasmile
    • kropkaa Re: Huda beauty 24.06.26, 23:44
      Puder jak puder. Przy -20% wychodzi ok. Nie wiem czego oczekujesz, ale ja jakoś nie widzę specjalnej różnicy pomiędzy pudrami sypkimi.
      • apallosa Re: Huda beauty 24.06.26, 23:47
        Ja oczekuje konkretnego matu i jako takiej trwałości, bo wiadomo, że całego dyżuru to żaden podkład ani puder nie wytrzyma bez poprawek.
    • andace Re: Huda beauty 25.06.26, 08:57
      Możesz kupić mini opakowanie na próbę, żeby spróbować.
      Puder jest niezły, mam 2 kolory, ale kupiłam na promocji za niecałe 30 euro (za duże opakowanie) i za tą cenę jestem zadowolona.
      lubię też puder pod oczy prasowany Ideał Blur z Affectu i Better than Perfect z Eveline (ale kupione na promocjach, bo w regularnej cenie nie są dużo tańsze od Hudy).
      Eveline ma też teraz nowy różowy puder, ale jeszcze go nie testowałam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka