Dodaj do ulubionych

Fenomen Taylor Swift

• martishia7 Re: Fenomen Taylor Swift 13.07.26, 13:24
      Kompletnie nie moja bajka, nie jestem w stanie rozpoznać jej piosenek, dla mnie jest perfekcyjnie nijaka. Kojarzę tylko jedną, tę z kozą big_grin Natomiast pod względem biznesowym i głowy do interesów, uważam, że jest wybitna. A już historia o tym jak wykorzystała swoją popularność i lojalną bazę fanów, żeby "odbić" prawa do swoich master recodrs pierwszych płyt uważam za majstersztyk.
      • brenya78 Re: Fenomen Taylor Swift 13.07.26, 16:30
        "fanów, żeby "odbić" prawa do swoich master recodrs pierwszych płyt uważam za majstersztyk.'

I to o tyle większy, ze de facto sama nakręciła ta imbe, odmówiła odkupienia praw, zrobiła z siebie biedna prześladowana sierotkę, i nagrała płyty ponownie robiąc na nich podwójna kasę.
        • martishia7 Re: Fenomen Taylor Swift 14.07.26, 10:41
          I robiąc to zbiła wartość masters records i ostatecznie odkupiła je za tyle, ile chciała (taniej). Outstanding move.
          • brenya78 Re: Fenomen Taylor Swift 14.07.26, 10:56
            Też tak uważam.
    • smoczy_plomien Re: Fenomen Taylor Swift 13.07.26, 13:26
      Ona ma wygląd idealnej, ślicznej, białej dziewczyny. Britney Spears naszych czasów. Produkt marketingowy w 100%. Nie potrafię wskazać żadnej z jej piosenek, choć nie wykluczam, że gdyby mi ktoś puścił, to powiedziałabym "a, już gdzieś to słyszałam". Nie jestem jednak boomerem, żeby rozkminiać jej fenomen. Nie muszę rozumieć wszystkiego, co podoba się młodszym ode mnie. Nie chcę być jak mój dziadek, któremu podobno mocno się ulewało na fenomen Niemena i po co moja mama tego słucha.
    • peli81 Re: Fenomen Taylor Swift 13.07.26, 18:17
      Ona zbudowala od podstaw ogromny fandom i konsekwentnie rozwija przywiazanie do siebie. Ja poszlam na jej koncert z moja mloda znajac kilka piosenek doslownie, ale to co tam zobaczylam, nigdy nie widzialam takiego uwielbienia fanow. Konsekwentna, ladna, ma gest. Nie musi mi sie podobac, chociaz zdarza mi sie nucic smile

A koncert wart kazdej zlotowki, scenigrafia, kostiumy, spiew na zywo przez 3 godziny (!)
      A to fajna piosenka calkiem
      www.youtube.com/watch?v=RsEZmictANA
      • miaumia Re: Fenomen Taylor Swift 13.07.26, 18:37
        Miała i nadal ma indywidualne podejście do każdego fana i każdy dzięki temu czuł się ważny.
        Pozostawała skromna i naturalna pomimo ogromnego sukcesu finansowego.
        Trudno powiedzieć, jakie podejście bardziej się opłaca, bo te nonszalanckie czy megalomanskie także było premiowane ( wspomniane wcześniej Ariana, Avril ale też Camilla Cabello oraz Miley Cyrus.
    • kamin Re: Fenomen Taylor Swift 15.07.26, 08:33
      Wiem, że jest taka piosenkarka. Nie mam pojęcia jak wygląda, nie kojarzę żadnego utworu, znam tylko imię i nazwisko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka