hej12345 01.08.26, 15:28 Macie Empik Go? Teraz jest promocja i zastanawiam się, jak sprawdza się w praktyce. Mam Legimi - czy w Empik Go też zakładam apkę i przez nią "działam"? Będę Wam wdzięczna za opinie i podzielenie się doświadczeniem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mela_stara Re: Empik Go - macie? 02.08.26, 14:54 Zaklada się apkę. Dodatkowo miesięcznie mozna sciągnąc 10 ebookow na kindla ale do tego potrzebny jest kabel do komputera lub telefonu Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Empik Go - macie? 02.08.26, 19:34 Ja używam od kilku lat (kiedyś miałam Legimi). Obsługa przez apkę, mam nieograniczony dostęp do audiobooków, ebooków i podcastów. Synchronizacja z czytnikiem przez wifi Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kita Re: Empik Go - macie? 02.08.26, 20:55 Mam Empik. Operujesz przez apke. Miałam wcześniej Legimi ale od ich afery przeniosłam sie na EmpikGo. Mam najwyższy abonament i bez limitu wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
dwa_kubki_herbaty Re: Empik Go - macie? 02.08.26, 22:40 Mamy, po Legimi, nie umiem w "go" szukać książek, nie znajduje tytułów, po czym znajduje jakąś inną ksiażkę i w proponowanych tytułach pojawia się ta którą szukalam kilka chwil wczesniej. Albo wpisuję książkę np. Kobiety i nazwisko autorki i mi wyskakuja jakieś inne pozycje. Albo jestem nieogarem albo mają ostro spieprzoną wyszukiwarkę. W legimi to mi się nie zdarzało. Mam przy okazji abonamentu z roboty, nie wiem ile bo malo czytami starcza mi. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_wredna_dziewucha Re: Empik Go - macie? 02.08.26, 22:53 Mają bardzo spapraną wyszukiwarkę, ale na przestrzeni lat poprawiło chociaż to, że w ogóle pojawiają się polecenie książek Cieszę się, że powoli wprowadzają książki wydawnictwa Czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
minivini Re: Empik Go - macie? 02.08.26, 22:44 Nie widzę sensu. Nie czytam dziesięciu książek w miesiącu żeby mi się to opłacało. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_wredna_dziewucha Re: Empik Go - macie? 02.08.26, 22:52 minivini napisała: > Nie widzę sensu. Nie czytam dziesięciu książek w miesiącu żeby mi się to opłaca > ło. Płacę za empikGo 39 zł na miesiąc. Wystarczy czytać więcej niż 1 książkę, żeby się to opłacało, chyba, że ty jakoś inaczej liczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Empik Go - macie? 03.08.26, 15:00 Nie trzeba czytać dziesięciu książek, żeby się opłacało. Wystarczy więcej niż jedną w miesiącu. Ja płacę 399 zł a rok, czyli jakieś 33,25 za miesiąc. Większość nowości kosztuje więcej za sztukę. Przy moim czytaniu placilabym ok 200 zł miesięcznie za książk, licząc ok 35 zł za książkę. Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna156 Re: Empik Go - macie? 02.08.26, 23:20 Koszmarny jest. Fatalnie się korzysta. Mam, bo muszę, ale firma mi wykupiła. W życiu sama bym nie sięgnęła. Bez przerwy kasuje mi nie doczytane do końca książki, w kółko musze je sobie przesyłać na Kindla i to po kablu. Beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
hej12345 Re: Empik Go - macie? 03.08.26, 10:55 Bardzo dziękuję Wam za wpisy. Założyłam i przetestuję Zgadzam się, że wystarczy przeczytać dwie książki miesięcznie, żeby się "zwróciło". Znalazłam sporo interesujących mnie tytułów, zobaczymy, jak będzie sprawować się na czytniku. Odpowiedz Link Zgłoś
hanusinamama Re: Empik Go - macie? 03.08.26, 12:17 Macie. Młoda ma na swoim czytniku. Babcia jej udostępniła swoje konto ( babcia tylko słucha audio) Całkiem dobrze się uzupełnia z Legimi. Zazwyczaj czytam na swoim na Legimi ale ostatnio lecę serią Severskiego i tu wiecej ma Empic-go. Upierdliwe jest wyszukiwanie na czytniku (tu Legimi ma to lepiej ogarnięte) Odpowiedz Link Zgłoś