Dodaj do ulubionych

Empik Go - macie?

01.08.26, 15:28
Macie Empik Go? Teraz jest promocja i zastanawiam się, jak sprawdza się w praktyce. Mam Legimi - czy w Empik Go też zakładam apkę i przez nią "działam"? Będę Wam wdzięczna za opinie i podzielenie się doświadczeniemsmile
Obserwuj wątek
    • mela_stara Re: Empik Go - macie? 02.08.26, 14:54
      Zaklada się apkę. Dodatkowo miesięcznie mozna sciągnąc 10 ebookow na kindla ale do tego potrzebny jest kabel do komputera lub telefonu
    • princy-mincy Re: Empik Go - macie? 02.08.26, 19:34
      Ja używam od kilku lat (kiedyś miałam Legimi).
      Obsługa przez apkę, mam nieograniczony dostęp do audiobooków, ebooków i podcastów.
      Synchronizacja z czytnikiem przez wifi
    • czarna_kita Re: Empik Go - macie? 02.08.26, 20:55
      Mam Empik. Operujesz przez apke.
      Miałam wcześniej Legimi ale od ich afery przeniosłam sie na EmpikGo.
      Mam najwyższy abonament i bez limitu wszystko.
    • dwa_kubki_herbaty Re: Empik Go - macie? 02.08.26, 22:40
      Mamy, po Legimi, nie umiem w "go" szukać książek, nie znajduje tytułów, po czym znajduje jakąś inną ksiażkę i w proponowanych tytułach pojawia się ta którą szukalam kilka chwil wczesniej.
      Albo wpisuję książkę np. Kobiety i nazwisko autorki i mi wyskakuja jakieś inne pozycje.
      Albo jestem nieogarem albo mają ostro spieprzoną wyszukiwarkę. W legimi to mi się nie zdarzało.
      Mam przy okazji abonamentu z roboty, nie wiem ile bo malo czytami starcza mi.
      • bardzo_wredna_dziewucha Re: Empik Go - macie? 02.08.26, 22:53
        Mają bardzo spapraną wyszukiwarkę, ale na przestrzeni lat poprawiło chociaż to, że w ogóle pojawiają się polecenie książek smile
        Cieszę się, że powoli wprowadzają książki wydawnictwa Czarne.
    • minivini Re: Empik Go - macie? 02.08.26, 22:44
      Nie widzę sensu. Nie czytam dziesięciu książek w miesiącu żeby mi się to opłacało.
      • bardzo_wredna_dziewucha Re: Empik Go - macie? 02.08.26, 22:52
        minivini napisała:

> Nie widzę sensu. Nie czytam dziesięciu książek w miesiącu żeby mi się to opłaca
        > ło.

Płacę za empikGo 39 zł na miesiąc. Wystarczy czytać więcej niż 1 książkę, żeby się to opłacało, chyba, że ty jakoś inaczej liczysz.
      • princy-mincy Re: Empik Go - macie? 03.08.26, 15:00
        Nie trzeba czytać dziesięciu książek, żeby się opłacało. Wystarczy więcej niż jedną w miesiącu.
        Ja płacę 399 zł a rok, czyli jakieś 33,25 za miesiąc.
        Większość nowości kosztuje więcej za sztukę.
        Przy moim czytaniu placilabym ok 200 zł miesięcznie za książk, licząc ok 35 zł za książkę.
    • klementyna156 Re: Empik Go - macie? 02.08.26, 23:20
      Koszmarny jest. Fatalnie się korzysta. Mam, bo muszę, ale firma mi wykupiła. W życiu sama bym nie sięgnęła. Bez przerwy kasuje mi nie doczytane do końca książki, w kółko musze je sobie przesyłać na Kindla i to po kablu. Beznadziejny.
    • hej12345 Re: Empik Go - macie? 03.08.26, 10:55
      Bardzo dziękuję Wam za wpisy. Założyłam i przetestujęsmile
      Zgadzam się, że wystarczy przeczytać dwie książki miesięcznie, żeby się "zwróciło". Znalazłam sporo interesujących mnie tytułów, zobaczymy, jak będzie sprawować się na czytniku.
    • hanusinamama Re: Empik Go - macie? 03.08.26, 12:17
      Macie. Młoda ma na swoim czytniku. Babcia jej udostępniła swoje konto ( babcia tylko słucha audio)
      Całkiem dobrze się uzupełnia z Legimi. Zazwyczaj czytam na swoim na Legimi ale ostatnio lecę serią Severskiego i tu wiecej ma Empic-go.
      Upierdliwe jest wyszukiwanie na czytniku (tu Legimi ma to lepiej ogarnięte)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka