mammamiaherbuzielonapietruszka 15.01.05, 11:55 Czy ktoś z Was miał jakikolwiek kontakt z tym urządzeniem i może doradzić mi czy warto to to kupić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amj2 Re: GAZELLE FREESTYLE??? 15.01.05, 20:40 Ja mam ,ale dopiero od miesiąca ,więc efektów jeszcze nie widać.Ćwiczyłam dopiero kilka razy po pół godziny i ćwiczy się bardzo przyjemnie... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mammamiaherbuzielonapietruszka Re: GAZELLE FREESTYLE??? 15.01.05, 22:20 Dzięki wielkie za odpowiedź, pytam bo mam wielką ochotę fundnąć sobie, szykuje się zastrzyk gotówki Niestety mój Luby twierdzi że to jakiś absurd, że to na pewno nic nie daje, bo działa na zasadzie huśtawki i nie trzeba wkładać w to żadnego wysiłku... Ale skoro mówisz że przyjemnie się ćwiczy to może go jeszcze jakoś przekonam Dzięki wielkie pozdr! )) Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Re: GAZELLE FREESTYLE??? 16.01.05, 09:25 Ja co prawda nie mam tego urządzenia ale radzę Ci się najpierw przejść do najbliższej dużej siłowni. Tam pewno coś takiego już jest albo są osoby które szczerze doradzą. Według mnie te wszystkie urządzenia do ćwiczeń reklamowane w TV, są kupowane by zagłuszyć nieczyste sumienie, potem przez miesiąc-dwa są wykorzystywane nawet intensywnie a potem dogorywają na dnie szafy bo wcale nie okazały się taką rewelacją. Mam koleżankę która ma kasę i wiele rzeczy kupuje to sobie wypróbowałam kilka sprzętów i myślę że są przereklamowane. Ale to oczywiście tylko moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś