Dodaj do ulubionych

Sprzedam laktator MEDELA FREESTYLE

30.09.15, 10:19
Witajcie kobietki,

po raz drugi (niestety znowu nie wyszło) zakończyłam ściąganie mleka. Laktator znałam już bardzo dobrze, bo przy pierwszym razie też używałam właśnie tego i nie miałam wątpliwości, że skoro muszę przechdzić przez ściaganie drugi raz to tylko z tym laktatorem. Jest rewelacyjny, mały, akumulator wytrzymuje bardzo długo, więc jest pełna mobilność i w ogóle jest po prostu bez wad smile Kupiony był we wrześniu 2014 roku, więc ma jeszcze ok. roku gwarancji. Ponieważ jest w 100% sprawny i jest jeszcze rok gwarancji cena to 800 zł. Mam jeszcze komplet zupełnie nowych przyłączek do piersi (cały ten mechanizm który ma kontakt z mlekiem, mogę odsprzedać osobno, cena jednego to 70 zl na jedna pierś, u mnie 50 zł). W zestawie jest wszystko to co standardowo jest w sprzedaży przy tym laktatorze. Serdecznie polecam. Mój mail agnieszka.fechner@wp.pl. Serdecznie polecam smile
A dla ciekawych garść statystyk z mojego ściągania (wszystko skrzętnie notowałam ):
Całkowity czas ściągania (średnio 17 min): 34493 min, tj. 575 h, tj, 24 doby non stop
Ilość odciągnięć: 2029 razy
Całkowita ilość odciągniętego mleka: 528,178 litra
Największa ilość dobowa mleka: 1674 ml

Ech była to walka wink ale udało się, synek ma rok i 2 mce.

Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia na mlecznej drodze Wam wszystkim smile
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka