andaba 27.01.05, 22:51 Jak tak dalej pójdzie to syn będzie musiał wyjść o 6,30, żeby do szkoły zdążyć na ósmą! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ann007 Re: Znowu sypie... 27.01.05, 23:57 Ciesz się, u nas na północy śniegu brak! A ja tak sobie marzyłam, że w ferie pochodzimy na sanki... W poniedziałek sie kończą. A słońce świeciło u nas dzisiaj niemal cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Znowu sypie... 28.01.05, 00:12 Sypie, sypie i to już trzecią dobę bez przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
mamalola Re: Znowu sypie... 28.01.05, 00:26 A u nas ferie, więc dzieciaki uradowane. Na wszstkich pagórkach roześmiane tłumy. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Znowu sypie... 28.01.05, 09:23 6 dobe pada snieg wczoraj mialam klopoty z wyjsciem z wozkiem z klatki, bo z administracji nie pomysleli o odsniezeniu ale synek mial fajna minke, dla jego rozgladania warto bylo troxhe pomeczyc sie z wozkiem pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Znowu sypie... 28.01.05, 09:32 niedobrze sie robi... śniegu po kolana... a w krakowie jak wczoraj byłam to jakiś błotno_śniezny koszmar na ulicach grrrrrrrrr z jednej strony piękna zima - ale nie mogło być tak na święta... teraz to ja mam to gdzieś! chce wiosnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Odpowiedz Link Zgłoś