beata985 07.02.05, 20:18 torbicka =loska,zrobiona na mamusie-ale fajnie następna kicha oskarowo podobna,może sie mylę bo tylko zerkłam a i gdzie nie spojrzę m jak miłość-oczywiscie nie film,tylko obsada a chciałam film(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18lipiec porażka 07.02.05, 20:54 najpiękniejsi wcale nie są pieknie, znowu Torbicka i denne przedstawienie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter_exunruzanka :((( 07.02.05, 20:56 nie mam pojęcia W JAKIM CELU organizowane są takie imprezy. Idiotyzm. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: :((( 07.02.05, 20:59 chyba jedynie w celu pokazania sie w coraz to inny i coraz droższych kreacjach ,niepowiem niektóre z nich exstra.co z tego Odpowiedz Link Zgłoś
ligia76 Re: :((( 07.02.05, 20:59 Własnie "zerkałam" na tą imprezę i też się nad tym zastanawiałam. Powiało totalna pustką ... umysłów. Pozdrowienia Ligia Odpowiedz Link Zgłoś
dora1976 Re: :((( 07.02.05, 21:01 Totalna kicha juz lepiej by dali "M jak miłość" tam chociaz coś sie dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś
paquita1 Re: :((( 07.02.05, 21:04 Otylia Jędrzejczak najpiekniejsza.....to jest juz mega denna porazka... Odpowiedz Link Zgłoś
ministrowa Re: :((( 07.02.05, 21:51 Ja też nie lubie tego typu show ale z ciekawości bo poszłam usypiać - kto otrzymał koronę NAJ?????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ewitek01 Re: :((( 07.02.05, 23:06 Otylia Jędrzejczak i Michał Żebrowskich jedno piękniejsze od drugiego... śmiać się czy płakać ? Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: :((( 08.02.05, 11:46 Nie oglądam tego typu "przedstawień". Dla mnie to imprezy "towarzystwa wzajemnej adoracji". ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu sukienka otylii......... DRAMAT 08.02.05, 08:51 i jeszcze raz dramat!!! kto ją w coś takiego ubrał???? bleeeeeeeeeeeeeeeee wyglądała jak przerośnięta małża... Odpowiedz Link Zgłoś
melka_x Re: :((( 08.02.05, 12:07 ania.silenter_exunruzanka napisała: > nie mam pojęcia W JAKIM CELU organizowane są takie imprezy. Idiotyzm. > pozdrawiam Aniu ludzie to oglądają, jak można się przekonać choćby w tym wątku, oto i cała tajemnica)). Pozdrawiam serdecznie M. Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 Re: viva najpiękniejsi 07.02.05, 21:50 Przecież wiadomo, że chodzi o Vivę!. Za jakiś czas doczekamy się Gali Najpiękniejszych, Najpiękniejsi Na Żywo etc. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: viva najpiękniejsi 07.02.05, 23:12 No ale Otylia?! Colkolwiek by o niej mowić, jakieolwiek medale, nagrody, no ale żeby była piękna? Litości! Odpowiedz Link Zgłoś
iskra14 Re: viva najpiękniejsi 07.02.05, 23:15 A ja się tylko pod tym podpisuję. Poza tm mam już dość tego, że najlepszą rozrywką (zarówno w telewizji jak i w czasopismach) ma być (według oczywiście TV i czasopism) jak żyją i bawia się piękni, sławni i bogaci. Odpowiedz Link Zgłoś
maja45 Re: viva najpiękniejsi 08.02.05, 10:46 Te imprezy są robione po to, by tzw.elegancka Warszawa mogła sie pokazać, no i po to , by paru znajomych prezesa lub koszmarnej Niny T. , mogło zarobić kilka groszy, za nagłosnienie , oświetlenie, scenariusz i takie tam... Ogólnie żenada a ci najpiękniejsi to też mocno dyskusyjna sprawa. Marta Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: viva najpiękniejsi 08.02.05, 11:09 iskra14 napisała: > Poza tm mam już dość tego, że najlepszą > rozrywką (zarówno w telewizji jak i w czasopismach) ma być (według oczywiście > TV i czasopism) jak żyją i bawia się piękni, sławni i bogaci. Mam jedną radę: nie oglądać ja nie oglądam takich rzeczy (w ogóle mało oglądam TV) i dzięki temu nie muszę mieć niczego dość Odpowiedz Link Zgłoś
gosza26 Re: viva najpiękniejsi 08.02.05, 11:18 Co jak co ,ale tak jak juz ktoś wspomniał, ta turkusowa sukienka powaliła mnie na kolana!!!!Może i turkus to na wione najmodniejszy kolor, ale jak można go połączyć z białymi włosami i jasna karnacją!!!! Ja tej stylistce co ubrała Otylię dałabym w mordę. A w necie wygrała Bordzik i Sthur(młody oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: viva najpiękniejsi 08.02.05, 11:59 utalia napisała: > To juz wole Otylke niz Brodzik! Cóż, niewątpię, ale z całą pewnością, jeśli już którakolwiek a nich mialaby być piękna, to prędzej jednak Brodzik przed Jędrzejczak. Odpowiedz Link Zgłoś
ese1 Re: viva najpiękniejsi 08.02.05, 11:51 Nie da sie ukryc ze to "SHOW-BUSINESS" ktory istnieje tylko dlatego, ze mnostwo ludzi wydaje kase na SMS w ta denna zabawe. Zgadzam sie ze wszyskimi opiniami poprzedniczek. Otylke lubie, ale widze ze zaczyna ja wkrecac to cale zamieszanie wokol jej osoby, zwlaszcza jak przekazala swoje medale na cele dobroczynne. Ale przyznam, ze moje pierwsze mysli jak ja zobaczylam to, czy sama se ta sukienke wybrala, czy tez dostala sie w rece jakiegos kiepskiego wizazysty. Odpowiedz Link Zgłoś