agnisiaz 07.03.05, 09:36 prosze! zostałysmy oszukane na forum sprzedam i chciałabym aby jakas mama z Wrocławia spojrzała na mape czy jest we Wrocławiu ulica Marcinkowskiego PROSZe jest to dla mnie b. wazne piszcie na azawada@sgh.waw.pl aga mama wiki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: POMÓZCIE dziewczyny z Wrocławia 07.03.05, 10:11 plan.naszemiasto.pl/plan_wroclaw.html Znalazlam, okazuje sie ,ze niedaleko mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz dziekuje 07.03.05, 10:30 dziekuje Ci bardzo znalazłam ale chyba podała zmyslona ulice bo nie ma takiego bloku wiec szukam dalej aga Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna sprawdzilam w banku 07.03.05, 11:21 Aga, tak jak Ci napisalam w mailu, adres na pewno jest zmyslony i byc moze imie i nazwisko tez. Wlasnie dowiadywalam sie w swoim banku, adresu na przelewie podawac nie trzeba, wiec mogla wpisac cokolwiek. Nazwisko powinno byc wlasciciela lub pelnomocnika konta, ale jesli bedzie inne to i tak sa spore szanse, ze przelew zasili to konto Nie wiem czy takie same zasady obowiazuja w Lucas Banku? jesli tak, to jest prawdopodobne, ze jej imie i nazwisko jest zmyslone. W tej sytuacji jedyne co mamy pewnego to nr jej konta, a tego nie wolno nam ujawnic na forum. Niestety, to jest sprawa dla policji, sama nic nie zdzialasz. Odpowiedz Link Zgłoś
kiranna Re: sprawdzilam w banku 07.03.05, 11:28 aha, i oddzial banku jest we Wroclawiu, ale wlasciciel konta moze mieszkac w dowolnym miescie, niekoniecznie tam. Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: sprawdzilam w banku 07.03.05, 11:36 no własnie i juz mnie tak rozzłosciła ta sytuacja że nie podaruje, dla zasady niech wie że w końcu ja znajde jak nie tak to tak aga Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz Re: sprawdzilam w banku 07.03.05, 11:37 załuje że nie mam kogoś w lukas banku aga Odpowiedz Link Zgłoś
agnisiaz kiranna 07.03.05, 11:47 dzwoniłam na policje powiedział mi miły Pan że oczywiście moge złożyc doniesienie i jest to typowe przestepstwo wyłudzenie internetowe ścigane ide dzisiaj lub jutro i złoże doniesienie kurcze niech panienka na drugi raz pomysli aga Odpowiedz Link Zgłoś