kasiamw 31.03.05, 08:59 dziewczyny kto wam podbija książeczkę ubezpieczeniową? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: na wychowawczym 31.03.05, 09:02 Chyba obowiązuje książeczka dla członka rodziny pracownika (męża). Mam taką, wystawioną przez zakład pracy mężą i tam są wpisane dzieci i ja. Jak już masz dziecko to masz i książeczkę, po prostu Cię do niej dopiszą. Odpowiedz Link Zgłoś
przygodziak Re: na wychowawczym 31.03.05, 09:53 Mam wpisany wychowawczy od do i to wystarcza nawet w szpitalu. W moim przypadku podbijanie byłoby niemożliwe: zakład pracy 250 km stąd. Odpowiedz Link Zgłoś
mama_maksa Re: na wychowawczym 31.03.05, 09:58 mój zakład pracy jest w tym samym budynku co lekarz. jak jestem z synkiem u lekarza to zaglądam do kadr. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: na wychowawczym 31.03.05, 10:19 jesli to urlop wychowawczy to pracodawca, co dwa miesiace jesli nie pracowałas ksiązeczka rodzinna Odpowiedz Link Zgłoś
koleandra Re: na wychowawczym 31.03.05, 12:01 Moja książeczke ubezpieczeniową podbija zakład pracy. Mam jeszcze książeczke ubezpieczeniową dla członków rodziny i tą też podbija mój zakład pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewitek01 Re: na wychowawczym 31.03.05, 12:40 mam podbitą z adnotacją ''urlop wychowawczy do..." to wystarcza Odpowiedz Link Zgłoś