kkatie 09.05.05, 21:47 bardzo ciekawa jestem, bo niektore mamy maja naprawde ciekawe. moj to po prostu dopasowanie do imienia, a ze nie lubie cyferek w nicku, to probowalam do skutku pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nicol.lublin Re: skad sie wziely Wasze nicki ? :) 09.05.05, 21:49 był już kiedyś taki wątek, poszperaj w wyszukiwarce, bo naprawdę ciekawy i dłuuuuuuuuuugi był Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: skad sie wziely Wasze nicki ? :) 09.05.05, 21:52 buuu, ta wyszukiwarka jest.... nie moge znalezc. no trudno. sorki za powtorke. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: skad sie wziely Wasze nicki ? :) 09.05.05, 23:01 To nie kwestia wyszukiwarki, ten wątek jest obecnie, o ile się nie mylę, na ukrytym forum. A które nicki wydają Ci się szczególnie interesujące? Bo ja zastanawiam się raczej dlaczego tak wiele z nich jest aż tak bardzo podobnych, dla mnie trudnych do odróżnienia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin Re: skad sie wziely Wasze nicki ? :) 09.05.05, 23:05 hm... ukryte forum? a przed kim się ukrywa? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: skad sie wziely Wasze nicki ? :) 09.05.05, 23:07 Przed niemądrymi i niesympatycznymi Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin Re: skad sie wziely Wasze nicki ? :) 09.05.05, 23:08 ojej, to ja też taka niemądra i niesympatyczna? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: skad sie wziely Wasze nicki ? :) 09.05.05, 23:11 Nie wiem, nie znam Cię przecież. A dlaczego przypuszczasz, że taka możesz być? Odpowiedz Link Zgłoś
joa.joa Re: skad sie wziely Wasze nicki ? :) 09.05.05, 23:11 cze Zona_Mi usmiałam się z tego co masz w sygnaturce ))) pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
nicol.lublin :-) 09.05.05, 23:13 żartowałam tylko po prostu skoro mnie tam nie ma ? takie domniemanie... bardzo miła i sympatyczna nicol Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: skad sie wziely Wasze nicki ? :) 09.05.05, 23:14 O, dopuścił Cię Twój do kompa! Pozazdrościłam innej Mamie i też postanowiłam podzielić się tekstami mojej córci. Jest czym, nie? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
joa.joa do Zony 09.05.05, 23:18 a tak, tak! mam komputerowe wychodne ))) fajne masz dzieci,gdybym nie oczekiwała to bym sobie je od Ciebie pożyczyła Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: do Zony 09.05.05, 23:20 Piękne merci za miłe słowa, ale czy autorka wątku wybaczy nam tę prywatę? Bo cosik mało tu o nickach )) Odpowiedz Link Zgłoś
joa.joa Re: do Zony 09.05.05, 23:22 fakt. szybko naprawiam ten błąd i spieszę donieść, że mój nick jest od imienia. Pełne zaskoczenie Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: kkatie :D 10.05.05, 04:04 Tos sie dowiedziala, co? Moj nick to tez TAJEMNICA ... hehe Odpowiedz Link Zgłoś