Dodaj do ulubionych

zmiany na stronie głównej forum eDziecko

13.05.05, 08:36
Kopiuje poniżej odpowiedź Admina:
"Rzeczywiście wprowadziliśmy zmiany na stronie głównej forum eDziecko.
Zrezygnowaliśmy z zajawki "Polecamy", a umieściliśmy pełną listę forów
regionalnych.
Nie przenosiliśmy forów prywatnych zajawionych w "Polecamy". Jesli nie ma ich
na stronie forów prywatnych eDziecko to znaczy, że zostały założone na innych
forach gazeta.pl np. Kobieta lub Zdrowie. "
Dodam, że forum dawne forum Świat to teraz Z dala od POlski, w zakładce
eRodzice.
Obserwuj wątek
    • pieczareczka Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 09:32
      nalezaloby pogratulowac Adminowi w takim razie za to fascynujace zamieszanie -
      niektorych forow jakos nigdzie nie moge znalezc; jak sadze w przypadku takich
      zmian przydalaby sie jakas informacja na ten temat zamiast zabawy 'kto pierwszy
      zgadnie'
      pozdrawiam
      pieczareczka
      • kalina_p Link do forum "chore dziecko..." 13.05.05, 10:29
        bo to najcześciej sie pojawia:
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16556
        Proponuje dodawac ulubione fora "do ulubionych forów", wtedy nawet w wypadku
        zmian bedą ona dostepnewink
    • gemmavera Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 10:40
      Ehh, słuchajcie, tyle było zachodu z tym, żeby forum "Strata dziecka" było
      widoczne z głownej strony eDzieckowej... Założycielkom i uczestniczkom tego
      forum bardzo zależało, żeby Dziecko choćby w taki symboliczny sposób je
      "poparło"...
      A tu masz, zmiana władzy i do widzenia, państwu już dziękujemy. sad(
      Bo tu nie chodzi o to, żeby osoby stale czytające forum Agiblues miały do niego
      łatwy dostęp - rzeczywiście, jak pisała chyba Kalina, można sobie dodać do
      ulubionych i cześć. Ale przecież szło głownie o to, żeby _nowa_ osoba wchodząca
      na forum eDziecka miała szansę zobaczyć "Chore dziecko, strata dziecka", a nie
      musiała grzebać w prywatnych w nadziei, że znajdzie pomoc.
      Tym bardziej, że teraz każde większe forum dla rodziców ma podforum dotyczące
      straty dziecka...
      Uważam, że admini eDziecka powinni stanąć na głowie, żeby "strata dziecka" znów
      pojawiła się na głownej stronie forum.
      Ogólnie rzecz ujmując - smutne.
      gemma
    • izunia6 Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 11:03
      Albo ja jestem kompletnie ślepa, albo niedorozwinięta - ale proszę może o
      konkretną odpowiedź. W którym miejscu jest teraz Chore dziecko, Poronienia. Ja
      nie widzę go ani w prywatnych, ani w zdrowiu, ani w Kobiecie, ani w edziecku!
      Nie mówiąc o tym, że 95% dyskusji na Zdrowiu czy Kobiecie jest wulgarna,
      pozbawiona sensu, pełna trolli i totalnie niesmacznych dyskusji. Nie jest to na
      pewno miejsce, do którego chce się zaglądać, a już na pewno szukać wsparcia czy
      pocieszenia. Forum edziecka w większym czy mniejszym stopniu jakoś się trzyma i
      może należy się pare słów wyjaśnień - po co te zmiany?
      • i2h2 Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 11:11
        Izuniu, Kalina_p zamieściła link w poście powyżej. Ale masz rację: niektóre
        fora "wyparowały" w niebyt w ramach tych zmian sad Miejmy nadzieję, że szybko
        zostanie to naprawione.
        Pozdrawiam
        • izunia6 Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 12:04
          dzięki link to jest też mam, bo mam w ulubionych - ale nie o to mi chodzi -
          tylko o możliwość połapania się w tym wszystkim. Wkurza mnie narzucanie przez
          administratorów, tego co dla nas ma być lepsze. Jeśli jakieś fora nie cieszą się
          popularnością, to może zamiast je mnożyć trzeba je wykasować po prostu, a nie
          podnosić kosztem tych najbardziej popularnych.
          Forum Chorego dziecka jest dla wielu z nas forum, które pozwala spojrzeć trochę
          racjonalniej na świat, uwrażliwić na problemy, czasem otworzyć oczy, przywrócić
          hierarchię rzeczy na prawdę ważnych w naszym życiu. Nie chciałabym żeby zniknęło
          w gąszczu na prawde pustych i durnych dyskusji, miało swoje miejsce tu na forum
          edziecka i miejmy nadzieję, że te zniknięcie najbardziej popularnych forów, to
          chwilowe zakłócenie pracy administratora. Szkoda tylko, że z szacunku dla
          uzytkowników, na głównej stronie forum gazety nie pojawiły się dwa słowa
          wyjaśnień - dziś jakieś tam prace robimy, przepraszamy za problemy i liczymy na
          wyrozumiałość.
      • gemmavera Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 11:14
        Iza, najzabawniejsze jest to, że "chore dziecko" było założone na forach
        prywatnych w części "Dziecko". Wystarczy wejść na to forum i zerknąć:
        Gazeta.pl > Forum > Prywatne > Dziecko

I rzeczywiście, forum jakby się rozpłynęło - chociaż gdzieś przecież musi
        wisieć, skoro można na nie wejść i pisać...
        Ale widać "Maj 2005" albo "Mamy nietypowe", do których nie ma otwartego
        dostępu, są ciekawsze... tongue_out
        • i2h2 Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 11:31
          Mam wrażenie, że rozpłynęły się dokładnie te fora, które były w "Polecanych".
          Zawiść zawodowa kogoś trawi czy jak wink))
          Pozdrawiam
          • ewamonika1 Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 11:39
            W sumie najgorsze jest to, że w artykułach prasowych nt. straty dzieci, w tym
            poronień - były podawane adresy do forów (właśnie poprzez listę forów
            prywatnych). Jeśli nowo doświadczony rodzic trafi na archiwalny artykuł i
            zastosuje się do "ścieżki adresowej" wskazanej w prasie - nie odnajdzie już
            kilku forów.
            Ci którzy te fora znają - odnajdą je jakoś, choćb przy pomocy znajomych. Szkoda
            tych nowych osób.

Rozumiem, że czasem istnieje konieczność zmian, ale tych zmian nie mogę
            zrozumieć.

pozdr. ewa
        • wieczna-gosia Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 11:41
          no co jest???
          gemma ma racje. co wiecej numer z wykorzystaniem watkow o chorych dzieciach byl
          jednym z najlepszych w zeszlym roku.
          no adminie drogi- chore dziecko zostalo zalozone na forach prywatnych dziecka.
          poukladajcie to.
    • anek.anek Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 11:39
      Podejrzewam, że za jakiś czas to sięznowu zmieni. I myślę też, że adminom mogło
      zależeć na tym, żeby fora regionalne nie były tylko "przechowalnią" dla wątków
      z innych forów, ale żeby naprawdę były aktywne.
    • g0sik Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 12:00
      Może ja ślepa jestem ale nie widzę forum Młodziutkie mężatki.
    • jagienkaa Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 12:07
      zgadzam siędziewczyny. Sorry ale zmiany naprawdę są bezsensowne. Jest za to 6
      for typu SKLEP! napisałam co o tym myślę na 'forum o forum'. Może się
      dopiszecie jak chceciewink
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299
      • g.a.b.i Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 12:12
        no tak, bylo za dobrze... musieli cos utrudnic, bo inaczej bylo by nudno.....
        to chyba w przypływie jakiejsc weny tworczej...???

Gratuluje adminom pomysłow....
        • andaba Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 12:43
          Ciekawa jestem, gdzie te fora zostały przeniesione. Bo na przykład "poronienia"
          i "chorego dziecka" nie znalazłam ani na kobiecie, ani na zdrowiu.
          Podobnie nigdzie nie widzę "wszystko o imionach". Czy ktoś wie może gdzie
          szanowni admini to wywalili? Dostaję się na fora dzięki linkom podanym przez
          forumowiczki, ale przeciez inaczej też chyba jest możliwe... No i dzięki linkom
          dostaja sie tam te osoby, które dane forum znaja i wiedza gdzie szukać
          odsyłaczy, a co z tymi, które wchodzą nowe i chciałyby sie dostać na konkretne
          forum, zwłaszcza dotyczy to takich jak "poronienie" i "chore dziecko, strata
          dziecka"?
          • e_r_i_n Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 12:46
            Dokladnie tak - szukalam w forach prywatnych, w roznych kategoriach i nie ma.
            Inna opcja, poza linkami forumowiczek, to wpisywanie w wyszkuwarke hasel (chore
            dziecko, poronienie) lub zalozycieli i wtedy wyskakuja fora.
      • twinmama76 jedna uwaga 13.05.05, 12:53
        Proszę dopisujcie swoje uwagi też na forum eDziecko do kuchni
        forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=596
        Forum o forum jest gazetowe, tam wasze głosy mogą się szybko zgubić.
    • jabbur Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 14:03
      Bardzo przepraszamy za zamieszanie. Zmiany nie wyszły do końca
      tak jak chcieliśmy. W chwili obecnej pracujemy nad przywróceniem
      poprzedniej struktury forum - dzisiaj powinno wszystko wrócić do normy.

pozdrawiam,
      j/a
      • jabbur Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 14:14
        Jeżeli do jakiś forów można dostać się tylko
        poprzez "fora ulubione", proszę o podanie ich nazw,
        linków do tych miejsc. Postaramy się to naprawić tak szybko,
        jak to możliwe.
        j/a
        • g0sik Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 15:30
          To ja poproszę o powrót na stronę główną forum Młodziutkie mężatki i nie
          tylko...
          • jabbur Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 15:58
            Sytuacja się stabilizuje smile
            Jeżeli jakieś fora są wciąż "zniknięte" z katalogów,
            dajcie mi proszę znać listownie.

W imieniu administracji przepraszam za zamieszanie i
            dziękuję za cierpliwość smile

pozdrawiam,
            j/a
            • andaba No, wreszcie!!! 13.05.05, 16:03
              Wszystko na swoim miejscu...
              • jagienkaa Re: No, wreszcie!!! 13.05.05, 17:42
                no i tak powinno byćsmile
            • ecco_mama Re: zmiany na stronie głównej forum eDziecko 13.05.05, 21:53
              No to ja bardzo prosiłabym o umieszczenie na głównej stronie edziecka(jak
              poprzednio) forum "Naturalne Planowanie Rodziny"; w tej chwili nie ma go wśród
              forów prywatnych/zdrowie, chociaż adres na górze strony na to wskazuje.
              Bardzo dziękuję
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka