malachowianka 03.06.05, 11:42 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2745302.html Dla mnie to szczyt buractwa. Nie kupię żadnej jego płyty, nie pójdę na żaden koncert. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaigora1 Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 03.06.05, 11:53 szczyt buracta - zgadzam się Odpowiedz Link Zgłoś
mamamikolajcia Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 03.06.05, 11:59 Cham. Odpowiedz Link Zgłoś
mamakasienki1 Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 03.06.05, 13:08 Burak i koniec Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 03.06.05, 13:00 Wrażliwy na niedolę dzieci jak Villas na niedolę piesków (( Burak, nie ma wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
demika Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 03.06.05, 13:05 No cóż..gwiazdor!! BRAK SŁÓW!! Odpowiedz Link Zgłoś
margarettka Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 03.06.05, 13:10 Burak! ja juz kilkakrotnie slyszalam o jego zachowaniach w takim stylu, troszke sie za bardzo ceni...artysta jeden... Odpowiedz Link Zgłoś
nefretete11 Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 03.06.05, 13:11 Jestem oburzona po przeczytaniu tego artykułu! No to pokazał, na co go stać. Prostak. Żal mi go i jego rodziny. Prymityw. Szkoda słów.... Odpowiedz Link Zgłoś
iberka Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 03.06.05, 13:14 tez sie oburzylam a to co powiedzial jego menedzer przechodzi ludzkie pojecie.A ja tak go lubilam iza Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 03.06.05, 13:17 "Menedżer Krawczyka: - Krzysztof nigdy nie zgadza się na występy na scenie z innymi osobami. W tym przypadku zrobił duży ukłon w stronę dzieci. Jednak to, co zaprezentowały podczas pierwszej piosenki, nie nadawało się do powtórzenia. Artysta musi dbać o swoją renomę." Szkoda słów. O gwiazdorstwie Pana Krawczyka mam wyrobione zdanie, od kiedy zobaczyłam jego występ na dożynkach. Nie mówiąc już o jakości tego występu fakt, że K. łapie takie chałtury nie czyni z niego gwiazdora. Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 07.06.05, 12:40 Prostak!! Menedżer miał rację "Artysta musi dbać o swoją renomę." - toz zadbał i pokazał jakim jest burakiem!!! Piosenki owszem są niczego sobie, ale jako osoba DRAMAT!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monika291 Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 07.06.05, 22:28 A dla mnie to zawsze był burak i jakoś nie zdziwiłam się bardzo ,ze tak okropnie postąpił,mam i miałam zawsze wrażenie ze "renoma" jest dużo ważniejsza dla niego niż ludzie.Beznadziejny lidzik a nie człowiek. Zal mi tych dzieciaczków które tak czekały i bardzo chciały. Pozdrawiam Monika Z Nikolą(29.07.03) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10817538&a=20647857 Odpowiedz Link Zgłoś
hanka_79 Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 08.06.05, 10:05 No jak tak możecie, przecież Krawczyk królem sceny jest od.... bo ja wiem 5 lat (?) Ma prawo zachować się jak gwiazdor i mieć zachcianki i wymagania typu: sam na scenie. Tak długo nagrywał beznadziejne płytki z piosenkami dla swoich dzieci, że teraz pewnie panicznie się boi, że znów pójdzie na dno. Przecież przez kilkanaście lat nigdzie nie mógł się wybić. Szkoda tylko, że stary chłop, a nie potrafi odróżnić co dobre a co złe. Dla mnie zawsze był obleśniakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aleksa13 Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 20.11.05, 17:58 Hanka Krawczyk gra od ok 20 lat nie od 5 lat . Odpowiedz Link Zgłoś
mamakacpusia Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 27.11.05, 13:02 czego tu oczekować od zachowania Pana K. czy też jego wrażliwości na drugiego człowieka jeśki jego rodzina (brat+ 8 dzieci) przymiera głodem w jednej z mazurskich wieosek, niby-dom wali im się na głowę a wspaniały "wielki" brat nie wie na czym d... posadzić?!? Odpowiedz Link Zgłoś