Dodaj do ulubionych

Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czerwca?

03.06.05, 11:42
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2745302.html
Dla mnie to szczyt buractwa. Nie kupię żadnej jego płyty, nie pójdę na żaden
koncert.
Obserwuj wątek
    • mamaigora1 Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 03.06.05, 11:53
      szczyt buracta - zgadzam się
      • mamamikolajcia Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 03.06.05, 11:59
        Cham.
        • mamakasienki1 Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 03.06.05, 13:08
          Burak i koniec
    • zona_mi Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 03.06.05, 13:00
      Wrażliwy na niedolę dzieci jak Villas na niedolę piesków sad((
      Burak, nie ma wątpliwości.
      • demika Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 03.06.05, 13:05
        No cóż..gwiazdor!! BRAK SŁÓW!!
    • margarettka Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 03.06.05, 13:10
      Burak!

ja juz kilkakrotnie slyszalam o jego zachowaniach w takim stylu, troszke sie za
      bardzo ceni...artysta jeden...
    • nefretete11 Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 03.06.05, 13:11
      Jestem oburzona po przeczytaniu tego artykułu! No to pokazał, na co go stać.
      Prostak. Żal mi go i jego rodziny. Prymityw. Szkoda słów....
    • iberka Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 03.06.05, 13:14
      tez sie oburzylam a to co powiedzial jego menedzer przechodzi ludzkie pojecie.A
      ja tak go lubilam
      iza
    • twinmama76 Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 03.06.05, 13:17
      "Menedżer Krawczyka: - Krzysztof nigdy nie zgadza się na występy na scenie z
      innymi osobami. W tym przypadku zrobił duży ukłon w stronę dzieci. Jednak to,
      co zaprezentowały podczas pierwszej piosenki, nie nadawało się do powtórzenia.
      Artysta musi dbać o swoją renomę."
      Szkoda słów.
      O gwiazdorstwie Pana Krawczyka mam wyrobione zdanie, od kiedy zobaczyłam jego
      występ na dożynkach. Nie mówiąc już o jakości tego występu fakt, że K. łapie
      takie chałtury nie czyni z niego gwiazdora.
      • p_swiat Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 07.06.05, 12:40
        Prostak!! Menedżer miał rację "Artysta musi dbać o swoją renomę." - toz zadbał i
        pokazał jakim jest burakiem!!!
        Piosenki owszem są niczego sobie, ale jako osoba DRAMAT!!!!
        • monika291 Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 07.06.05, 22:28
          A dla mnie to zawsze był burak i jakoś nie zdziwiłam się bardzo ,ze tak
          okropnie postąpił,mam i miałam zawsze wrażenie ze "renoma" jest dużo ważniejsza
          dla niego niż ludzie.Beznadziejny lidzik a nie człowiek.
          Zal mi tych dzieciaczków które tak czekały i bardzo chciały.
          Pozdrawiam
          Monika Z Nikolą(29.07.03)
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=10817538&a=20647857
          • hanka_79 Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 08.06.05, 10:05
            No jak tak możecie, przecież Krawczyk królem sceny jest od.... bo ja wiem 5 lat
            (?) Ma prawo zachować się jak gwiazdor i mieć zachcianki i wymagania typu: sam
            na scenie. Tak długo nagrywał beznadziejne płytki z piosenkami dla swoich
            dzieci, że teraz pewnie panicznie się boi, że znów pójdzie na dno. Przecież
            przez kilkanaście lat nigdzie nie mógł się wybić. Szkoda tylko, że stary chłop,
            a nie potrafi odróżnić co dobre a co złe.
            Dla mnie zawsze był obleśniakiem.
            • aleksa13 Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 20.11.05, 17:58
              Hanka Krawczyk gra od ok 20 lat nie od 5 lat .
              • mamakacpusia Re: Słyszeliście jak się zachował Krawczyk 1 czer 27.11.05, 13:02
                czego tu oczekować od zachowania Pana K. czy też jego wrażliwości na drugiego
                człowieka jeśki jego rodzina (brat+ 8 dzieci) przymiera głodem w jednej z
                mazurskich wieosek, niby-dom wali im się na głowę a wspaniały "wielki" brat nie
                wie na czym d... posadzić?!?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka