e-dziunia 20.06.08, 08:08 Jeszcze nikogo nie ma? Pobudka śpiochy Ja już od dawna w pracy, po herbatce i pączkach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnese_zb Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 08:21 Ja też melduję się Już po kawce, ale w domu, bo wzięłam sobie dzień urlopu. Odpowiedz Link
keegan Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 09:21 ale Ci zazdroszczę tego urlopu ja prawie dziś zostałam w domu bo coś mnie rozłożyło po tych anty, które biorę, aż mój mąż zapytał czy nie powinnam zostać ale szkoda mi było urlopu i przyczołgałam się do pracy Odpowiedz Link
kalahora Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 08:20 melduję się na stanowisku od dzisiaj przez następny tydzień jako singiel w pracy. a raczej w pokoju, bo jak zwykle pół biura w ciągu dnia przyleci na pogaduchy. plan jest taki: w ciągu 8 godz. wykonać kawał dobrej, nikomu niepotrzebnej roboty i udać się na zasłużony weekendowy wypoczynek... przy remontowaniu łazienki ) Odpowiedz Link
biedronka1969 Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 08:39 Witam dziewczynki Niestety u mnie dzis 2dc ( Wczoraj przylazla @ po poludniu co mnie calkiem zaskoczylo.Najpierw czekalam na nia 2 miesiace a teraz nagle pojawila sie w 26dc!!!! Szok.I jak tu w ciaze zajsc? Ech...zycie... Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 08:49 Witajcie Kochane, ja też w pracy przy pysznej kawce i biorę się za lekturę in. wątków. Potem trochę popracuję i znów wracam do Was I zaczynam się już lekko denerwować o swój dzisiejszy wynik prolaktyny, ale odbiorę go dopiero po pracy. Odpowiedz Link
keegan Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 09:19 Anetko, jak będziesz miała wyniki to daj znać, bo ta prolaktyna to mój jeden z ulubionych tematów i jestem strasznie ciekawa Twoich wyników Fajnie, że masz tak wcześnie kontrolę przy braniu tego bromka bo moja koleżanka miała kontrolę dopiero po pół roku brania leku. Aha, i jeszcze chciałam spytać czy Ty miałaś z obciążeniem to badanie? Przepraszam, może już to pisałaś ale nie pamiętam Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: Keegan 20.06.08, 09:31 dam znać na pewno ale nie wiem kiedy Jak będę w weekend przy kompie to na pewno się odezwę. Robiłam to zwykłe badanie, bez obciążenia. Nawet jak pierwszy raz je robiłam to chciałam z obciążeniem, ale jak się okazało w labolatorium musiałabym mieć receptę od gina na ten lek, kt. się bierze. A nie miałam, widac moj gin nie widział takiej potrzeby. Tez myśle czy te 2 tyg. to nie za szybko na kontrolne badanie, ale co tam. Sama jestem ciekawa. A w poniedziałek bede u in.gina, bo ide tam z mezem, to przy okazji jego tez zapytam o wszystko Odpowiedz Link
mjulka Re: Keegan 20.06.08, 10:08 melduję się i ja a mój plan na dziś jest taki: odwalić tyle roboty, ile potrzeba, by się nikt do mnie dowalił, zaglądać do Was tak często jak się da, w przerwach w zaglądaniu da Was zajrzeć w notatki przed dzisiejszym egzaminem a potem trzymać kciuki za niektórych piękną prolaktynę i za laski z dołów wychodzące i za groszki idę na kawę, ktoś ze mną? Odpowiedz Link
uccellino Re: Keegan 20.06.08, 10:12 A mój plan to: - robota - dziś głównie rozmowy rekrutacyjne, bleee - kupić sobie Omegę 3 i płyn micelarny - o 18.30 stretching - nabyć jajka i warzywa - i do domu )) Odpowiedz Link
justmaga Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 11:10 Bieeedronka a ja sie martwilam,ze ccie w kalendarium opuszcze... patrz leb w leb idziemy.... u mnie tez drugi Odpowiedz Link
mmisiaaa Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 09:04 Hej Dziewczynki! Ja właśnie piję sobie kawkę i czytam co tam naskrobałyście)) Fajnie mi tu z Wami. Dziś mój 27 dc, a ja się dalej łudzę, że może jednak... Poczekamy do 27-go. Ale lepiej mi się czeka z Wami przez te okropne dwa tygodnie do terminu @. W zeszłym m-cu gdy Was jeszcze nie znałam, gdy przylazła @ to się prawie załamałam (coprawda to był pierwszy cykl starań po poronieniu i byłam chora, ale wiecie jak to jest). Myśląc o moim Aniołku, chciałoby się mieć go spowrotem w brzuszku Życzę Miłego dnia))))))) Odpowiedz Link
groszkowa74 Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 10:18 Tak, nasze zycie jest podporzadkowane hormonom i tak juz zostanie, niczym kobiety wiktorianskie - jak mnie ostatnio oswiecila kolezanka po filologii, bo ja to scislowiec jestem raczej. One ponoc na wszystko mialy wytlumaczenie, ucze sie od nich. To nie ja mam globusa, tylko spadl mi jakis tam hormon...mam nadzieje ze nie na podloge Ja dzis mam w planach: - okuliste - kupic bilety na "sex w wielkim miescie" Buzia dla Was! Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 10:25 To i ja witam,ale z minerlana woda, truskawkami i winogronami Dzis u mnie bedzie luzny dzien w pracy wiec dam rade, a jutro w koncu pospie Oj @ ma (nie)przyjsc 27 czy 28 i juz mi sie dluzy!..... Odpowiedz Link
mmisiaaa Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 10:29 Moja @ też ma przyjść 27-06, ale lepiej żeby nie... Także czekamy razem Kiedy robisz test? Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 10:34 witajcie, ja tez ciezko pracuje udaje ze robie cos a robie zupelnie cos innego to trudne tak sie ukrywac, i stresujace!!! i jeszcze mi prolaktyna skoczy. Ja tez mialam kolejne badanie prolaktyn 2 tygodnie po braniu bromka i pojawilo sie podejrzenie ze pierwszy wysoki wynik byl pomylka, bo drugi spadl ponad norme. Pozatym jak ja sie zestresuje pobraniem krwi to od razu prolaktyna mi skacze do góry. A mó plan na dzis wyglada nastepujaco: 1) przezyc do konca lekce - 3:00 2) aku 3) zakupy bo juz pusta lodowka, a ostatnio juz nie jem tylko zre jak smok (co znaczy ze @ tuz tuz)no ale moze glupia nie przyjdzie ... 4)zaplanowac weekend, cos mi sie chce zrobic ale nie wiem co, 5) przygotowac liste filmow ktore chce obejrzec, zeby sciagnac z netu - no wlasnie moze watek u nas zaloze to mi cos fajnego poradzicie 6) upiec ciasto - chyba 6 w moim zyciu! duzo tego!!!! Odpowiedz Link
uccellino Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 10:58 > 4)zaplanowac weekend, cos mi sie chce zrobic ale nie wiem co, Aaaa, weekend... A weekend to jest odrębny temat. Mąż będzie nadal sprawdzał prace licencjackie, a ja mam zamiar: - zrobić pedicure - iść w oba dni na aerobik - odwiedzić dziadków - może odwiedzić siostrzeńca, który kończy dziś rok )) No i niestety muszę odwiedzić teściów. Ale mąż obiecał, że będziemy krótko. Odpowiedz Link
mjulka Uccellino:) 20.06.08, 11:05 a zaplanujesz też książki doręczenie? Przydałaby się lekturka, zwłaszcza, że za tydzień otwarcie sezonu urlopowego świętować zacznę Odpowiedz Link
uccellino Re: Uccellino:) 20.06.08, 11:44 > a zaplanujesz też książki doręczenie? Jak widzisz, planów jest raczej sporo... Najwyżej zadzwonię, jak będę widzieć taką szansę i wtedy spróbujemy, OK? Odpowiedz Link
mjulka Re: Uccellino:) 20.06.08, 12:10 OK ale nie gniewasz się, ze wczoraj nie dałam rady? pytam na publicznym, żebyś mogła tylko w jeden sposób odpowiedzieć Odpowiedz Link
martucha90 Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 10:34 Mjulka, a co Ty zdajesz? Ściskam i życzę powodzenia Odpowiedz Link
mjulka Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 10:39 zdaję " strategie marketingowe" nie dziękuję, każda ilość kciuków mile widziana Gosia, ciasto powiadasz? mniam mniam, ja w swoim życiu zrobiłam jedno i to takie, którego piec nie trzeba było Był tu taki wątek, przeze mnie osobiście założony "movie chanel" się zwał chyba, ale umarł śmiercią powolną, spadając na siódmą stronę naszego forum ja ostatnio bajki ściągam - dla Julki - "gwiezdny pył" mamy na tapecie teraz Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 10:41 Mjulka jestes Wielka i ide spojrzec na nasz 7 strone!!! no i ja tez trzymam kciuki za ten egzamin! Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 10:44 no dobra juz wrócilam z movie chanell tylko 3 info jeden film buuuu Odpowiedz Link
martucha90 Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 10:46 Puść Julce to: pl.youtube.com/watch?v=96JA8Wo-abg&feature=related To jest takie urocze Teraz już chyba takich piosenek dla dzieci nie nagrywają... Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 10:43 Wróciłam na chwilę do Was W końcu praca nie zając nie ucieknie Dzięki Kochane za trzymanie kciuków za dzisiejszy wynik. Choć zupełnie nie wiem czemu jestem dobrej myśli. W najgorszym wypadku popsuje sobie nastrój na cały weekend Ale póki co myślę pozytywnie Mjulka, trzymam kciuki za dzisiejszy egazmin, bez 5 proszę nie wracać Jak się postarasz to Szczęśliwiec może znowu nam tu jakąś imprezkę urządzi. Odpowiedz Link
mjulka Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 10:45 dzięki za kciuki Ale Anetko Ty się chyba chcesz mnie pozbyć, bo na 5 to ja nie mam co liczyć Prolaktyna wyszła dobrze- takie mam przeczucie Odpowiedz Link
justmaga Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 11:08 no ja do 4 rano /waszej 5 przy kompie siedzialam totez dopiero wstala dzis.Kefrir mam z polskiego sklepu wiec sie delektuje....)) Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: 20 czerwca :) 20.06.08, 11:23 Mjulko, oczywiście, że masz wracać do nas i to niezależnie od oceny:- ) Skoro tyle kcików jest i będzie za Ciebie trzymanych to musi być dobrze! Odpowiedz Link
uccellino Jeszcze pean pochwalny dla ciała uccellino ;-))) 20.06.08, 12:05 Było już o tym, że w tym miesiącu: - skok w 16 dc - bardzo wyraźny zbieg objawów owu - owu z lewego jajnika - wysoki progesteron w 7dpst A teraz będzie o jeszcze jednej sprawie. Zapytana o długość cyklów zawsze mówię rutynowo i bezmyślnie 31-45. Tymczasem dzisiaj przejrzałam swoje wykresy i wyszło mi, że 45 dni było tylko raz! A tak to max 41 dni. Ponieważ aktualny cykl będzie trwał 29-30 dni (albo 9 miesięcy), to od dziś mówię 29-41 )) Brzmi lepiej, co? Odpowiedz Link
justmaga Re: Jeszcze pean pochwalny dla ciała uccellino ;- 20.06.08, 12:26 brzmi znacznie lepiej )) Odpowiedz Link
jenifer1 Re: Jeszcze pean pochwalny dla ciała uccellino ;- 20.06.08, 12:49 > > A teraz będzie o jeszcze jednej sprawie. Zapytana o długość cyklów > zawsze mówię rutynowo i bezmyślnie 31-45. Tymczasem dzisiaj > przejrzałam swoje wykresy i wyszło mi, że 45 dni było tylko raz! A > tak to max 41 dni. Ponieważ aktualny cykl będzie trwał 29-30 dni > (albo 9 miesięcy), to od dziś mówię 29-41 )) Brzmi lepiej, co? Widzę, że mamy podobnie z tymi cyklami... > Odpowiedz Link
mjulka a mnie jajnik nasuwa:( 20.06.08, 14:31 chyba mam owulkę a Mr.W na konferencji - wróci jutro, super koniec tygodnia i egzamin z pewnością obleję, bo jak na złość szef stoi mi nad głową i nie mogę świstać notatkami to było moje 5 minut narzekactwa Odpowiedz Link
justmaga Re: a mnie jajnik nasuwa:( 20.06.08, 14:32 ja szybo czytam masz jeszcze troche czasu do narzekania ... )) Odpowiedz Link
po_trzydziestce1 Re: a mnie jajnik nasuwa:( 20.06.08, 14:35 Jak jajeczko grzeczne to do powrotu tatusia poczeka A egzamin musi być zdany, bo my przecież cały czas trzymamy kciuki. A ten szef to też jakaś paskuda, żeby stać nad Twoją głową. No kto to widział takie rzeczy? Chamstwo się szerzy)) Odpowiedz Link
mjulka Re: a mnie jajnik nasuwa:( 20.06.08, 14:37 oj dziewczynki, dzięki Wam już mi lepiej Powiem Ci Anetko, że takie czasy jakieś podłe dla nas pracowników nastały, bo się szefostwo rozpuściło jak dziadowskie bicze. Odpowiedz Link
bushko Re: a mnie jajnik nasuwa:( 20.06.08, 14:55 Trzymam kciuki za egzamin... Szczęśliwiec uśmiałam się nieźle....)) Odpowiedz Link
szczesliwiec Dla wszystkich ojców:-}}} 20.06.08, 14:46 Fajna historyjka dla wszystkich ojców tych , którzy mają pociechy i tych którzy będą mieli. Dajcie do przeczytania swoim M , ja się uśmiałem do łez. Odpowiedz Link
justmaga Re: Dla wszystkich ojców:-}}} 20.06.08, 14:52 jak ja bylam w ciazy to w gazecie dziecko Magda Szypiorska opisywala Julcie od pierwszego dnia po urodzeniu. Miesiac w miesiac . A potem jak czekala na Jasia ... Zawsze sie usmialam . Ciekawe czy on atego w jakijs ksiazce nie wydala.... Odpowiedz Link
justmaga Re: Dla wszystkich ojców:-}}} 20.06.08, 15:07 no tu jest wiecej )) jakby ktos nie chcial dzieci to po tych lekturach by chyba zaraz chcial ) A jak ktos chce to ... chce jeszcze mocniej Odpowiedz Link
justmaga Re: i mamy koniec tygodnia 20.06.08, 16:09 a ja za tydzien o tej pozre bede Julcie sciskac ... JUUUUPIIII Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: i mamy koniec tygodnia 20.06.08, 18:45 już sobie wyobrażam to spotkanie utoniecie w morzu łez szczęścia !!! a czy Julcia wraca z Tobą do Anglii? Odpowiedz Link
justmaga Re: i mamy koniec tygodnia 20.06.08, 19:38 jeszcze nie bo ciagle czekam na papier od pana ojca w sparwie paszportu ,ale mzoe za tydzien papier bedzie i bede paszport zalatwiac... A wtedy to jak tylko bedzie to pakowanie i... Odpowiedz Link
bushko Re: i mamy koniec tygodnia 20.06.08, 21:25 To życzę żeby wszystko się udało... A ja zostałam sama na posterunku i zaraz naprodukuję postów coby zjeść 4000 post)) Odpowiedz Link
bushko Re: i mamy koniec tygodnia 20.06.08, 22:35 Wy chyba z kurami chodzicie spac... kochane tak się groszków nie robi Spać trzeba z chłopem a nie z kurami Idę w końcówce meczu porozpraszam M i może jakieś fiku miku...)) Odpowiedz Link
szczesliwiec Re: i mamy koniec tygodnia 20.06.08, 22:39 Fikaj, mikaj Bushko ale nie w trakcie meczu, niech chłopina się nastroi do baraszkowania a nie w piłkę granie.Chociąż z drugiej strony może "gola" strzeli??? Odpowiedz Link
viktoria1980 Re: i mamy koniec tygodnia 20.06.08, 18:48 no i wyszłam a aku ze szpilką w uchu!!!! ma tam siedzieć cały weekend!!!! na szczęście jest tycia i pod plastrem także jej nie widzę, ale się nie zdziwię jak ją w nocy wydłubie "niechcący" Odpowiedz Link
chealsyka27 Re: i mamy koniec tygodnia 20.06.08, 19:05 ojej Gosia jestem w szoku, ze szpilka na weekend ale masz towarzystwo Odpowiedz Link