e_stella 04.06.05, 18:50 Zajrzałam po długiej nieobecności i co widzę? Pustki. A jak już się ktoś odezwie to nic ciekawego.Jakieś mecze, gry, a gdzie się normalne mamy podziały??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lila1974 Re: Forum schodzi na psy!!! 04.06.05, 18:57 Normalnych mam to tutaj nie ma! Tu sa same nienormalne i maniaczki. Wszystkie matki dzieciom sa teraz na spacerach, piaskownicach, placach zabaw itp.. Z niecierpliwoscia czekam az rzucisz temat. Rozruszaj nas troche, ciekawe, czy potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Forum schodzi na psy!!! 04.06.05, 18:58 tiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... schodzi na psy... nie da sie ukryc... a ja jestem jedną z tych nienormalnych... moze zafundujesz mi leczenie zebym mogła pisac coś co cie zainteresuje...? Odpowiedz Link Zgłoś
a.m.a Re: Forum schodzi na psy!!! 04.06.05, 19:00 jeszcze mi sie o uszy obilo, ze tu zombi buszuja Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Forum schodzi na psy!!! 04.06.05, 19:10 O ile mnie wzrok nie myli, to nawet "ząbi" Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Forum schodzi na psy!!! 04.06.05, 19:06 a co byś chciała pazurków malowanie czy depilacja na lato...!!! zapodaj wątek chętnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Forum schodzi na psy!!! 05.06.05, 11:07 Pazurków malowanie i depilacja na lato to na forum Mama Cud P Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Forum schodzi na psy!!! 05.06.05, 11:30 Od razu widać, że to moderator pisze )) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinka32 Re: Forum schodzi na psy!!! 04.06.05, 20:31 Też tak uważam, dlatego nawet nie czytam. To jest chyba już zmęczenie materiału. Odpowiedz Link Zgłoś
tynia3 Re: Forum schodzi na psy!!! 04.06.05, 20:45 paulinka32 napisała: > Też tak uważam, dlatego nawet nie czytam. To jest chyba już zmęczenie materiału > . Aaaaaaaaaaa,,,,, nie czytasz, powiadasz, mhmmmmmmmmm. pzdr koleżanki w niedoli )) Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Forum schodzi na psy!!! 04.06.05, 20:56 e_stella napisała: > Zajrzałam po długiej nieobecności i co widzę? Pustki. A jak już się ktoś > odezwie to nic ciekawego. _________________ świete słowa estelko nic ciekawego za to twój post jest po prostu porywający, tzn. ciekawy ) Jakieś mecze, gry, a gdzie się normalne mamy podziały? > ?? Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Forum schodzi na psy!!! 04.06.05, 21:04 O rany, a ja włanie zaczęłam swoja przygodę z forum... Taki niefart! Może w takim razie poodpowiadam na posty z zeszłego roku?)) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Forum schodzi na psy!!! 04.06.05, 21:37 Wygrzeb te najciekawsze, wiadomego autorstwa, żadnej nudy! Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Forum schodzi na psy!!! 04.06.05, 21:07 Normalne mamy śpią i kołyszą dzieci, a nie normalne siedzą na forum i piszą i ogladają mecz przy okazji sama wybieraj , które wolisz!!!????? Odpowiedz Link Zgłoś
kawka74 Re: Forum schodzi na psy!!! 04.06.05, 21:38 Normalne są na forum nienormalnych (gdzie i ja mam przyjemność bywać) tutaj gramy, zakładamy hodowlę ząbi (co ja poradzę, że mnie się ta forma podoba bardziej niż zombi ) i wykonujemy mnóstwo innych pasjonujących czynności. Zresztą co ja się będę odzywać, zaraz po uszach dostanę, że to i tak nic ciekawego... Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Forum schodzi na psy!!! 04.06.05, 22:09 a ja lubie to "psie pole" mogę bezkarnie merdać ogonkiem......czasem warknąc , czasem ugryźć.... wydawało mi się , zejestem normalna....ale jeśli uważasz , że jestem "normalna inaczej" )) to już twój problem ......wrrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Forum schodzi na psy!!! 04.06.05, 22:32 Skoro forum schodzi na psy,to czy to oznacza,że mam teraz do kompa dopuścić moją Sunię?? Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: Do Czajka 04.06.05, 22:54 Czajka, ja ci dobrze radzę! Zastanów się zanim pochopnie podejmiesz decyzję! Jak dopuścisz sunię na forum, to kto ci dzieci będzie pilnował??? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Do Czajka 04.06.05, 23:01 buahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ale dajecie popalić... to moze ja dopuszcze mojego psiura - tylko zastanawiam sie do czego - do kompa czy do twojej suni hiehie Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Do Czajka 04.06.05, 23:17 Sowa moja Sunia to nadal dziewica(az strach pisac ile lat zyje w cnocie)),a pieski ponoć lubią takie wyposzczone Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p podeslij ja tu do mnie! 04.06.05, 23:19 dwóc fajnych chłopaków czeka!!! Rasowy i mieszaniec. Tylko, żeby gabarytowo pasowali...moje siegaja mniej wiecej do wysokosci kolan. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: podeslij ja tu do mnie! 04.06.05, 23:24 kalinko moja to też ieszaniec mniej więcej do kolan Ale złoto nie dziewczyna z niej, mówię ci. A dziećmi zajmuje się wzorcowo lepszej niańki nie znajdziesz. W dodatku taniocha(głupia się nie ceni), robi to wszystko za michę żarcia i tony ciasteczek podtykanych przez moją córunię Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: podeslij ja tu do mnie! 04.06.05, 23:26 Czajka, nie daj się nabrać - sprytna Kalinka szuka opiekunki do Kindziora )) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: podeslij ja tu do mnie! 04.06.05, 23:28 hehehe, a to żes mnie rozszyfrowala)) Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: podeslij ja tu do mnie! 04.06.05, 23:30 wiesz, chodzi o zdrowie psychoczne moich opiekunow do Kindziorzycy... Wiadomo - facet, jak za dlugo bez seksu, głupieje)) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: podeslij ja tu do mnie! 04.06.05, 23:37 )) Pozdrawiam Zona Deszyfrantka Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p a moje tez niańcza! 04.06.05, 23:27 mimo, że chlopaki. Jakoś sie w role wczuli, szczegolnie jeden, na krok Kingi nie odstępuje, zabawki przynosi, pilnuje...Ona sie uczy chodzic trzymajac sie psa Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 wszystko jasne 04.06.05, 23:31 No i jak to forum ma nie zejsć na psy,jak tu co duga ma takowe zwierzę w domu? ponoć mówią że właściciel upodabnia się do swego czworonoga Hehe,to tak se pomyślałam, że dobrze ze nie mam w domu świstoryjki bo bym wyglądała nie ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
duramgama Re: podeslij ja tu do mnie! 04.06.05, 23:29 Kąpie? Przewija? Karmi? I jeszcze na spacer wychodzi...? I usypia metodą Zaklinaczki? Czajka, ja cię błagam. Dopuśc Ty ją i potomstwo daj jej własne odchować! Ja chętnie jej córeczkę przygarnę, jeśli tylko będzie równie zdyscyplinowana i zdolna jak jej matka. Byle szybko, bo moja córa rośnie, a jeśli mam ją powierzyć jakiejś niani, to tylko psiej... )) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Do Czajka 04.06.05, 23:16 Duramgama ty masz rację. O tym nie pomyślałam. Sunia zajmuję się moją córką już dobre parenaście miesięcy, głupio by było przez chwilę słabości niszczyć tak dobry układ Psom forumożercom mówimy stanowcze NIE! Sunia paszła won od kompa Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: do czajkax2. 04.06.05, 23:01 Ty to zawsze poprawisz mi humor-ale sie usmialam,"Sunie dopuscic do kompa"-ha! ha!. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: do czajkax2. 04.06.05, 23:18 Musia drobiazg. Postaram się częściej cię rozbawiac Odpowiedz Link Zgłoś
atlantis75 Re: Forum schodzi na psy!!! 04.06.05, 22:50 Temat po to, zeby odwrócić uwagę od wątku o spadającym poziomie "Dziecka"? Forumowa prowokatorka? Kiedy Cię wyhaczyli? Odpowiedz Link Zgłoś
e_stella Re: Forum schodzi na psy!!! 08.06.05, 18:26 atlantis75 napisała: > Temat po to, zeby odwrócić uwagę od wątku o spadającym poziomie "Dziecka"? > Forumowa prowokatorka? Kiedy Cię wyhaczyli? > O! To mi się podoba! tego jeszcze nie wymyślili! A co do opinii o "Dziecku", to było beznadziejne i pewnie jest jeszcze bardziej - wszystkie czasopisma z czasem sie pogarszają. Więc chyba nie to. Próbuj dalej! Odpowiedz Link Zgłoś