Dodaj do ulubionych

może znów zagramy?

06.06.05, 17:51
Co wy na to? Jak coś znajdę to wkleję!!Ale wy też poszukajcie, please.
Obserwuj wątek
    • beata985 a proszę nałogowcu;) 06.06.05, 19:24
      www.newgrounds.com/portal/view.php?id=215251
      • a.m.a Koniec 06.06.05, 19:49
        Kiedys juz robilam podejscie do tej gry, ale stanelam w jednym miejscu. Dzis
        sie udalo. Dzieki za gierke, pozdrawiam
      • karakalka Re: a proszę nałogowcu;) 06.06.05, 22:24
        Dzięki za gierkę!! Zaczynam!!
        • desire.et kod 06.06.05, 22:56
          wiem, skad wziac kod i jak go odczytac.. ale ja juz slabo widze chyba i
          wychodza mi bzdury.. Mam 2 klucze, jednego juz uzylam do szuflady, A moze
          brakuje mi jeszcze czegos? Nie jestem pewna drugiej i piatej cyfry.. Moze mnie
          ktos oswiecic?
          • a.m.a Re: kod 06.06.05, 23:01
            prawde powiedziawszy to nie wiem, czego ci moze brakowac, bo nie wiem co
            masz smile w kodzie u mnie byly takie liczby (losowo przedstawione smile - 0 9 5 1 3)
            powodzenia
            • desire.et Re: kod 06.06.05, 23:38
              no jasne.. blondi.. brakowalo mi jednej cyfry wink))
              • attena76 Re: kod 07.06.05, 14:17
                w koszu jest podwójne dno i tam jest napisany kod
    • karakalka Re: może znów zagramy? 06.06.05, 23:13
      A skąd macie kod? Mi brakuje jeszcze cyfer 3 i 8. Zupelnie nie wiem gdzie ich
      szukać. Może jakaś podpowiedź?
      • a.m.a Re: może znów zagramy? 06.06.05, 23:19
        sprobuje byc tajemnicza smile - niektore rzeczy maja podwojne dna, a lozko ma
        cztery nogi...
        • a.m.a Re: może znów zagramy? 06.06.05, 23:23
          he he he chcialam zablysnac i mnie pokaralo - tych cyfr nie ma pod lozkiem, ale
          pierwsza wskazowka aktualna smile
          • karakalka Re: może znów zagramy? 06.06.05, 23:28
            dzięki. Ruszyłam z miejsca. Mam nadzieję że teraz pójdzie szybciej!!
            • a.m.a Re: może znów zagramy? 06.06.05, 23:35
              ciesze sie bardzo smile Teraz juz wychodze z forum, bo maz mnie spac ciagnie.
              Powodzenia
    • karakalka Koniec:) 06.06.05, 23:41
      • desire.et a ja.. 06.06.05, 23:42

• desire.et Re: a ja.. 06.06.05, 23:43
          sorki, kliknelo mi sie za szybko.. a ja soje w miejscu, bo nie wchodzi mi kod.
          tzn nie wiem, ktory klucz pasuje.. ten po lewej? No i nie mam dwoch ostatnich
          okienek, (moze sa w skrzyni?) Czym otworzyc skrzynie?
          • karakalka Re: a ja.. 06.06.05, 23:46
            Okienek z cyferkami? Trójki i ósemki? Jeśli tak to przeczytaj wcześniejszą
            podpowiedź a.m.y
            • desire.et Re: a ja.. 06.06.05, 23:47
              niee cyfry mam wszystkie.. brakuje mi dwoch rzeczy w okienkach pod kluczami..
              Chyba mi juz sie myslenie zawezylo o tej porze wink))
          • ruda270 buuuuuu:( 06.06.05, 23:50
            A ja mam tylko jeden kluczsad Ten z kosza na smieci... Gdzie drugi? Gdzie?Gdzie?Gdzie?Gdzie?wink Brakuje mi też cyferki 8sad Co to za "wingdings"? Gdzie znajdę lusterko? Uffffffffffffffffff
    • alka99 Re: może znów zagramy? 07.06.05, 09:02
      jak to zrobiłyście? Skąd macie kod? Do czego użyć noża i radia? A te zapisane
      karteczki? Jestem tu pierwszy raz i bardzo liczę na waszą podpowiedź!!!
      • a.m.a Re: może znów zagramy? 07.06.05, 09:12
        nie bardzo mam teraz czas, bo sie na spacer wybieram z mala, ale postaram sie
        pomoc ci troche smile
        kosz ma podwojne dno, karteczki czytaj uwaznie, bo maja wskazowki (nic oprocz
        tego sie z nimi nie robi). A radio - na karteczkach jest podpowiedz...
        powodzenia
        • attena76 Re: może znów zagramy? 07.06.05, 14:06
          a.m.a a jak mam oderwać pierwsze dno zeby sie dostać do drugiego. tak myślalam
          ze tam jest podwójne ale klikam i klikam i ch....a nic sie nie dzieje, myślałam
          że szuflead może mieć drugie dno al eteż nic .
          • lucy01 Re: może znów zagramy? 07.06.05, 14:12
            nożem...smile)))
          • attena76 Re: może znów zagramy? 07.06.05, 14:16
            juz wiem, mam nóż i sie głowie ... to sie nazywa zaćmienie jasnośćiwink
    • alka99 Re: może znów zagramy? 07.06.05, 09:16
      A skąd miałas kod? Mam tylko 2 karteczki, nóż i radio. Może mi czegoś brakuje?
      Sama nie wiem. A co z lustrem?Gdzie jest?
      • alka99 Re: może znów zagramy? 07.06.05, 09:30
        Dobra, jest trochę lepiej. Otworzyłam szufladę. Ale nie wiem co dalej. Stoję.
        Skąd macie kod? Karteczki są po ang. a u mnie z tym kiepściunio smile. Wyżej
        przeczytałam o lustrze, gdzie ono jest? Ja nie widzę....
        • beata985 zaraz ,zaraz 07.06.05, 09:55
          to ja gre nadałam i w miejscu stoje.nie bawie sie z Wamicrying
          w zasadzie znalazł ją mój synek,ale do rzeczy
          a.m.a.-skąd wzięłaś ten kod?
          do czego radio służy?-nie mam głosu w kompie wiec może nie jarzę-wpisałam Twoj
          kod ale chyba musze miec klucz .co do czego dopasowac ,no i to lustro?
          • beata985 że co ,? 07.06.05, 10:01
            że drugą piosetnę trzeba nastawić?kurcze prosimy o tłumaczenie mądrzejsze
            mamy.please.
            a jak ją ustawić? nie mam głosu,czy ma to jakieś znaczenie
            • iduka Re: że co ,? 07.06.05, 11:12
              kod odczytałam, ale brakuje mi 9 sad
              • alka99 Re: że co ,? 07.06.05, 11:29
                Jak odczytałaś kod? Gdzie? Jak to zrobić? Pomóż bo od rana stoję w miejscu i
                nie wiem co dalej. Otworzyłam tylko szufladę. A skąd mam mieć kod?
                • iduka Re: że co ,? 07.06.05, 12:55
                  we wcześniejszych podpowiedziach już było, że koszma drugie dno. i tam jest
                  klucz chyba od szuflady i znaczki. w kartkach z podpowiedziami jest mowa o
                  wingdings - to czcionka w wordzie - wpiszcie sobie cyfry od 0 do 9 w wordzie
                  właśnie tą czcionką, to dopasujecie kod do skrzyni...
                  tylko nie wiem co dalej - bo nakładam cyfry na skrzynię i nic się nie dzieje,
                  mam już drugi klucz... brakuje mi dwóch przedmiotów. pewnie lusterka i czegoś
                  jeszcze... a co z radiem? skąd ci się beata wzięła 2 melodia?
                  • desire.et lustro 07.06.05, 13:14
                    kiedys juz gralam w te gre, niestety nie pamietam jej oczywiscie dokladnie..
                    Ale z lustrem chodzi o to, ze nie szukamy lustra jako przedmiotu, tylko jak w
                    lustrze odczytujemy kod.. Niech mnie ktos poprawi, jesli sie myle.
                    • desire.et Re: lustro ... i skrzynka 07.06.05, 13:16
                      chociaz nie wiem, bo wlasnie udalo mi sie otworzyc skrzynie.. kod zaczynal sie
                      cyfra 3. Mam trzeci klucz, ale nadal brakuje mi przedmiotu z ostatniego lewego
                      okienka wink Moze to jednak jakies lustro?? Sama juz nie wiem...
                      • attena76 Re: lustro ... i skrzynka 07.06.05, 14:27
                        u mnie kod 78051 (tak mi wychodzi po odczytaniu w wordie), al eskrzynia sie nie
                        otwiera (cyżby musiało byc jesce sezamie otwórz sie?)
                        • attena76 Re: lustro ... i skrzynka 07.06.05, 14:33
                          amiast 8 powinna być 9
                          • iduka Re: lustro ... i skrzynka 07.06.05, 14:35
                            nie wiem skąd ci się wzięło 7
                            kod zaczyna się od 3
                            • attena76 Re: lustro ... i skrzynka 07.06.05, 14:38
                              a zabij mnie jesli ja wiem skąd mi sie wieło 3, chyba musze isc po syna do
                              przedszkola to sie przewietrze i zaczne lepiej myślec
                    • iduka Re: lustro 07.06.05, 13:22
                      też już na to wpadłam, żeby wpisać lustrzane odbicie kodu... ale też nie
                      działa, pewnie przez radio...
                  • beata985 Re: że co ,? 07.06.05, 13:22
                    iduka napisała:
                    skąd ci się beata wzięła 2 melodia?

nie no cos zle odczytalam na kartce,zle zrozumialam.
                    dalej nic nie wim .stoje.
                    a w zasadzie pracuję hihih
                  • alka99 Re: że co ,? 07.06.05, 14:45
                    Słuchajcie, ja jestem blondi i niestety nic nie rozumiem z tego co piszecie.
                    Jak mam w wordzie napisać cyfry? I co dalej? Czy może mi ktoś napisać jak dalej
                    pójść? Pomóżcie!!
                    • a.m.a Re: że co ,? 07.06.05, 14:55
                      no napisz sobie w wordzie ta czciaka na w cyfry od 0 do 9, a potem popatrz na
                      dno jakie masz znaczki i przypisz im odpowiednie cyfry smile
                • desire.et kod i klucz 07.06.05, 13:02
                  kod jest w koszu na smieci - ale z kolei nie wiem, co nastawic w radiu, zeby
                  sie skrzynia otworzyla i ktorym kluczem ja otworzyc. Nie mam nadal dwoch
                  okienek pod kluczami. Co tam jest i gdzie to znalezc??
                • desire.et noz 07.06.05, 13:03
                  noza uzywa sie raz czy wiecej??
                  • iduka Re: noz 07.06.05, 13:24
                    a jak ci się udało otworzyć skrzynię?
    • desire.et SKONCZYLAM 07.06.05, 13:23
      Ufff, nareszcie.. No i z tym lusterkiem mialam racje wink I z nozem.
      • iduka Re: SKONCZYLAM 07.06.05, 13:27
        też mi się udało smile)
        tylko nie wiem po co ten ostatni klucz byl... smile)
        • desire.et Re: SKONCZYLAM 07.06.05, 13:29
          dla zmylki moze wink))
          • socka2 Re: SKONCZYLAM 07.06.05, 16:28
            a ja za cholere nie moge znalezc 9 sad((
            • socka2 Re: SKONCZYLAM n/t 07.06.05, 16:42

• beata985 zaczynam po raz kolejny 07.06.05, 19:26
                ale tej ,która skojarzyła ze to rodzaj czcionki i te znaczki w koszu...rany toż
                to porządna flacha sie należy(skąd wiedziałaś???).ja bym w życiu na to nie
                wpadła
                lece dalej
                • beata985 ha ha ha:-( 07.06.05, 19:39
                  szłam właśnie po lusterko bo mi ten kod nie wchodzi ni cholery i je
                  potłukłam.....
                  super.to sie nazywa poświęcenie.7 lat będe waliła w te gry za karęcrying(((((
                  • beata985 pomóżcie bo film sie zaraz zaczyna 07.06.05, 19:57
                    wpisałam kod w wordzie i nic skrzynia sie nie otwiera ani kluczem ani nożem
                    poprosze o podpowiedz
                    • desire.et Re: pomóżcie ... 07.06.05, 20:47
                      Dziewczyny, z tego co pamietam, na ktorejs z karteczek (tej przedartej) jest
                      napisane, ze musi byc cisza.. czyli, ze trzeba wylaczyc radio, potem wpisac kod
                      zaczynajacy sie od 3 i otworzyc skrzynie.
                    • a.m.a Re: pomóżcie bo film sie zaraz zaczyna 07.06.05, 22:06
                      ale wiesz, ze ten kod sie nie wpisuje w wordzie, tylko uklada na skrzyni z tych
                      znalezionych cyferek? smile Poza tym faktycznie musi byc radio wylaczone. I
                      kluczem skrzynie potraktuj, kluczem smile
                      • ruda270 litosci!;) 07.06.05, 22:36
                        Nie moge otworzyć szufladysad Mam tylko jeden klucz (ten z kosza). Może to nie ten? gdzie znajdę drugi?
                        • beata985 Re: litosci!;) 07.06.05, 22:40
                          w koszu-podwójne dno,wez nóz
                      • beata985 nie skoncze 07.06.05, 22:38
                        wpisałam kod,ale jak uciszyc radio?
                        nie mam głosu w kompie wiec nic nie słysze kiedy ono gra a kiedy nie-słychac
                        coś w ogóle,bo ja nie wiem juz nic
                        • ruda270 Re: nie skoncze 07.06.05, 22:43
                          Po lewej stronie radia jest przycisk (ten najmniejszy) - to "wyłacznik"

Jak otworzyć szufladę?
            • aleksandrynka Re: SKONCZYLAM 07.06.05, 22:43
              znalazłaś? Bo ja sprawdzam wszędzie i nie ma sad
              • ruda270 Re: SKONCZYLAM 07.06.05, 22:47
                Klucz z kosza mam. czyżby był tam jeszcze jeden? Bo podobno są dwa klucze...

p.s. a prasowanie czeka...smile
                • ruda270 :( 07.06.05, 22:56
                  powiedzcie przynajmniej co było w tej cholernej szufladziesad moja jest popsutawink nie chce sie otworzyćsad
                • beata985 no to szuflade nim otwórz 07.06.05, 22:57

• beata985 yupiiii,skończyłam 07.06.05, 23:02
                    coś sie mnie wydaje ,że jak tak dalej będziemy grały to tak jak kończy sie ta
                    gra skończą nasze monitory.mi juz dużo nie brakuje
                  • ruda270 Re: no to szuflade nim otwórz 07.06.05, 23:04
                    okismile mam nieszczęsna "8" z szufladysmile A gdzie drugi klucz, że pozwolę sobie zapytać z pewną taka nieśmiałoscią?wink
                    • beata985 Re: no w szufladzie tej zamkniętej 07.06.05, 23:06

• ruda270 odpadam:( 07.06.05, 23:10
                        W "mojej"wink była tylko "8" i druga połowa kartki. Potraktoałam ja nożem i tyż nidzsad
                        • ruda270 mam drugi klucz:) 07.06.05, 23:12
                          ja pierniczesmile klikałam przy wylączonym radiu... włączyłam i klucz się znalazłsmile
                          • beata985 skończyły wszystkie bo mam następną 07.06.05, 23:25
                            floodedroom.prv.pl/
                            powodzeniasmile
                            • a.m.a Re: skończyły wszystkie bo mam następną 07.06.05, 23:29
                              a ja juz spac szlam... kusicielka! Ale fajnie sie zapowiada - zagram jakies 10
                              min - reszta na jutro smile Pozdrawaim
                              • a.m.a Re: skończyły wszystkie bo mam następną-KONIEC 07.06.05, 23:51
                                udalo sie, ale musze przyznac, ze klikalam na glupa, po czym tylko mozliwe smile
                                Dzieki za rozrywke. Dobranoc smile
                                • karakalka Jakaś podpowiedź do gry nr 2? 08.06.05, 10:40
                                  Mam już masę przedmiotów, ale nie mam pojęcia jak zakręcić wodę? Kto mi pomoże?
                                  • karakalka Re: Jakaś podpowiedź do gry nr 2? 08.06.05, 10:44
                                    Już znalazłam drugie drzwi. I coś ruszyło.
                                    • karakalka Koniec gry nr 2. 08.06.05, 10:52
                                      Klikałam gdzie sie dało. Ale udalo się!!!
                                      • iduka Re: Koniec gry nr 2. 08.06.05, 12:50
                                        wrrr...
                                        a ja utknęłam i tone już chyba po raz trzeci...
                                        pomocy
                                        mam niebieską rurkę (wcześniej klucz, metalowe coś co pękło, otworzyłam lampę i
                                        szafkę)
                                        • karakalka Re: Koniec gry nr 2. 09.06.05, 09:55
                                          Musisz klikać gdzie się da. Ja tak robiłam i przeszłam w końcu. Musisz mieć
                                          jeszcze rurkę i tlen( z tego co pamiętam)
                          • ruda270 pierwsza gra, którą skończyłam:) 07.06.05, 23:27
            • aleksandrynka socka! 08.06.05, 22:59
              gdzie znalazłas tą 9???
              • beata985 pod łóżkiem,z prawej strony n/t 09.06.05, 09:44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka