dianakatra 07.06.05, 21:43 Witam właśnie zapaliłam sobie kadzidło zapachowe, jestem w trakcie testowania różnych zapachów, powiedzcie jakie Wy zapachy lubicie?? Moim przebojem jest drzewo sandałowe)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wegatka Re: Zapachy kadzidełek.... 07.06.05, 21:51 Drzewo sandałowe i opium - uwielbiam. Niestety mój małż nienawidzi wszelkich dymków i mogę sobie wąchać tylko gdy go nie ma w domu Odpowiedz Link Zgłoś
ruda270 Re: Zapachy kadzidełek.... 07.06.05, 21:55 Cynamon i wianilia (ze wskazaniem na wanilię Odpowiedz Link Zgłoś
marcysia51 Re: Zapachy kadzidełek.... 07.06.05, 23:08 Ja nie trawię tych zapachów,jak tylko poczuje gdzies na ulicy zaczyna mnie koszmarnie boleć głowa.A w domu,nigdy w życiu. Jakaś taka wrażliwa na to jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
madic Re: Zapachy kadzidełek.... 08.06.05, 09:25 Mój nr 1 to "suszona śliwka" ciężko ja dostać, ale rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
ryba2 Re: Zapachy kadzidełek.... 08.06.05, 10:15 Ja podobnie jak Marcysia nie jestem w stanie zniesc tych zapachow. A najgorsze jest, ze moja tesciowa (z ktora mieszkamy...) uwielbia kadzidelka... Jak chodzilam w ciazy to pare razy z powodu tych zapaszkow "prowadzilam niewybredne rozmowy z kibelkiem" a najgorsze jest to, ze tak mi zostalo: Odruch wymiotny i potworne zawroty glowy... Tyle tylko, ze moja tesciowa nic sobie z tego nie robi i systematycznie katuje mnie przeroznymi kadzidlami. Ale powiem wam, ze ja odnosze wrazenie, ze kilka lat temu kadzidelka byly troche inne, mniej syntetyczne... Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: Zapachy kadzidełek.... 08.06.05, 11:24 nie nawidze tego zapachu koszmarny koszmarek K Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Zapachy kadzidełek.... 08.06.05, 11:32 Ja lubię cynamon ,ale moje chłopaki strasznie mnie gonią. Odpowiedz Link Zgłoś