lidkakn 06.07.05, 14:46 Od kilku dni miałam doła, bo się odchudzam. Teraz mam już o wiele lepszy humor.Właśnie wróciłam z zakupów. Kupiłam sobie 3 bluzeczki. Są śliczne. A jak wy polepszacie sobie samopoczucie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
czajkax2 Re: Czym polepszacie sobie samopoczucie? 06.07.05, 14:50 Ja tez sie odchudzam ale nie mam z tego powodu dola. Moze dlatego ze się najdam,jem sporo i widzę efekty(16kilo). A samopoczuvcie poprawia mi drobny zakup, ksiązka itp Odpowiedz Link Zgłoś
izabela_741 Re: Czym polepszacie sobie samopoczucie? 06.07.05, 15:20 Też się odchudzam (nie papuguję - słowo!). Humor poprawiam sobie zakupem książek, wyjściem na basen, wariowaniem z dzieckiem, garścią czereśni, porto. Polecam I Odpowiedz Link Zgłoś
lidkakn Re: Czym polepszacie sobie samopoczucie? 06.07.05, 15:24 Właśnie dojadam czereśniami (nie żartuję), jakoś lepiej człowiekowi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ekan13 Re: Czym polepszacie sobie samopoczucie? 06.07.05, 15:59 mam wiele sposobów na poprawę samopoczucia; - kawa z przyjaciólką - forum - godzinny prysznic z pielęgnacją - wypad na miasto celem poszwędania się - dobra książka, muzyka - upieczenie ciasta (i zjedzenie go oczywiście) Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Czym polepszacie sobie samopoczucie? 06.07.05, 16:01 zaraz ide na wielgachne pachnieniowo-ciuchowe zakupy i jestem swiezo po wyplacie )) Odpowiedz Link Zgłoś
lidkakn Re: Czym polepszacie sobie samopoczucie? 06.07.05, 17:04 Po powrocie pochwal się zakupami Odpowiedz Link Zgłoś
agatris Re: Czym polepszacie sobie samopoczucie? 06.07.05, 16:17 dobra kawa albo drink zakupienie czegoś kosmetykowo-ciuchowego masaz stóp wykonany mężowskimi dłońmi basen+solarium buziak+uśmiech mojego malucha) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Czym polepszacie sobie samopoczucie? 06.07.05, 16:23 Zakupy - zdecydowanie. Ostatnio odwiedziłam moja ulubiona (od niedawna) Zare - mialy byc bluzeczki, a doszla jeszcze rewelacyjna spodnica Poza tm - pistacje Odpowiedz Link Zgłoś
motylwodny Re: Czym polepszacie sobie samopoczucie? 06.07.05, 16:24 ja dopiero bedę miała super samopoczucie, jak dostanę pracę. Od dzis bedę się intensywnie modliła. A tak po za tym to poprawiam sobie samopoczucie: - batonikami - owocami - uśmiechem moich chłopaków - pieniążkami - dobrą lektuką - super komedią - piękną pogodą - ładnym ciuszkiem z orsaya - pieeeeeeeeeeeszczotami mężusia Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: snem ... 06.07.05, 16:31 UWAGA!!! BĘDĘ GORSZYĆ!!! Niech osoby o subtelnych duszyczkach nie czytają dalej!!! Orgazmem. Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa Re: snem ... 06.07.05, 16:41 ledzeppelin3 napisała: > UWAGA!!! BĘDĘ GORSZYĆ!!! Niech osoby o subtelnych duszyczkach nie czytają > dalej!!! > > Orgazmem. jezu,,, atak serca nie miejscu,,, jesteś obrzydliwa led,,,obrzydliwa ))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
izabela_741 a fuj! 06.07.05, 17:06 A fuj, że tak powiem!!! Przez myśl nawet by mi nie przeszło, że tak można )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: snem ... 06.07.05, 21:24 Moja subtelna duszyczka jest zgorszona ze ten sposób znaja tez inni)) Odpowiedz Link Zgłoś
lidkakn Re: i dodam, ze ostatnio polepsza mi się humor... 06.07.05, 19:10 pospieszyłam się. Poepsza mi sie humor, jak czytam wątek sowy Odpowiedz Link Zgłoś
zona_wojtka Re: i dodam, ze ostatnio polepsza mi się humor... 07.07.05, 20:57 lidkakn napisała: > pospieszyłam się. Poepsza mi sie humor, jak czytam wątek sowy Który? Odpowiedz Link Zgłoś
lidkakn Re: i dodam, ze ostatnio polepsza mi się humor... 07.07.05, 21:04 Wątek o łóżku. Na początku myślałam, że to chodzi o materac i takie tam. Dopiero po przeczytaniu całości zorientowałam się o co biega. Zresztą, śmieszy mnie sposób podejścia do sprawy niektórych mam, zwłaszcza tych krytykujących. JA trzymam się jedenj zasady: nie podoba mi się wątek - nie udzielam się w nim. Po co tak ostra krytyka pod adresem autorki postu? Odpowiedz Link Zgłoś
yola66 Re: Czym polepszacie sobie samopoczucie? 07.07.05, 10:39 Zdecydownie ZAKUPAMI!!! Albo przynajmniej samym chodzeniem po sklepach z ciuchami.... Uwielabiam oglądać, podpatrywać.... no i kupować... Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: Czym polepszacie sobie samopoczucie? 07.07.05, 10:57 Slodyczami, banalnie, ale skutecznie.Problemow z nadwaga nie mam, na szczescie, wiec sobie pozwalam.Kiedys lekiem na dola byl zakup kosmetyku, natomiast kupowanie ciuchow zdecydowanie mnie denerwuje, zamiast odstresowywac.Z reguly to co mi sie bardzo podoba jest za drogie na moja kieszen(maz sie smieje, ze mam talent do wybierania najdrozszych pozycji nie patrzac na metke).Chyba, ze chodzi o ciuszki dzieciece- tu lubie pobuszowac miedzy wieszakami. Od jakiegos czasu z kosmetykami dalam sobie spokój, bo w wysmienity nastroj wprowadza mnie kupno slicznych serwetek papierowych, ktore sluza mi do decoupage`u, mam w zwiazku z tym hobby niesamowita frajde. Odpowiedz Link Zgłoś
aglesnik Re: Czym polepszacie sobie samopoczucie? 07.07.05, 11:15 a ja piwkiem, zakazanym papieroskiem i jakiś ukochanym filmem. zakupy odpadają, bo nie znosze tłumów, przymierzania i żadko produkują takie ciuchy które mi się podobają, ale o uciechach cielesnych też pamiętam!ag. Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: Czym polepszacie sobie samopoczucie? 07.07.05, 11:23 Ja zdecydowanie polepszam sobie humor moją ukochaną płytą, filmami, kąpielą z olejkami, a ostatnio to w najlepszy humor wprowadza mnie moja córcia jest na etapie wymyślania niestworzonych rzeczy i jej opowiaski to jak plaster na rane Odpowiedz Link Zgłoś
lidkakn Re: Czym polepszacie sobie samopoczucie? 07.07.05, 14:25 CZym dziś polepszyć humor zjechany do granic możliwości? Misiorek - Potworek dał się uśpić dopiero co, po godzinnym darciu, mama walczy ze słoikami (robi porządki w spiżarni , a to zawsze jet horror). Na zakupach byłam wczoraj, odchudzam się, więc jedzonko odpada, a na pomidory i ogórki nie mogę patrzeć. Może kupię sobie czereśni, podobno mało tuczące? Odpowiedz Link Zgłoś
adsa_21 Re: Czym polepszacie sobie samopoczucie? 07.07.05, 20:45 zakupy, jakis maly wypadzik poza misato, pojscie do kina..takie tam rozne) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_wojtka Re: Czym polepszacie sobie samopoczucie? 07.07.05, 21:01 Ja tam wsiadam w swoje auto i jadę. Gdziekolwiek; byle dalej... i jak się da to szybko... Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia2005 do ledzeppelin 07.07.05, 21:37 Małe pytanko, trochę osobiste: sama sobie ten orgazm fundujesz, czy dogadujesz się ze swoim chłopem? Bo dla mnie to istotne. Odpowiedz Link Zgłoś