Dodaj do ulubionych

śpi na kanapie

04.08.05, 22:33
niby między nami ok, ale ostatnio mój małż często śpi na kanapce w salonie
zamiast w łóżku jak przystało z żonką. Twierdzi że oglada telewizje (w
sypialni nie mamy) i jak juz zasypia to mu sie nie chce przenosić. Czy nie
powinno byc tak że powinien do mnie przychodzić? Po 2 latach małżenstwa to
chyba za wqczesnie na spanie osobno?!
Obserwuj wątek
    • czajkax2 Re: śpi na kanapie 04.08.05, 22:35
      Rozmowa na ten temat z nim a nie z anmi na pewno przynieise lepsze rezultatysmile
      Może lubi sobie pooglądac ostre filmiki jak juz śpisz,albo pokorzytstac z netu.
      Dla mnie dziwne jest ze mąż nie wraca do łóżka. Ja bym się na twoim miejscu
      zaniepokoiła i uważała że coś jest nie tak. Nie chcę straszyc,ale może ma kogos?
      • buba27 Re: śpi na kanapie 04.08.05, 22:40
        szczerze mówiąc nie wierzę żeby kogoś miał, nic na to nie wskazuje. Jak siedzi
        przy necie to wiem bo jest w jeszcze innym pokoju. A co do rozmowy, wiele razy
        mu mówiłam, przychodzę w nocy (nad ranem) go ściągnąć z kanapy, to wtedy
        przyjdzie. On nie widzi w tym nic zdrożnego, że śpi w salonie.
        • czajkax2 Re: śpi na kanapie 04.08.05, 22:44
          Skoro nie wierzysz ze kogos ma to ok. Moim zdaniem jest jednak dziwna sytuacja
          kiedy mąż woli spac na kanapie niż z żonką. Ale skoro taki układ Wam (jemu)
          odpowiada to ok. Czaem jest sytuacja ze rodzice śpią każde z dzieckiem. Tez nie
          uwazam tego za normęa,ale skoro komuś pasuje.Tylko dziwię sie,bo jednak wspólne
          spanie,przytualnie zacieśnia więzi miedzy partnerami. gdyby u mnie doszło do
          takiej sytuacji to na bank wiedziałabym ze coś nie gra.
          • lola211 Re: śpi na kanapie 05.08.05, 10:46
            Tylko dziwię sie,bo jednak wspólne
            >
            > spanie,przytualnie zacieśnia więzi miedzy partnerami. gdyby u mnie doszło do
            > takiej sytuacji to na bank wiedziałabym ze coś nie gra.

Moze Twoj maz po prostu mniej przepada za telewizjasmile?

U mnie tez jest tak, ze facet czesto zasypia na kanapie, w drugim pokoju.Juz z
            tym nie walcze.Rozwiazaniem byloby wstawienie telewizora do sypialni, ale ja
            sie na to nie zgodze, bo musialabym znosic grajace pudlo do 1-2 w nocy.To juz
            wole spac samasmile.Ale my mamy duzo dluzszy staz niz 2 lata.
    • iwonkawa Re: śpi na kanapie 04.08.05, 22:36
      my śpimy osobno.Każde ma w pokoju jedno dziecko Ja malutką a mąż syna.Nie umiem
      namówić męża żeby dzieci spały w jednym pokoju a my w drugim.Jakoś tak wyszło...
    • karina1974 Re: śpi na kanapie 05.08.05, 08:50
      mój też często sypiał osobno jak mieliśmy sypialnie (teraz to pokój małej). Ja
      szłam spać do sypialni a on zasypiał przed telewizorem i rano go z tamta
      ściągałam do łużka.
      Jakoś nikogo sobie jeszcze nie znalazł, z sexem ok- jesteśmy już 7 lat po
      slubie.
      Dla mnie to nic wielkiego, bo mój zawsze oglądał dużo programów, które nagrywa
      na video jak jest w pracy - czasem do samego rana.
    • zumaminka Re: śpi na kanapie 05.08.05, 12:52
      Mój też śpi na kanapie bo w łóżku nie możesmileBolą go plecy i ma wybór albo spać
      na kanapie gdzie ból przechodzi albo nie spać tylko mi towarzyszyć w łóżku.Jest
      jeszcze jedno wyjście zrobić nowy materac do łóżka ale jak to się mówi szewc bez
      butów chodzismile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka