09.08.05, 17:10
Czy to normalne że facet zamiast siedzieć w pracy (ma swoją firmę)codziennie
przesiaduje u swojej mamusi?Jest na każde jej skinienie a jego kobieta sama z
niemowlakiem robi zakupy. Fakt! obie panie nie kochają się za bardzo ale to
chyba nie powód by facet ciągle pocieszał swoją mamusię(mieszka z drugim
synem).
Obserwuj wątek
    • malgosia191 Re: Normalne? 09.08.05, 22:54
      To jest chore,a nie tylko nienormalne.Jeśli ma czas żeby nie siedzieć w firmie
      to powinien być w domu z żoną i z dzieckiem.Faceci,którzy nie odpępnili się od
      swoich mamuś nie powinni zakładać własnych rodzin.Jedyna rada dla żony takiego
      faceta to ukrucić mu wizyty u mamusi.Taka sytuacja na dłuższą metę najczęściej
      prowadzi do rozpadu związku.
      • goniag33 Re: Normalne? 10.08.05, 07:52
        Fakt ,cos z facetem nie tak.Taka sytuacja pachnie mi niestety powaznym
        zagrozeniem dla malzenstwa.
    • kasper68 Re: Normalne? 10.08.05, 08:59
      Nie to nie jest normalne, szczególnie ze strony mamusi faceta. Facet może nie
      tyle chce siedzieć u mamy, ale choć na chwilę uwolnić się od obowiązków w pracy
      i w domu. Może raz spróbował, zobaczył, że było fajnie tak posiedzieć z mamusią
      i teraz jest na każde zawołanie. Ale ta mamusia nie umie go pogonić do domu,
      chyba wie ile roboty jest przy dziecku.
      • mamaroksany Re: Normalne? 10.08.05, 09:35
        oj, nienormalne, nienormalne! jeżeli dotyczy to Ciebie to współczuję i trochę
        przykro że dziecko zamiast poznawać tatusia wyczuwa zły nastrój mamy z
        wiadomego powodu, a teściówka to zwykła zazdrosna małpa (sory za wyrażenie) bo
        inna to wygoniłaby syna mówiąc :nie masz gdzie przesiadywać, sio do domu ???
        pozdrawiam Aga
    • mamamikolajcia Re: Normalne? 10.08.05, 12:09
      Zdecydowanie nienormalne!!!!!!! Zgadzam się praktycznie ze wsystkim co
      napisałyście przede mną.
      • rosie.rosie Re: Normalne? 10.08.05, 13:36
        Zgadzam sie rowniez.
        Dla faceta, ktory zdecydowal sie na zalozenie wlasnej rodziny, to ona jest
        najwazniejsza a mama schodzi wowczas na drugie miejsce.
        Szczegolnie gdy ma malenkie dziecko a jego mama nie jest obloznie chora i nie
        wymaga opieki 24h/dobe.
    • amelia791 Re: Normalne? 10.08.05, 13:38
      Teściowa wiedząc że macie małe dziecko, powinna (sorry) mieć trochę oleju w
      głowie i powiedzieć synowi że wy go teraz potrzebujecie znacznie bardziej niż
      ona, zwłaszcza że ma drugiego syna.Wynika z tego że pępowina nie odcięta,
      bardzo Ci współczuję, bo wiem niestety czym to pachnie, po ślubie mój mężuś też
      musiał chodzić na częste wizyty do mamusi i spowiadać się jej ze wszystkich
      naszych planów i poczynań, na szczęście długie rozmowy z mężem, wyjaśnienie mu
      że nie podoba mi się taka sytuacja, że ja go potrzebuję, a on jest już dużym
      chłopcem, dały efekt, czego i Tobie życzę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka