kaaari 28.09.05, 20:06 21 tydzien ciazy dzis bylam u lekarza pani doktor jest przekonana ze to bedzie chlopiec a ja jej wierze no to teraz bedziemy miec parke szkoda ze nie widzicie jak mojego meza duma rozpiera ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
balba_77 Re: bedzie chlopiec 28.09.05, 20:31 a to była lekarka która robiła Ci USG? Nie chcę Cię bynajmniej martwić (ani Twojego MŻonka) ale mi moja lekarka też chłopca wróżyła ... a wyszło to co w sygnaturce ))) Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: bedzie chlopiec 29.09.05, 05:53 balba_77 napisała: > a to była lekarka która robiła Ci USG? > Nie chcę Cię bynajmniej martwić (ani Twojego MŻonka) ale mi moja lekarka też > chłopca wróżyła ... a wyszło to co w sygnaturce ))) _____________________________________ U mnie miala byc dziewczynka Julia a urodzilam Kevina. Odpowiedz Link Zgłoś
polka79 Re: bedzie chlopiec 28.09.05, 20:32 GRATULUJE !!!! my tez mamy juz dziewczynke, a o drugim dziecku marzymy, ale na razie troszke czekamy, OJ mojrgo tez by duma rozpierala, )) oj taaak tak Odpowiedz Link Zgłoś
abetta Re: bedzie chlopiec 28.09.05, 22:00 a niby z jakiego powodu duma rozpiera Twojego męża? że będzie drugie dziecko to rozumiem, ale że z tego powodu , że chłopak to wydaje mi się to takie zasciankowe i małostkowe-czyli co ? spełnil się jako mężczyzna bo zrobił chłopaka? dumnym to można być kiedy dziecko ma dwadzieścia kilka lat i można już wtedy ocenić, że dobrze się wychowało Odpowiedz Link Zgłoś
blige Re: bedzie chlopiec 28.09.05, 22:32 abetta daj spokoj! DZiewczyna szczesliwa, ojciec rowniez a Ty co, zazdroscisz im??? ZAsciankowa i malostkowa to Ty jestes z takimi tekstami. Tu juz czlowiek niczego nie moze napisac, bo i tak Cie zjada. kaaari - gratulacje! Zycze zdrowego i slicznego malenstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
balba_77 Re: bedzie chlopiec 29.09.05, 08:04 Abetta nie zachowuj się jak wredna habeta Odpowiedz Link Zgłoś
agatha_mama Re: bedzie chlopiec 29.09.05, 07:34 Gratulacje Karinko, nam się udało za 3 razem, buziaki, do poklikania na gg ! Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: bedzie chlopiec 29.09.05, 08:27 Gratulacje i dużo zdrowia dla Ciebie i dzieci. Osobiście nie cierpię określenia "parka". Będąc w ciąży miałam nadzieję na drugie dziecko płci męskiej, bo widzę do tej pory więcej zalet "jednopłciowego" rodzeństwa. A tu masz, musiałam się swego czasu (po urodzeniu Agaty) nasłuchać, że mam już parkę, wszystkie dzieci w domu, itp. irytujące głupoty. Tak jakby liczba dzieci w rodzinie zależała od ich płci... Pozdrawiam i jeszcze raz gratuluję Odpowiedz Link Zgłoś