iwcia_29 30.09.05, 11:17 Umieściłam wczoraj wątek o miłości francuzkiej i z miejsca został usunięty (żadnych wulgaryzmów). Nie wiem jakimi kryteriami kierują się moderatorki ale dla mnie ich postępowanie jest śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jagienkaa Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 11:19 zaraz poniżej jest jakiś wątek o seksie francuSkim Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia_29 Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 11:27 Ale mój był inny. Chodziło o to,że kobiety na filmach robią to z przyjemnością. Aktorki za kasę. I ja za kasę też bym zrobiła z z miłości do męża nie mogę. Sądzicie, że jestem normalna? Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 11:28 Nie, nie sądze żebyś była normalna. Odpowiedz Link Zgłoś
kangurzyca2 Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 11:22 Dla mnie najgłupsze jest to, że one mają malutkie dzieci i wolą całe dnie siedzieć przed kompem na forum niż sie nimi zająć! A poczytaj sobie wątek o wykształconych! 99% ma wyższe. A ich odpowiedzi są tragiczne. A wracając do moderatorek, to zwykłe szare osoby - bez żadnych zainteresowań. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 11:24 Poszukaj sobie na Oślej. A co do Twojego problemu, to moja rada jest jedna - ustal cennik dla męża ) Odpowiedz Link Zgłoś
dorka.3 Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 12:05 wegatka, to najlepsza porada jaką dotychczas przeczytałam na forum Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 11:24 jezeli nie wiesz czym się kierujemy(mimo mejli które dostałas) to ci napiszę. posty zakłądane przez trolli sa z miejsca usuwane. Nie raz byłaś proszona zebyś zmieniła swoje zachowanie. Mimo próśb nadal logujesz się z kilkunastu nicków (czy mam je wymienic?) i zakładasz podpuszczajace wątki. Sprawa została zgłoszona do Adminów. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 11:28 Czajkox2, zszarzała osobo bez zainteresowań, wymieńże te nicki, społeczeństwo ma prawo wiedzieć! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia_29 Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 13:12 A co jest złego wmoich postach. Nie są wulgarne, prostackie i obraźliwe. Więc co jest z nimi nie tak? Chciałam jeszcze dodać, że piszę z zakładu pracy i z mojegokomputera piszą równieżmoje koleżanki więc skądwiesz, że się podszywam pod inne osoby? Mam dla Ciebie mądra pani moderatorko radę: żyj i daj żyć innym. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 13:17 iwciu prosze cię nie tłumacz się głupio skąd piszesz. Wczorajszy post(bo o to się rozchodzi) napisany był w godzinach nocnych,więc nie sądze zepisałas z pracy. Poza tym dzisiaj piszesz z innego komputera. A jezeli chodzi o twoje posty to jednak sa prostackie i bywają wulgarne. Za radę na temat zycia dziekuje. Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia_29 Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 13:24 Skomentuję to tak: ha ha ha ha ha, a o służbie zdrowia słyszałaś, że pracuje w nocy i czasami ma więcej niż jeden komputer? Teraz pewnie napiszesz, że mam lepiej ludzi leczyć niż... Niskie ukłony dla pani wszystkowiedzącej (lub elokwentnej inaczej) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 13:29 guzik mnie obchodzi gdzie pracujesz i z ilu kompów korzystasz. Powtórzę ci jeszcze raz:temat i treść wątku były prostackie i miały na celu wywołac jedynie burzę na Emamie. Naprawdę kończę ten temat. Przeciez z tak elokwentną osobą i tak dysputy nie wygram. Pozdrawiam-wszechwiedząca czajka. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 13:31 iwcia_29 napisała: Niskie ukłony dla pani wszystkowiedzącej (lub elokwentnej inaczej) I prosze nie uzywaj wyrazów,których znaczenia nie rozumiesz. Akurat z elokwencją nie mam problemów(jezeli wiesz co to znaczy) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 13:22 I jeszcze jedno. Nie chodzi o to kim jestes i skąd piszesz. Wczorajszy post jest ewidentną podpuchą i jest prostacki. Niewazne czyjego autorstwa i tak wylądowałby na Oślej ławce. Skończmy juz ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia_29 Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 13:26 a post: o sikaniu na ścianę,tryska mądrościami. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 13:38 O mój post Ci chodzi? Wybacz, ale chciałabym wiedzieć czy na sikanie na placu zabaw jest paragraf. Poproszę Admina o przeniesienie tego na "prawo i pieniądze" Odpowiedz Link Zgłoś
kangurzyca2 Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 11:31 Nie, stałaś siemoderatorką i juz wielka pani. Widać zresztą na zdjęciu z męzem, jak z ciebie mała czarna cwaniara. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 11:34 Przypadkiem nie przeszadzasz??? Co ma wspólnego wygląd Czajki z jej moderowaniem? PS: Czajka, skoro widzisz kto jakie ma niki, to czy przypadkiem Iwcia nie jest kangurzycą??? Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Kangurzyco 30.09.05, 11:35 hehehehehehehe bawią mnie takie osoby jak ty. szalenie))))) Bo co tu z tobą dyskutowac. Nie dyskutuje sie z durniem,bo najpierw ściągnie cię do swojego poziomu,a potem wygra bo ma większe doświadczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 11:36 O widzisz, kangurzyco2, Ona już taka była jak Jej zdjęcie robili, a nie od momentu "stania się" moderatorem. Swoją drogą, może sama byś się dziećmi zajęła, miast siedzieć na forum i naigrywać się z innych, że tracą czas na forum..? Zrobisz, oczywiście, jak będziesz chciała. Pozdarwiam gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia to czajka jest murzynka :D:D 30.09.05, 11:36 ale przyznaje ci racje kangurzyco. Oczywiscie brak takiego watku na emamie straszliwie nas zmasakrowal intelektualnie. ZNa szczescie tu bywasz od czadu do czasu (rozumiem, pasja i dzieci nie pozwalaja) i chociaz okruch laski splywa na nieszczesne forumowiczki i jeszcze bardziej nieszczesne moderatorki. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: to czajka jest murzynka :D:D 30.09.05, 11:37 wieczna-gosia napisała: >od czadu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: to czajka jest murzynka :D:D 30.09.05, 11:41 Widzę że staje się szlaenie popularną osobą. W dodatku kontrowersyjną. Co raz jakiś wątek jaka to Czajka jest Dziwię się wam że nie macie nic ciekawszego do roboty tylko się zastanawiacie jaka to Czajka jest(to do Kangurzycy). Przeciez wiadomo ze jestem szarą osóbką bez zainteresowan i nieudolnoie zajmujacą się dzieckiem,bo przeciez musze na forum byc.))))))) Pozdrawiam, bo rozweselają mnie takie wątki i takie napaści na mnie hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: to czajka jest murzynka :D:D 30.09.05, 11:41 A Ty się Wieczna nie odzywaj, bo tak strasznie zszarzałaś podczas moderowania, że i tak Ci juz nikt nie widzi ;-0 Odpowiedz Link Zgłoś
jagienkaa Re: to czajka jest murzynka :D:D 30.09.05, 14:03 nie zszarzała, tylko zczerniła - a kiedyś była czerwona Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: to czajka jest murzynka :D:D 30.09.05, 14:07 a nawet lekko pogniła, bo u mnie zielona) Odpowiedz Link Zgłoś
kangurzyca2 Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 11:32 A co jej admini zrobią? mogą ją w du.. pocałować, nawet nie... Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Czajkuś 30.09.05, 11:44 Nie odpowiadaj Pani, nie zniżaj się do prymitywnego poziomu. Wracaj do nas (Ty już wiesz gdzie!). A głupi wątek umrze śmiercią naturalną... Kangurzyca, odkicaj od Moderatorek! Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re:czajka jesteś smieszna 30.09.05, 11:42 Niewątpliwie) wszędzie musi znaleźć się jakiś klaun. mam nadzieje ze zegnasz sie na dłuzej. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re:czajka jesteś smieszna 30.09.05, 11:42 czajkax2 napisała: > Niewątpliwie) wszędzie musi znaleźć się jakiś klaun. Czajka, nie ośmieszaj się, klauny są kolorowe, a Ty szara! Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re:czajka jesteś smieszna 30.09.05, 11:51 kangurzyca2 napisała: > Żegnam was!!!! Co? Lecisz pisać pod innym nickiem? Dziwi mnie twoja dwoistosć. Pod tamtym nickiemnawet normalnie ze mną dyskutujesz,a jako Kangurzyca jestes śmiesznie npastliwa. Masz jakies kompleksy? Chora jestes? Napisz. Moze ktos ci pomoze. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re:czajka jesteś smieszna 30.09.05, 11:52 A ja kurde chyba na moderatorke sie wykieruje - fajnie tak widzieć wszystko i wszystkich. Czajka jesteś jak Wielki Brat )) Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Chloe 30.09.05, 12:02 Witaj, Wielka Siostro! Zazdrościsz Czajce tego "naskakiwania"? Ja już wolę święty spokój niz napady psycholi... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Chloe 30.09.05, 12:05 Naskakiwanie absolutnie nie zazdroszczę, nie umiem się bronić. Ale tak żeby widzieć multinikowców - to bym chciała, to by mogło czasem wiele wyjaśnić Natiz - a na poczcie u mnie wieje pustką, a ja czekam.. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: Chloe 30.09.05, 12:11 żadna atrakcja...tylko sie człwoiek czasem denerwuje niepotrzebie)) Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Kalina 30.09.05, 12:12 Ale jakby było potrzebne na tydzień zastępstwo to ja na ochotnika )) Odpowiedz Link Zgłoś
pijpulka Re: Kalina 30.09.05, 14:06 chloe30 napisała: > Ale jakby było potrzebne na tydzień zastępstwo to ja na ochotnika )) Masochistka, czy cóś? Odpowiedz Link Zgłoś
kamilkka30 Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 14:03 Czajka, tylko się nie przejmuj komentarzami, są naprawdę żenujące ( Jeśli możesz ustalić IP piszących, to może powiesz nam co się stało z Michiko ? Dawno jej tu nie było widać, nie mówię żeby mi jej brakowało, ale tak nagle znikła, może coś wiesz na ten temat ? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 14:11 Moderatorom nie wolno udzielać informacji na temat IP userów. Odpowiedz Link Zgłoś
iwcia_29 Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 14:28 Czajko jeśli Cię uraziłam to przepraszam ale może czasami pozwolisz innym ocenić czy coś jest prostackie czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 16:33 Jeśli Czajka pozwoli, to ja ocenię - to było prostackie. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 19:05 Wegatko, Ty nie jestes wiarygodna. Ciebie z Czajka (i mna ) łącza wiezy krwi (i to samo IP) ) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 19:17 Kamilka nie mogę zdradzac inf związanych z IP. Przykro mi musisz zostac w nieświadomości) Dziękuje za wsparcie,miło ze i takie osoby się znalazły. Erin prosze nie wprowadzac zamieszania bo zaraz się burza rozpeta. Tak,tak dziewczyny Wegatka=Erin=Czajka??? To daje do myslenia)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 19:24 czajkax2 napisała: > Tak,tak dziewczyny Wegatka=Erin=Czajka??? To daje do myslenia)) A nie??? No juz nie zaprzeczaj, bo sie osmieszasz . Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 19:25 No a ja? To też ja jestem, tylko zapomniałam się przelogować! Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Pruderyjne moderatorki 30.09.05, 20:50 Ciiiicho, bo jeszcze się Kangurzyca wystara o posadkę moderatora, w celu dokładnego sprawdzenia tego faktu i dopiero będzie Odpowiedz Link Zgłoś
rena76 Re: Dziewczyny opanujcie się proszę 30.09.05, 21:41 Wiecie co? Przeglądam wątki z emamy. Jest wiele ciekawych. Czasem i wtrącę swoje zdanie. Dziewczyny piszące tutaj są swietne. Ale dzisiaj zaskoczył mnie ten wątek ogromnie, negatywnie niestety. Zupełnie nie rozumiem tych słownych potyczek. Nieco żenujących momentami. Mamy sobie pomagać chyba, a nie obrażać nawzajem? Wymieniać doświadczenia i myśli. Dziewczyny, czuję niesmak... Odpowiedz Link Zgłoś
annajanus Re: Pruderyjne moderatorki 02.10.05, 10:41 Ho ho, i znów mała potyczka kumoszek, już kiedyś sie dopisywałam do podobnego zlepka madrości zyciowych ale wprost nie moge sie oprzeć jak jedna przekupka drugiej gary tłucze. Istan feeria barw ( i odcienie szarości) w tym nudnym elektronicznym świecie. Pozdrawiam, A. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Pruderyjne moderatorki 02.10.05, 10:51 Cieszę się, że wzbogaciłaś tę jałową dyskusję w swe tęczowo-kolorowe słówka. Ho,ho. Odpowiedz Link Zgłoś
agatha_mama Re: Pruderyjne moderatorki 02.10.05, 20:29 Naprawdę inteligentne z Was babki...................łeb w łeb..)) -- Odpowiedz Link Zgłoś