ingrid123 01.12.05, 16:19 Z wileką ochota wybrałabym sie do tego przybytku. Może widziałyście coś wartego uwagi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karolcia801 Re: Cinema 02.12.05, 12:52 ech...też bym poszła do kina..ale ostatnio byłam na.."Kurczaku Małym"-nie żałowałam wydanych pieniedzy ale film nie warty obejrzenia w kinie ewent. w tv w niedzielne popołudnie... wtedy tez widziałam reklamę filmu "Opowieści z Narnii", choć nie gustuje ogólnie w fimach typu "Harry Poter" czy "Władca pierscieni" to reklamówka tego filmu baaardzo mnie zaciekawiła. Film ma dopiero wejść. A co na bieżąco: Może "36" ? a tu ja ci podaje link do premier... film.wp.pl/p/premiery.html Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid123 Re: Cinema 02.12.05, 12:58 dzięki !!! ja bym chciała coś mrocznego; trzymającego w napięciu... jakis hardkor co wbije w fotel!Taki mini Lost Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Re: Cinema 02.12.05, 13:06 "Egzorcyzmy Emily Rose"-film na faktach autentycznych...Niezły. Ale do dziś boję się godziny 3 w nocy...brrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
mamulka-kubulka Re: Cinema 02.12.05, 13:13 egrozcyzmy emilli super warto obejzec. bylam w zeszlym tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna266 Re: Cinema 02.12.05, 13:52 jak cos z dreszczykiem to polecam"plan lotu"z Judie Foster.Dla mnie super.choc mój mąż twierdzi ze jest to film dobry do obejrzenia w zaciszu domowym.fakt efektów specjalnych tam nie ma za wiele.ale fabuła i gra Foster świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: Cinema 03.12.05, 21:26 No, ja w ubiegłą niedzielę miałam trochę emocji w Cinema w Katowicach. Po godzinnej jeździe po zakorkowanym mieście (niedzielne popołudnie!!!) dotarłam do kina z moim 7 letnim synem, już nieco spóźnieni, ale niestety okazało się, że jest ewakuacja bo jakiś żartowniś zadzwonił, że podłożono bombę. To tłumaczyło korki, bo część ulicy była zablokowana. Więc emocje były, ale nie te co trzeba. Tobie życzę lepszych. Odpowiedz Link Zgłoś
karina1974 Re: Cinema 03.12.05, 21:32 byłam pare razy w CInema, ale dziś byłam w "naszym" małym miejskim kinie (ale z dolby) na Harrym Potterze i powiem, ze te filmy coraz bardziej mi sie podobają. Byłam tez niedawno na "Kurczaku" ale cianizna, niemniej Paulinie sie bAAAArdzo podobało i pyta sie kiedy znowu pójdzie . Być może to wina tej prościutkiej fabuły, bo Paula ma dopiero 3,5 lata. Na "Kroniki Narni" też sie wybieram, bo czytałam te książki będąc dziecięciem jeszcze ...to czyste fantazy, wiec jak ktoś nie gustuje w filmach typu HP czy WP to raczej sie wynudzi Poszłabym jeszcze na coś, ale nieststy nie mam czasu ani kasy Odpowiedz Link Zgłoś