arcx 05.12.05, 09:16 Mój mąż zdaje dzisiaj egzamin adw. Strasznie się denerwuję.... Dopiero zaczęli pisać, jeszcze 5 godzin... Powiedzcie, że będzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cocosek1 Re: Denerwuję się... 05.12.05, 09:30 bedzie dobrze! sama to przechodziłam rok temu i pomimo ze wyglada strasznie ostatecznie jest dla ludzi..... Odpowiedz Link Zgłoś
arcx Re: Denerwuję się... 05.12.05, 09:34 To Ci zazdroszczę, masz to z głowy - ja będę przez to przechodziła za rok, w nowej formie, nikt nic nie wie, jak to będzie wyglądać... Dlaczego akurat na mnie (i innych osobach, ktore zaczely teraz III rok) maja eksperymentować? Dzięki za słowa otuchy Odpowiedz Link Zgłoś
arcx Re: Denerwuję się... 05.12.05, 22:40 Dziewczyny, pierwsza część poszła dobrze!!! Jeszcze tylko 3 egzaminy i będzie po wszystkim!!! Dziękuje za słowa wsparcia Odpowiedz Link Zgłoś
arcx Re: Denerwuję się... 06.12.05, 08:16 Grrr....... dzisiaj znowu, tym razem zmagania cywilistyczne..... Odpowiedz Link Zgłoś