czajkax2 Re: Onet.pl- czat z Kasia i Marcinem 05.12.05, 15:11 z jaką kasią i jakim marcinem?? Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: Onet.pl- czat z Kasia i Marcinem 05.12.05, 16:27 Pewnie chodzi o "taniec z gwiazdami. Czyli Kasia Cichopek i Marcin Hakiel)))) Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Onet.pl- czat z Kasia i Marcinem 05.12.05, 17:02 A po co i o czym z nimi gadać?? Jezu... Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Driadea! 05.12.05, 19:07 No nie wiem, naprawdę. Nie znam ich i jakoś poznać nie zamierzam, a nawet gdyby, to nie sądzę aby mi w tym taki super czat na onecie pomógł Ludzie to mają świra, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Driadea! 05.12.05, 20:16 driadea napisała: > No nie wiem, naprawdę. Nie znam ich i jakoś poznać nie zamierzam, a nawet > gdyby, to nie sądzę aby mi w tym taki super czat na onecie pomógł > Ludzie to mają świra, nie? ______________________________ w telewizji mozna pokazac gowno na patyczku, w odpowiedniej oprawie tez bedzie gwiazdą, z ktora narod bedzie chciał tanczyc i czatowac ot - siła mediów Odpowiedz Link Zgłoś