Dodaj do ulubionych

spiderman:)

07.01.06, 18:27
na gorąco
moje dziecię woła mnie : Mamo mamo chodź tu szybko mamy w domu małego spidermenka!!
Co znalazłam u dzieci i czym sie radośnie zaczynały bawić??? smile
Obserwuj wątek
    • inia25 Re: spiderman:) 07.01.06, 18:46
      pająkiem?
    • edytkus Re: spiderman:) 07.01.06, 18:52
      mamolka1 napisała:

> Co znalazłam u dzieci i czym sie radośnie zaczynały bawić??? smile

klej?
      • beata985 na pająka stawiam 07.01.06, 20:17

• cruella Re: spiderman:) 07.01.06, 20:49
      Nie mam pojęcia...ale przypomniał mi się młodszy syn, który rzucając reklamowaną
      w prasie podpaską wołał "mama, dla ciebie ręcznik" (całkiem poważnie...).
    • mamolka1 Re: spiderman:) 07.01.06, 22:04
      No jasne że pająk
      Kiedyś się żaby całowało żeby się zmieniły w cos z królewskiego rodu a teraz dzieci za pająkami latają .
      Nasze wnuki będą chyba konserwy całować coby się w cos ładnego przemieniły smile
      • niepytana Re: spiderman:) 08.01.06, 04:12
        Juz to gdzies tu pisalam ale napisze jeszcze raz bo w temacie tak jakby.
        Znajoma znalazla tarantule z tylu kola samochodu w garazu. Przejechala po niej.
        Widzial to chlopiec od sasiadow i przylecial do niej i mowi:"Moja tarantula".
        Na co moja znajoma sie przestraszyla i pyta chlopca czy to byl jego pet.
        Chlopiec mowi ze nie, ale ze ta tarantula byla u nich iles tam dni w ogrodzie i
        oni sie z kolegami z nia bawili. Ugh te robactwo obrzydliwe. Az mi ciarki ida...
        • edytkus Re: spiderman:) 08.01.06, 05:14
          niepytana napisała:

> pyta chlopca czy to byl jego pet.
          > Chlopiec mowi ze nie,

Na jego miejscu tez bym sie nie przyznala, jeszcze znajoma rodzicom podkabluje i co? LOL
          • ursgmo Re: spiderman:) 08.01.06, 09:47
            ja myślę że to nie chodziło o peta tylko o petz smile)
            coś takiego to jest glinki.com/?l=uq08xs i są różne , może i tarantule
            też smile
            • niepytana Re: spiderman:) 08.01.06, 15:50
              Nie, chodzilo o pet. Tzn. znajoma myslala ze moze sasiedzi maja tarantule jako
              zwierze domowe w akwarium itd. i sie przestraszyla ze moze to byla ich
              tarantula. Okazalo sie ze tarantula byla wolna i poprostu sobie przywedrowala
              na ich ogrod. A dzieci sie zaczely z nia poprostu bawic. A idzcie w
              cholere smile)) nawet jako dziecko byl tego diabelstwa nie ruszyla.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka