inez21 14.02.06, 09:34 Wszystkim emamom z okazji Walentynek życzę dużo miłości i szczęścia na codzień i aby dzisiejszy dzień był dla was szczególnie piękny )) No i oczywiście żeby się udały wszystkie romantyczne kolacje))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycia274 Re: Walentynki:) 14.02.06, 09:49 To ja też życzę....Miłych wspólnych wieczorków mniam mniam Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_wandelt Happy Valentines Day 14.02.06, 09:57 Wszystkim Forumowiczkom potrafiącym kochać całą Sobą, duszą i sercem, w tym szczególnym Dniu życzenia odwzajemnionej miłości, czystej i pięknej od partnera, dziecka, rodziców, oddanych przyjaciół, ukochanych zwierzaczków, a nawet od ulubionej rośliny, bo jak kochasz to będziesz kochana, jak dajesz szczęście to będziesz otrzymywać szczęście! Nich Wasz Valentines Day zawsze trwa okrągły rok niezależnie gdzie los Was rzucił… Życzy Krzysztof Wandelt z Adasiem Odpowiedz Link Zgłoś
inez21 Re: Happy Valentines Day 14.02.06, 11:05 Piękne życzenia...dziękujemy bardzo)) Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Happy Valentines Day 14.02.06, 11:11 Dziękuję i życzę miłości do wnuka, która przewyższy pańską miłosć do samego siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
zrenica79 To ja się załapuję-dziękuję Złote Chłopaki z Łodzi 14.02.06, 14:09 Wam też życzymy z Zuzą tyle miłości ile zdołacie "zagospodarować" - trzymajcie się. W te Święto zawsze dostaję i kupuję prezenty, kocham i kochają mnie moi bliscy, ale również Leo (piepęgnica man) jak i centralna sansewieria. Jestem szczęśliwa cały rok i ten dzień to podkreśla - szczęście te jest spotegowane tym, że nie muszę wymyślać powodów dla, których Walentynki są mi obojetne lub wręcz są obrzydliwe - zostawiam to innym. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Walentynki:) 14.02.06, 11:22 Miłość jak słońce: barwy uroczemi Wszystko dokoła cudownie powleka; Żywe piękności wydobywa z ziemi, Z serca natury i z serca człowieka I szary, mglisty widnokrąg istnienia W przędzę z purpury i złota zamienia... Adam Asnyk Dużo miłości... Odpowiedz Link Zgłoś