michiko 24.02.06, 07:52 na pawika, poźniej do miotły coby spalić zbędne kalorie inaczej mężowie nawet nie spojrzą w waszą strone. Wiosna idzie nalezy zadbac o siebie.... Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janet3 Re: no po wczorajszym obżarstwie mamuśki pora 24.02.06, 08:51 Michiko jak zwylke wypowiedz z klasą.Mój mąż patrzy na mnie chętnie nawet bardzoooo, pytanie czy twój też tak ma... oj chyba nie i dlatego jad zalewa wredne ślepia.Zawsze mozna zmienic męża a czasem mężowie zmieniają żony np. na inne żony róznie bywa więc może ty odkurz swoją miotłe)) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoskarka Re: no po wczorajszym obżarstwie mamuśki pora 24.02.06, 09:05 Michiko to pozamiataj troche, ja nie musze. Wczorajsze 4 paczki mi w niczym nie zaszkodzily, zreszta nawet 40 by zadnych szkod nie poczynilo. Lipcowa kiedys zalozyla watek jestem piekna, ja chyba zaloze podobny )))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: no po wczorajszym obżarstwie mamuśki pora 24.02.06, 09:14 A ty co Michiko? Fuchę etatowego błazna przyjęłas? Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 Re: no po wczorajszym obżarstwie mamuśki pora 24.02.06, 09:54 Ooooo tak mam wrażenie że była nim zanim pojawiła się na forum Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: no po wczorajszym obżarstwie mamuśki pora 24.02.06, 10:32 a co, bulimię masz i chcesz innych zarazić? nie, dziękuję, mi i 2 x tyle pączków nie zaszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
michiko a 4 litery rosnął..... a poźniej och gruba jestem 24.02.06, 10:42 i brzydka. Wiosna idzie dbajcie o siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: a 4 litery rosnął..... a poźniej och gruba je 24.02.06, 10:43 michiko, co ci wyroslo na czterech literach? niejasno napisalaś Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Wiesz Michiko 24.02.06, 10:46 Schudnąc zawsze mozna a paskudnego charakteru juz sie nie pozbędziesz. Zdradź mi tajemnicę co tak ostatnio "schamiałas" okrutnie? Odpowiedz Link Zgłoś
michiko czajka nie schmiałam tylko jadu mi przybyło i na 24.02.06, 10:47 głupote bab zrobiłam sie alergikiem Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: czajka nie schmiałam tylko jadu mi przybyło i 24.02.06, 10:48 To musisz mieć straszne uczulenie na samą siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 Re: a co to jest rosnął???? n/t 24.02.06, 11:22 Ja też nie wiem co to rosnął.Może urosnął przerosnął na tyłku wyrosnął, a może sama michiko nam wyjaśni Odpowiedz Link Zgłoś
ula_max Michiko masz rację 24.02.06, 11:08 z jednym wyjatkiem... dbać o siebie trzeba nie tylko na wiosnę. Tylko sposób w jaki to wyrażasz mnie osobiście o mdłości przyprawił (i wcale nie z powodu pączków, bo ich nie jadam). Ale przecież Ty to uwielbiasz... rzucać błotem a potem się w nim tarzać razem z innymi babkami, które zamiast się uchylić od ciosu, rzucają błotkiem w odwecie. A wiesz, ze w błotku to się lubi tarzać... Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 ula_max chyba nie mnie miałaś na mysli 24.02.06, 11:49 muszę zmienić nicka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rebeka77 Re: no po wczorajszym obżarstwie mamuśki pora 24.02.06, 11:37 No przykro , że masz taki h...owy dzień . Ja od rana fruwam i to bez miotły , bo weekend się zaczyna i słońce świeci . Bądz dzielna , a w przyszłym roku nie jedz nic. Odpowiedz Link Zgłoś
michiko bez miotły to dopiero magia 24.02.06, 11:40 widac żeś czarownica z pierwszego szeregu Odpowiedz Link Zgłoś
headonshoulders Re: bez miotły to dopiero magia 24.02.06, 11:55 kobito ty masz depresje po prostu a nie alergie na glupote.. wszystko cie drazni a ze sobie nie radzisz w zyciu to sie musisz powyzywac na forum i poudawac alfe i omege .. zeby ci to jeszcze wychodzilo to moze to by byla i forma terapii - a tu wszyscy sie z ciebie smieja. Idz poszczekaj na sasiada..zaloze sie ze w rzeczywistosci to jestes potulna jak baranek i robisz jak ci kaza. Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea jakie miotły....jakie odchudzanie...:)..?? 24.02.06, 11:59 najlepszym sposobem spalania pączków...jest ..po prostu ....sex....a po zjedzeniu 3...5...9...14...paczków nie budzisz sie o 2..3..10..kg grupsza...) więc do dzieła moje panie...więcej sexu...lepsza linia.....ale w zasadzie po co..?? kobieta o większej obietosci...jest atrakcyjniejsza sexualnie....bo??? bo...mąż całuje cała noc , i nigdy dwa razy w to samo miejsce...o..o..o !!! pozdrawiam ..i nie zamierzam się odchudzać..zjadaczka 9-ciu paczków..)) Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: no po wczorajszym obżarstwie mamuśki pora 25.02.06, 00:08 michiko napisała: > na pawika, poźniej do miotły coby spalić zbędne kalorie inaczej mężowie nawet > nie spojrzą w waszą strone. A Ty co, Michoko, znasz to z autopsji pewnie? Za dużo pączusiów wcinałaś i mężuś poleciał do innej co pączków nie jadła, ojojoj. I na dodatek jeszcze się w kukułkę zabawił. No przykre. Dziękujemy Ci bardzo za to, żeś taka uczynna i zechciałaś podzielić się z nami swym cennym doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś